Kuzene takı ve ödünç elbise

Eskişehirde ki kuzeniniz değil mi bu
Bence çeyrek bile fazla ama siz yine de eskilerin hatrina ceyrek takin
Elbiseyi de istemeyin çok abiyemsi olmayan başka zamanda isinize yarayacak tarzda bir elbise alin

Bence elbiseyi direk sorabilirsin captain. Bilezik için de kendini zorlama fiyatlar malum. Bu arada 36-38 bedensen sadecik dümdüz 2 3 elbisem var gönderebilirim. Ben de sevmem taşlı tuşlu.

Çok teşekkür ederim ama yerine göre 34 bile bol geliyor. Boy da kısa. Terzilik iş çok.

Kuzenime bir kez daha sormaya karar verdim. Yoksa kendim alicam.

Teşekkür ederim yine de çok incesin :)

1- bence açıklarsanız durumu kuzen anlar gibi eğer kendi kendine alınganlık yapan biri değilse.

2- elbise konusu için yazarım. eğer yazmazsanız sanki siz geri çekilmiş ve görüşmek istemiyo gibi olabilirsiniz.

çok mu derin düşündüm? ama yani kuzen kardeş gibidir. çok sık görüşemiyo olabilirsiniz. olur yani yapcak bişey yok ama bu konular daha önce konuşulduysa tekrar açılması tuhaf değil

böyle bir devirde hele ki altın fıyatları iyice uçmuşken kim kuzenine bilezik takar ki? benim de yakında düğünüm olacak ve açıkçası kendi yakın akrabamdan bile bilezik beklemiyorum. bence bir çeyrek takmanız bile fazlasıyla yeterli, çünkü aileniz de takacakmış. elbiseye gelince. bence tekrar hatırlatmayın. ben düğün vs olduğunda bazen 50 60 liraya çok güzel elbiseler bulabiliyorum çok bilindik ve uygun fiyatlı mağazalardan. öyle biyerden güzel bişey bulabilirsiniz bence.

captaincim bende bilezigi almak zorundasin, lafini etmissiniz cunku. kaldi ki seninde ciddi bir iliskin var, yarin oburgun insallah seninde dugunun olacak. oda sana takacak yani, onduc.

elbise konusuda gayet konusulabilir bi konu, bi mesaj atip hal hatirdan sonra kuzum yogunsunda, gonderiver bi zahmet ona gore yaptircam veya yenisine bakicam dersin olur biter. gerilim yaparsan gerilir ortalik. yapmazsan sorun olmaz.

Boyle seylerin onceden konusulmasi garip geliyor bana, cok yakin olunsada. Ben kiz kardesime bile soylememistim. Erkek kardesimd ne aldiysam aynisini aldim ama.. neydi? Mutluyken soz verme.. gercekten zor duruma dusebiliyo insan bu yuzden. Gucun neye yetiyosa onu al durumuda acikla cunku lafi olmus bi kere. Elbiseyode sor, eger gecikecekse baska bibelbise icin vsktin olur

Bana düğünümde 3 grlik bilezik takıldı. Koluma takarken buruldu çıkarırken kırılma noktasına geldi. Sizin dediginiz çeyrekle yarim arası bu oluyor ama bence sakin boyle bir ise girmeyin. Komik bir durum oluştu yani bilezik kırıldı resmen. Ne gerek var çeyrek taksa daha mantıklıydı. Sizde durumunuz iyi değilse çeyrek takin. Elbise işini de terzi fln halledeyim dediginiz için göndermemiş olabilir. Sonuçta siz üzerinize göre elbiseyi duzelttiriceksiniz o zaman kuzeniniz tekrar nasıl giyecek diye düşünebilir.

Kalıcı bir şey alabilirsiniz. Mesela sürekli kullanabileceği zarif kolye. Çok pahalı da olmaz. Hem de daha kullanışlı olur.
Elbise konusunda hatırlatma yapabilirsiniz kuzeninize. Devir tasarruf devri. Bir gece giyilip gardrop bekleyecek kıyafetleri ödünç alıp giymek mantıklı.

Erkek arkadaşınızla hemen evlenmeyeceksiniz herhalde aileler tanışmış ama isteme falan bile yok ortada ayrıca düğüne elbise alamayacak kadarda mı birikiminiz yok kenarınızda paranız yok. Kelepçe tarzı bilezik alabilirsiniz cumhuriyet altını fiyatının üzerine biraz koysanız alınır yani. Laf ağızdan çıkmış düğün içinde uygun bir elbise bulursunuz

Bence bunca zaman önce bilezik muhabbeti yapmışsınız, bilezik takmanız yakışır. Hiçbir zaman para ve iş meseleleri mükemmel gitmiyor ki. Hepimiz hep zor denkleştiriyoruz.

Ben olsam kendi elbisemi de kendim alırım

Bir kuyumcuya uğrasan

Ben bir arkadaşıma çeyrek fiyatına şık bir kolye almıştım benden hatıra olsun diyerek

Bir başkasına cidden param yoktu bir de şehir dışıydı yol parası vs uğurböcekli kolye ucu taktım hatıra olsun Uğur getirsin vs

Kuzen tarifemiz yarım altındı bizim eşimle kararımız

Kuzenime yarım altın fiyatına bilezik almıştım Annemler de daha iyisini almışlardı yeterliydi

Eskiden künyeler olurdu taşları değersiz olduğu için nispeten ucuzdu

Bence bir kuyumcular çarşısına uğra belki bir şeyler denk gelir

iş durumlarını biliyorsa kendini zorlama çeyrek de ucuz bir şey değil tak gitsin. Yakınlarında düğün abiye ikinci el kiralayan yerlere bak fiyat al sonra kuzenine de ki elbise işini ne yaptın ben burda bi yer buldum uygun alayım diyorum halletmediysen de olsun bitsin üzme kendini bunlar için..

İki sorum var;

kuzenim en yakın arkadaşım olur, son zamanlarda bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle (onların kavga dövüş ilişkileri ve nişanlısının aşırı uç davranışları) konuşmalarımız vs azaldı maalesef yine de hala öyledir.

1- zamanında ben bilezik takarım size demiştim ve bunun çok kere muhabbeti oldu aramızda. yani şaka olarak söylemedim, onlar da şaka olarak algılamadılar. ama o zaman sevgilim yoktu ve işlerin durumu iyiydi. şimdi hem evlenme niyetinde olduğum bi erkek arkadaşım var (aileler tanıştı vs) hem de iş yerinde sıkıntılarım var. maaşı geç alıyoruz, yarım alıyoruz vs. bu şartlar altında ne yapmalıyım? çeyrek takıp geçemem. yarım çok gelir. ne yapsam? yarım ve çeyrek arası bi fiyatta bilezik var mıdır? kendisi maaş durumlarını biliyor. (ailem ayrıca takacaktır)

2 -bir de kına için elbise ve ayakkabı aldım. normalde düğünlere giden biri olmadığım için düğünlük elbisem yok. kuzenin bi elbisesi vardı. bunu giy istersen dedi. ara ara konuştuk bunu. olur, yolla da terzi işlerini halledeyim dedim. (farklı şehirlerdeyiz) tamam dedi. en son net konuşma üzerinden 1,5 hafta geçti ama göndermedi. normalde asla birbirimize karşı mal, para konusunda bi sıkıntımız olmaz, elimiz açıktır. ama muhtemelen önemsemedi. düğün de 2 eylülde. şimdi tekrar konusunu açayım mı yoksa bekleyeyim mi?
hani aslında evet daha var düğüne ama elbisenin bana olmama ihtimali de var. bu duruma yeniden alışverişe çıkmam gerekir ki kolsuz, mini, taşlı tuşlu şeyler giymediğim için de düğünlük bi elbise bulmam çok zor oluyor. o yüzden erkenden halletmek istiyorum.

Zamanında bilezik takacağım demişsiniz ama altın fiyatları malum şu an, bilezik takma devirleri geride kaldı orta halli insanlar için, eminim kuzeninizde bunu anlayacaktır.
Elbiseye gelince 80-100 liraya klasik çok şık elbiseler var, al bir tane giy, hem dolabına bir çeşit katmış olursun, terziydi kargoydu uğraşana kadar kısa yoldan hallet bence

14 ayar olarak sanırım çeyrek civarı fiyata bilezik var . Yani bana takılmıştı. Keşke çeyrek taksaymis demistim:kahve: ama senin agzından böyle bir laf çıktığı için git al 14 ayar. Kuyumculara soylersen yardımcı olurlar.
Senin için arattim.
https://m.trendyol.com/trendyolmill...kf-rVOvxrD_Odd9MsUGpZ_DMwjLCWrB4aAppuEALw_wcB
Google siyah elbise yaz , bak bulursun beğendiğin . Beğenmezsen iade edersin. Siyah her zaman moda

Birde ben cok yakın arkadaşıma,ceyrek fiyatindan biraz fazlaydı 2015 senesinde kartanesi ince bileklik takmıştım. Benim düğünde de yakin arkadaşım,bana kolye takti 14 ayar yine ve kolye suanda boynumda. Boyle hediyeleri cok seviyorum. Ceyrek taksalardi banka kasasinda durcakti ama bu benim fikrim.
Katiliyorum.
Bende hatira olarak kalacak minik takilari cok seviyorum. Dogum gunumde yakin arkadaslarim toplanip altin cok zarif bir kolye almislardi hala boynumda benim de :)

Grami düşük ve ayari düşük uygun bilezik bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Elbise konusuna gelince netten falan da bakabilirsiniz abiyelere.

Düğün için vakit varken bi yandan abiye bakın ve kuzeninizi de bekleyin hangisi erken olursa durumu halledersiniz.

Allah mesut etsin.

Amcam kuyumcuda müdür. O aralıkta yuzuk bulursanız ne ala. Bızde bekar olan taraf hıcbısey takmaz sız samımıyetten takacaksanız eger 8ayar 10ayar hedıyelık kolyeler var hem ceyrek kadar pahalı degıl 250en fazladır hemde hatıra saklar. Madem bu kadar samımısınız ve maddı durumunuz musaıt degıl bence bıyle bısey yapın bende ıkı sene once kardesıme almıstım unv kazandı hedıyesı ucunda kral tacı var 200tlydı

X