- 14 Ağustos 2022
- 128
- -109
- 11
- 25
- Konu Sahibi sivaslii_58
Hahaha ya olaya uanlis bakiyorsunuz paracı bir ailemiz yok herkes eşit para alir zatenCok pis oyuna getiriliyorsunuz, size kumpasi aliecek kurmuslar zaten, gozunuzu acin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha ya olaya uanlis bakiyorsunuz paracı bir ailemiz yok herkes eşit para alir zatenCok pis oyuna getiriliyorsunuz, size kumpasi aliecek kurmuslar zaten, gozunuzu acin
Kuzenim de illa bu yaz nisan olacak ne kötülügümü gördün isteyelim seni diyor.
Düşününce o kadar iğrenç ki aynı evde kaldığı kuzenine yan gözle bakıyor. Sen tv karşısında eşofmanınla oturuyosun o sana bakıp tahrik oluyor falan aşırı sapıkça bir şey. Bahsedilen şeyin aşk olduğunu zaten düşünmüyorum ya cinsellik peşinde ya da ele gitmesin mallar bölüşülmesin derdi var ki büyük ihtimal bu son dediğim.Görmez olur mu, hayatta evlattan önemli ne var. Yapma etme. Seni bunaltmak değil niyetim ama yakacaksın kendini. Kuzenin seni uzun zamandır seviyormuş da neredeymiş aklı.
Halam da kuzeni ile evli idi bosandi ama evi ayriydiHalanda kuzeniyle evli butun aile ayni binada yasamiyordu herhalde. Isyeride ortak degildi
Mesleği yüksekse geliri çoksa el kızıyla evlenmeyi tabi ki istemez.Ya ailemiz en son ögrndi kuzenim de parayla işi yok meslegi yüksek
Sevgilim de herkes anlsin diye kuzen yaziyorum daha doğrusu flört gibiKuzenim diye bahsettiginiz için soruyorum sevgili misiniz? Yani flört döneminde misiniz?
Niye ne ilgisi var adam avukat bizim ortaklik ile alakası yokMesleği yüksekse geliri çoksa el kızıyla evlenmeyi tabi ki istemez.
Yapma yapma yapma ne olursun yapma bunu kendine. Mahvedeceksin hayatını.Hahaha ya olaya uanlis bakiyorsunuz paracı bir ailemiz yok herkes eşit para alir zaten
Aynı çatı altında yaşıyor olmak sizin için evliliğe yeterli yani. Farkında mısınız onun annesi, sizin anneniz ve başkaları da var aynı çatı altında yaşayan. Aynı çatı altında yaşayanlardan siz olmasanız da başkası olurdu yani. Yeter ki aynı çatı altında , akraba biri olsun. Kazanç bölünmesin, mal mülk yabancıya gitmesin. Bunun adı da aşk …. Kendine yazık etmişsin, geçmiş olsun sana. Ben vazgeçtim de bir kere de annen, baban, amcan ve yengenin tavrından anlarsın neyin ne olduğunuAyni evde ailemiz ama dört senedir o okuyor ondan öncesinde benim anne babam bir süre süre ayri ysadilar diger kuzenlerim ya büyük ya ufak oldukları için onlarla aram iyi
Halanız akraban mı boşandı ? Keşke biz kötü senaryo yazan kadınlardan ibaret olsak da yazdıklarımızın doğru çıkma olasılığı olmasa ama boşanma anlaşmazlık olunca birbirine düşman olmayan akraba görmedim, komşu bile görmedim maalesef.Boşanmak var halam boşandı
Sizin hepinizin ayni binada olmasi büyük dert, isyerlerinizin ortak olması. Halan hadi bosandi gitti uzağa gorusmediniz akrabalarla diyelim siz ne yapacaksınız bosanincaHalam da kuzeni ile evli idi bosandi ama evi ayriydi
resmen ensest, çocuklar hastalıklı doğarsa napalım bu da bizim sınavımız derler![]()
Halan amcaoğlu ile mi evliydiBoşanmak var halam boşandı
Halam da kuzeni ile evliydi bosandiHalanız akraban mı boşandı ? Keşke biz kötü senaryo yazan kadınlardan ibaret olsak da yazdıklarımızın doğru çıkma olasılığı olmasa ama boşanma anlaşmazlık olunca birbirine düşman olmayan akraba görmedim, komşu bile görmedim maalesef.
Ask belki de ve derslerine bakan biriydi sevgilisi bile olmadiHer şeyi kenara koyup bakın olaya şimdi. Adam Almanya’da avukat, zengin de. Neden kuzenine baksın ? Ne kadınlar gelmiş geçmiştir hayatından. Nikah neden kuzenle istesin bu durumdaki biri ? Ne düşünüyorsunuz ?
Siz hiç samimi değilsiniz. Daha önce akraba evliliğinin ailenizde olmadığını söylediniz. Şimdi de kuzeninden boşanan hala çıktı. Ne gerek var? Hayır anlamıyorum elinize ne geçecek? Evlenmek istiyorsanız yine evlenin, neden bu herkesi ikna etme çabası? Biz kimiz ikna olacak? Dürüst olun , kimseye değilse kendinize.Halam da kuzeni ile evli idi bosandi ama evi ayriydi
Bunca zaman beraber yaşadınız şimdi mi yemeden içmeden kesildi aşkı uğruna ?Ask belki de ve derslerine bakan biriydi sevgilisi bile olmadi
Yanlis anlmissiniz ailemde çok var dedimSiz hiç samimi değilsiniz. Daha önce akraba evliliğinin ailenizde olmadığını söylediniz. Şimdi de kuzeninden boşanan hala çıktı. Ne gerek var? Hayır anlamıyorum elinize ne geçecek? Evlenmek istiyorsanız yine evlenin, neden bu herkesi ikna etme çabası? Biz kimiz ikna olacak? Dürüst olun , kimseye değilse kendinize.