Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görmez olur mu, hayatta evlattan önemli ne var. Yapma etme. Seni bunaltmak değil niyetim ama yakacaksın kendini. Kuzenin seni uzun zamandır seviyormuş da neredeymiş aklı.
Düşününce o kadar iğrenç ki aynı evde kaldığı kuzenine yan gözle bakıyor. Sen tv karşısında eşofmanınla oturuyosun o sana bakıp tahrik oluyor falan aşırı sapıkça bir şey. Bahsedilen şeyin aşk olduğunu zaten düşünmüyorum ya cinsellik peşinde ya da ele gitmesin mallar bölüşülmesin derdi var ki büyük ihtimal bu son dediğim.

Benim annemle babam kuzenler. Teyze çocukları. Doğdukları andan itibaren nedendir bilmem bunları evlendirelim denmiş hep aile arasında. Evlenecekleri gerçekten seneler öncesinde kararlaştırılmış. O kadar üzülüyorum ki anneme böyle düşününce. Neyse konu bu değil pardon.

Annemle babam kuzen olduğu halde şükürler olsun ki ablamda ya da bende bir hastalık, engel vs bir durum yok. Baba tarafımda akraba olup da evlenen iki çiftin ikişer çocuğu da doğumsal bir takım hastalıklarla dünyaya gelmişler. Bir tanesi hem fiziksel hem zeka olarak %100 engelli hatta. Ama dediğim gibi çok şükür bizde bir sorun yok biraz şans ve kısmet işi belki de.

Ama ben ne erkek arkadaşıma ne de herhangi bir arkadaşıma, çevremdeki kimseye annemle babamın kuzen olduğunu söylemiyorum, utanıyorum bu durumdan. Ablamda böyle bir kompleks yok ama ben utanç duyuyorum bir şekilde, bilmiyorum. Karar sizin tabiki ama iyi düşünün derim.

Ayni evde ailemiz ama dört senedir o okuyor ondan öncesinde benim anne babam bir süre süre ayri ysadilar diger kuzenlerim ya büyük ya ufak oldukları için onlarla aram iyi
Aynı çatı altında yaşıyor olmak sizin için evliliğe yeterli yani. Farkında mısınız onun annesi, sizin anneniz ve başkaları da var aynı çatı altında yaşayan. Aynı çatı altında yaşayanlardan siz olmasanız da başkası olurdu yani. Yeter ki aynı çatı altında , akraba biri olsun. Kazanç bölünmesin, mal mülk yabancıya gitmesin. Bunun adı da aşk …. Kendine yazık etmişsin, geçmiş olsun sana. Ben vazgeçtim de bir kere de annen, baban, amcan ve yengenin tavrından anlarsın neyin ne olduğunu

Boşanmak var halam boşandı
Halanız akraban mı boşandı ? Keşke biz kötü senaryo yazan kadınlardan ibaret olsak da yazdıklarımızın doğru çıkma olasılığı olmasa ama boşanma anlaşmazlık olunca birbirine düşman olmayan akraba görmedim, komşu bile görmedim maalesef.

Ensestin tanımını bir açıp okuyun bence. Ensest olsa resmi olarak nikah kıyılabilir ve izin verilir mi sizce? Her akraba evliliği yapanın çocuğu engelli, hastalıklı doğuyor diye bir durum yok, riskler var mı var, fakat iki yabancı çiftte de hastalıklı çocuklar doğabilir. Herkesin bakış açısı farklı, bazıları kardeş gibi büyüyüp kardeş gözüyle baktığı için kabul etmiyor. Ama bazıları iç içe birlikte büyüseler bile kardeş gözüyle bakmayıp evlenmek isteyebiliyor veya kuzenini doğru düzgün görmemiştir tanımıyordur, uzakta yaşamıştır görüşme fırsatları olmuştur aşık olur vs. yani böyle insanları medeniyetsiz göstermek, cahil göstermek bana çok acımasızca geliyor.
resmen ensest, çocuklar hastalıklı doğarsa napalım bu da bizim sınavımız derler :KK70:

Halanız akraban mı boşandı ? Keşke biz kötü senaryo yazan kadınlardan ibaret olsak da yazdıklarımızın doğru çıkma olasılığı olmasa ama boşanma anlaşmazlık olunca birbirine düşman olmayan akraba görmedim, komşu bile görmedim maalesef.
Halam da kuzeni ile evliydi bosandi

Her şeyi kenara koyup bakın olaya şimdi. Adam Almanya’da avukat, zengin de. Neden kuzenine baksın ? Ne kadınlar gelmiş geçmiştir hayatından. Nikah neden kuzenle istesin bu durumdaki biri ? Ne düşünüyorsunuz ?
Ask belki de ve derslerine bakan biriydi sevgilisi bile olmadi

Halam da kuzeni ile evli idi bosandi ama evi ayriydi
Siz hiç samimi değilsiniz. Daha önce akraba evliliğinin ailenizde olmadığını söylediniz. Şimdi de kuzeninden boşanan hala çıktı. Ne gerek var? Hayır anlamıyorum elinize ne geçecek? Evlenmek istiyorsanız yine evlenin, neden bu herkesi ikna etme çabası? Biz kimiz ikna olacak? Dürüst olun , kimseye değilse kendinize.

Siz hiç samimi değilsiniz. Daha önce akraba evliliğinin ailenizde olmadığını söylediniz. Şimdi de kuzeninden boşanan hala çıktı. Ne gerek var? Hayır anlamıyorum elinize ne geçecek? Evlenmek istiyorsanız yine evlenin, neden bu herkesi ikna etme çabası? Biz kimiz ikna olacak? Dürüst olun , kimseye değilse kendinize.
Yanlis anlmissiniz ailemde çok var dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back