Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi ailem de %90 akraba evliliği yapmış insanlarla dolu. Teyze çocukları,amca çocukları ile evliler inanın bana pek memnun ,mutlu olanı görmedim.Teyze,hala,amca olan insanlar biranda k.baba k.valide oluyorlar karakterleri değişime uğruyor yada gün yüzüne çıkıyor siz bunu yaşamaya hazır mısınız?

Ben bu konuyu bir haber yazı dizisinde okumuştum. Kardeş olanlar perişandı.
"Artık olmaz , birlikte olamayız ; biz bu gerçekle nasıl yaşarız çocuklarımız var bizim" diye ağlıyorlardı.
Fotoğraftaki yüzler net olmasa da; fotoğrafa bakarken dahi hissedilen o acı dolu bakışlarını hatırlıyorum.

Baba kızla ilgili haberde : bilmeden birbirlerine çekildikleri ve etkilendikleri , bu yüzden yaş farkını dahi gözlerinin görmediği ve beraberlik yaşadıktan sonrasında baba kız olduklarını öğrendikleri bilgisi vardı.

Hatta aradan bir kaç ay geçtikten sonra , "nereleri gördün , ben de gençken orada yaşamıştım" gibi bir konuşmayla ortaya çıkmıştı durum. Onların da çocuğu olmuş muydu , o yüzden mi kendilerini avutmaya çalışıyorlardı hatırlamıyorum.

Onlarca yumurta ve sperm donasyonu yapılıyor. Çocukların nüfus kaydına işletilmedikten sonra soy/nesep bağı takibinin mümkün olamayacağını düşünüyorum.

Ben sorunuza cevap vermeyeceğim de başka bir şeyden bahsedeceğim. Akraba evliliğinden korkmuyor musunuz doğacak çocuklarınız adına? Ki sizin durumunuzda zaten gen havuzu akraba dolmuş çoktan. Annenizle amcanız, annenizle babanız kuzenler. Zaten akraba evliliği mezhebimizde var demişsiniz, anneniz/babanizdan öncesi de akraba evliliği belli ki. Ben olsam çok korkardım da o sebeple değinmek istedim.

Ben de sandım buradan tavsiye istiyorsunuz kuzenimi nasıl reddederim diye ama sizin de gönlünüz varmış! Allah aşkına doğacak çocuklarınıza yazık!

Evet tüp bebekle sağlıklı gen seçiyor tanıdıklarım

Nasıl durur , o kısmı da anlatın. "Hanım al şu parayı koy yatağın altına" şeklinde bir durma olmasın o ? Parayı harcama hakkı olmayan ancak emaneti koruduğunuz bir durma şekli.
Ya kafanızda ne canlandi böyle? Yengelerim kendi kendime tatile giden insanlar kuzenlerim de öyle ben mesela kendim geldim buradan önce tatile gittim arkadaslarimla akraba evliliği var diye siz farkli şeyler sanmissiniz

Almanya’da herkes üniversite okur diye bir şey yok 15 seneye yakin okudum zaten buradaki gibi değil ayrica mesleğim de var , ve kuzenim üniversite okudu avukat ama o da kuzeni ile evlenmek istiyor okumakla olmuyor

Basliga bakarak lütfen farkli düsünmeyin modern bir ailemiz var üc kusaktir Almanya’dayiz.
Almanyada yasayanlar modern mı oluyırmus gfkljfgkljk
Mezhebınızı yazmasan da genıs oldugu kesın.
Amca cocugu kardestır.Gerisi pislesmektır,ensestır kardesım.Nasıl modernlık anlayısınız var ya!

Evet tüp bebekle sağlıklı gen seçiyor tanıdıklarım

Ailenizdeki akraba evlilikleri sonucu , yasal olarak kuzeniniz olarak görünen kişilerle; ortak DNA paylaşımınızın yüzde kaça ulaştığını merak ediyorum.

Aile bireyleriniz arasından direkt tüp bebek yöntemine başvuran kaç kişi var ?

Ve benim isim de var ayda 5000 Euro altina inmem kimseye muhtac değilim üniversite okumak Türkiye’de çok önemli ama Avrupa böyle değil mesleğin olsun yeterli ve Türkiye’de üniversite okuyan on kişi varsa altı yedisi issiz biliyorum

Almanya’da herkes üniversite okur diye bir şey yok 15 seneye yakin okudum zaten buradaki gibi değil ayrica mesleğim de var , ve kuzenim üniversite okudu avukat ama o da kuzeni ile evlenmek istiyor okumakla olmuyor
Kuzenlerden baska kımse gormuyoır musunuz koca Almanya da yahu?Nıye herkes bırbırıne yuruyıor

Okumakla olmadığının farkındayız zaten. Sizin de fark etmeniz güzel tabi.

Insan amca oğluyla nasil evlenmeye kalkar anlamiyorum. Üstelik ayni evde büyümüşsünüz nasil baska gozle bakabiliyorsunuz?
Evlenseniz soyadiniz bile degismeyecek yahu. Dünyada adam kıtlığı mı çıktı?

Gerci siz artik el mahkum evlenirsiniz. Yoksa bütün aile bağlarınız kopar, isler bozulur, evler degistirilir...

Kendi adima asla normal bulmuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…