Kuzene takı ve ödünç elbise

Ben sevdiğim yakın arkadaşlarıma saat, kolye vs aldım hep. Sizde sizden hatıra birşey alabilirsiniz o fiyata. Zevkini biliyorsunuzdur bu kadar yakınsanız. Elbise işini arayıp hatırlatın en telaşlı zamanları unutmuş olabilir.
Evet mesela 600 liraya bir saat alabilir. Şöyle Swatch falan. Bir de çeyrek takabilir. Söyleyeceği şey de “kullanacağın bir şey olmasını istedim”

İki sorum var;

kuzenim en yakın arkadaşım olur, son zamanlarda bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle (onların kavga dövüş ilişkileri ve nişanlısının aşırı uç davranışları) konuşmalarımız vs azaldı maalesef yine de hala öyledir.

1- zamanında ben bilezik takarım size demiştim ve bunun çok kere muhabbeti oldu aramızda. yani şaka olarak söylemedim, onlar da şaka olarak algılamadılar. ama o zaman sevgilim yoktu ve işlerin durumu iyiydi. şimdi hem evlenme niyetinde olduğum bi erkek arkadaşım var (aileler tanıştı vs) hem de iş yerinde sıkıntılarım var. maaşı geç alıyoruz, yarım alıyoruz vs. bu şartlar altında ne yapmalıyım? çeyrek takıp geçemem. yarım çok gelir. ne yapsam? yarım ve çeyrek arası bi fiyatta bilezik var mıdır? kendisi maaş durumlarını biliyor. (ailem ayrıca takacaktır)

2 -bir de kına için elbise ve ayakkabı aldım. normalde düğünlere giden biri olmadığım için düğünlük elbisem yok. kuzenin bi elbisesi vardı. bunu giy istersen dedi. ara ara konuştuk bunu. olur, yolla da terzi işlerini halledeyim dedim. (farklı şehirlerdeyiz) tamam dedi. en son net konuşma üzerinden 1,5 hafta geçti ama göndermedi. normalde asla birbirimize karşı mal, para konusunda bi sıkıntımız olmaz, elimiz açıktır. ama muhtemelen önemsemedi. düğün de 2 eylülde. şimdi tekrar konusunu açayım mı yoksa bekleyeyim mi?
hani aslında evet daha var düğüne ama elbisenin bana olmama ihtimali de var. bu duruma yeniden alışverişe çıkmam gerekir ki kolsuz, mini, taşlı tuşlu şeyler giymediğim için de düğünlük bi elbise bulmam çok zor oluyor. o yüzden erkenden halletmek istiyorum.

300-400 arasi cok hos bileklikler var, hem de sizden yadigar olur. yahut taksitle ev esyasi alabilirsiniz. illa taki diye bir kriter yok ki?

elbiseyi de o telasla unutmus olabilir; hatirltin bence.

İki sorum var;

kuzenim en yakın arkadaşım olur, son zamanlarda bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle (onların kavga dövüş ilişkileri ve nişanlısının aşırı uç davranışları) konuşmalarımız vs azaldı maalesef yine de hala öyledir.

1- zamanında ben bilezik takarım size demiştim ve bunun çok kere muhabbeti oldu aramızda. yani şaka olarak söylemedim, onlar da şaka olarak algılamadılar. ama o zaman sevgilim yoktu ve işlerin durumu iyiydi. şimdi hem evlenme niyetinde olduğum bi erkek arkadaşım var (aileler tanıştı vs) hem de iş yerinde sıkıntılarım var. maaşı geç alıyoruz, yarım alıyoruz vs. bu şartlar altında ne yapmalıyım? çeyrek takıp geçemem. yarım çok gelir. ne yapsam? yarım ve çeyrek arası bi fiyatta bilezik var mıdır? kendisi maaş durumlarını biliyor. (ailem ayrıca takacaktır)

2 -bir de kına için elbise ve ayakkabı aldım. normalde düğünlere giden biri olmadığım için düğünlük elbisem yok. kuzenin bi elbisesi vardı. bunu giy istersen dedi. ara ara konuştuk bunu. olur, yolla da terzi işlerini halledeyim dedim. (farklı şehirlerdeyiz) tamam dedi. en son net konuşma üzerinden 1,5 hafta geçti ama göndermedi. normalde asla birbirimize karşı mal, para konusunda bi sıkıntımız olmaz, elimiz açıktır. ama muhtemelen önemsemedi. düğün de 2 eylülde. şimdi tekrar konusunu açayım mı yoksa bekleyeyim mi?
hani aslında evet daha var düğüne ama elbisenin bana olmama ihtimali de var. bu duruma yeniden alışverişe çıkmam gerekir ki kolsuz, mini, taşlı tuşlu şeyler giymediğim için de düğünlük bi elbise bulmam çok zor oluyor. o yüzden erkenden halletmek istiyorum.
Henüz evlenmediysen çeyrek bile takmama gerek yok. Halen ailenle birlikte sayiliyorsun. Boşuna kendini strese sokma. Zaten kuzenin durumunu biliyormuş. Elbiseyi de tekrar isteyebilirsin ama ben yerinde olsam gider ucuz basit ama şık bir şeyler arardim kızın düğününe kendi elbisesiyle gitmek yerine.

Elbiseyi tekrar sorun düğün telaşı unutmuştur belki. Bilezik konusunda da takmak zorunda değilsiniz tabi ama çok muhabbeti dönmüş hep de takarım demişsiniz ben olsam aç gezer yine de alırdım sanırım. İlla lafı yapılır çünkü hic cekilmez

Hediye için kendinizi çok zorlamayın. Yarın öbür gün çocuğu olur, sizin de işleriniz düzelmiş olur, o zaman bakarsınız.

Eğer borçla evleniyor ve düğün takılarını borçlarını kapatmak için kullanacaklarsa çeyrek altın gibi bozdurduğunda para edecek birşey takın. Ama maddi yönden sıkıntıları yoksa 500 civarında 14 ayar kolye, bileklik bakabilirsiniz. Hem anısı olmuş olur.

Not : Altın çok yükseldi. 500-600 liraya alacağınız bilezik çok dandik olur. Ne kullanabilir ne de bozduğunda para eder.

Evet mesela 600 liraya bir saat alabilir. Şöyle Swatch falan. Bir de çeyrek takabilir. Söyleyeceği şey de “kullanacağın bir şey olmasını istedim”

konuyu okudunuz mu bilmiyorum.
yarım çok gelir dedim. siz diyorsunuz ki 600 liraya saat bir de çeyrek. 1000 lira verecek durumum olsa zaten bilezik alır geçerdim, bu soruyu da buraya sormazdım.

Samimiyet var sonucta. Ben darda olanin bana bilezik takmasini istemem. Istese 10 bilezik sözü vermiş olsun fark etmez. Elinizden geleni yapin sadece. Söylersiniz daha fazla yapamadiginizi su anda. Elbiseyi tekrar hatirlatabilirsiniz.

hedıyelık bılezıkler var ondan alın
kıyafetı ben olsam hıc sormam bıle gıder kendıme elbıse alırım.
verecek olsa verırdı sımdıye

Çeyrek ve yarım arası fiyatlarda güzel hatıra olacak bileklikler var. Hem hediyelik bilezikten daha şık duruyor hem de anısı oluyor.

Kıyafet konusunu bir kez daha hatırlatın belki daha zaman var diye rahattır. Olmadı Fabrika'nın elbiselerine bir göz atın derim, hem sade hem şık hem de bütçeyi zorlamayacak seçenekler var.

İki sorum var;

Çeyrek altın tak
Elbiseni de kendin al.
Düz sade bir elbise ile ucuza kapatabilirsin

Trendyolda çok uygun fiyata elbiseler var. Çok sade ve şık oradan bakabilirsiniz. Taşlı, pullu abartılı abiyeler baydır artık hiç gerek yok.
Düğün telaşından dolayı unutmuştur kuzeniniz. Bence siz alın kendinize.

Takı konusunda ailelecek takacakmış zaten. Çeyrek alabilirsiniz.

Bence elbiseyi direk sorabilirsin captain. Bilezik için de kendini zorlama fiyatlar malum. Bu arada 36-38 bedensen sadecik dümdüz 2 3 elbisem var gönderebilirim. Ben de sevmem taşlı tuşlu.

En dandik bilezik 1000 1500 dür. Altın fiyatları malum. Bence çeyrek takın arkadaşım. Kuzeniniz durumları az çok biliyorsa sıkıntı yapmaz. Ben en yakın arkadaşlarımdan birine çeyrek taktım 2015 yılında. 2017 yılında evlenen bir arkadaşıma gram taktım. Çünkü o zamanın çeyreği bu zamanın gramı. Çeyrek takan olsa bana öper başıma koyarım yani 350 ye dayandı kendileri

Bu arada elbise için yardımcı olmak isterim tarzımız uyarsa

İki sorum var;

Altın fiyatları almış başını gitmiş ki ayrıca ailem de takacak demişsiniz. Çalışma şartlarınız açısından ve memleketin durumundan bilezik takmak çok çok çok uç bir nokta. Siz ne takarsanız oda size onu takar. Çeyrek bile şuan lüks.

En son kuyumcuya gittiğimde 400-500 arası bileklik gibi bilezikler vardı cartier modelleri gibi düşün günlük de takılacak olanlarından gerçi altında yerinde durmuyor olmazsa aileniz takacağı ve kuzeniniz durumu bildiği için çeyrek takın geçin
elbiseyi de mevzu etmeyin trendyolun falan abartı olmayan sade modellerinden elbise alın derim ben

Güzel ve anlamlı bir kolye alabilirsiniz hatıra olarak. 14 ayar uygun fiyatta çok şık kolyeler var hem önemli olan satılacak para edecek altın almak değil bence anlamlı olması önemli hem altın almış olursunuz.
Elbiseye gelince yakın zamanda telefonda görüşürseniz ben hala elbise alamadım kararsızım düğünlerle aramda yok bilirsin nasıl bir şey alsam gibi konuşup çıtlatabilirsiniz belki heyecandan telaştan elbise olayını unutmuştur.

Bence takiyi bildigimiz paraya donusturulecek bi bilezik degil de hatira kalacak bir kunye olarak yapabilirsiniz. Hem daha ucuz olur hem de daha anlamli. Aranizda samimiyet de varmis, durumumu biliyorsun gonul isterdi ki daha iyisini yapmak diye takdim edilebilir.

Trendyolda o kadar şahane abiyeler var ki, bunlar gozume carpanlardan bir kaci. Fiyatlari da cok iyi bana gore

Eklentiler

• 4C45920E-30CA-45BC-BA79-43BFDB889045.png
    4C45920E-30CA-45BC-BA79-43BFDB889045.png
    141,4 KB · Görüntüleme: 68
  • C1B2CD0A-41CF-41BD-B014-392B2106C430.png
    C1B2CD0A-41CF-41BD-B014-392B2106C430.png
    156,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 8F53779F-AAA7-45D4-8ACB-E092364B21EE.png
    8F53779F-AAA7-45D4-8ACB-E092364B21EE.png
    128,9 KB · Görüntüleme: 57
X