Kuzene takı ve ödünç elbise

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.289
İki sorum var;

kuzenim en yakın arkadaşım olur, son zamanlarda bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle (onların kavga dövüş ilişkileri ve nişanlısının aşırı uç davranışları) konuşmalarımız vs azaldı maalesef yine de hala öyledir.

1- zamanında ben bilezik takarım size demiştim ve bunun çok kere muhabbeti oldu aramızda. yani şaka olarak söylemedim, onlar da şaka olarak algılamadılar. ama o zaman sevgilim yoktu ve işlerin durumu iyiydi. şimdi hem evlenme niyetinde olduğum bi erkek arkadaşım var (aileler tanıştı vs) hem de iş yerinde sıkıntılarım var. maaşı geç alıyoruz, yarım alıyoruz vs. bu şartlar altında ne yapmalıyım? çeyrek takıp geçemem. yarım çok gelir. ne yapsam? yarım ve çeyrek arası bi fiyatta bilezik var mıdır? kendisi maaş durumlarını biliyor. (ailem ayrıca takacaktır)

2 -bir de kına için elbise ve ayakkabı aldım. normalde düğünlere giden biri olmadığım için düğünlük elbisem yok. kuzenin bi elbisesi vardı. bunu giy istersen dedi. ara ara konuştuk bunu. olur, yolla da terzi işlerini halledeyim dedim. (farklı şehirlerdeyiz) tamam dedi. en son net konuşma üzerinden 1,5 hafta geçti ama göndermedi. normalde asla birbirimize karşı mal, para konusunda bi sıkıntımız olmaz, elimiz açıktır. ama muhtemelen önemsemedi. düğün de 2 eylülde. şimdi tekrar konusunu açayım mı yoksa bekleyeyim mi?
hani aslında evet daha var düğüne ama elbisenin bana olmama ihtimali de var. bu duruma yeniden alışverişe çıkmam gerekir ki kolsuz, mini, taşlı tuşlu şeyler giymediğim için de düğünlük bi elbise bulmam çok zor oluyor. o yüzden erkenden halletmek istiyorum.

Elbiseyi direk sorun , az kaldı falan diyip takılın ...

Takı işini de bilezik değil de künye tarzı , kelepçe bilezik mi diyorlar o tarz şeylerde var çok pahalı olmayan , öyle bir şey alabilirsiniz hem sizden hatıra olarak kalır , takar ...

Ee sizin de daha düğün olmamış o da sizin aldığınıza göre size bir şey takar ayıp olmaz yani :)

Ceyrekle yarim arasi bilezik yoktur bence . Belki kolye kupe bileklik vs birsey bulabilirsin . Yarim takabilirsen bence daha iyi olur. Sonucta bozdurur bi isine yarar..
Ben yerinde olsam internetten bi elbise soylerdim kendime. Dugunde giyilebilcek tarz sade bir suru elbise secenegi var sonucta. Bedenine gore soyler terziye yaptirirsin ve cok bi para da tutmaz orta halli birsey alirsin..

Hediyelik bilezikler oluyor ama onlarda yarımdan fazladır yine.. Hem de bozdurunca daha zarar.

Çeyrek yeterli zaten bence şu zamanda.

Elbiseyi de unutmuş olabilir telaşı var ise. Bir hatırlatın siz.

elbiseyi yeniden sor bence.

takı işini de, çeyrek altın alabilirsin, yanında da ihtiyacı olduğunu bildiğin bir ev eşyasını düğün hediyesi olarak alabilirsin, taksitli falan :) mesela meyve sıkacağı, tost makinesi gibi çok da ucuz olmayan bir ev eşyası da makbule geçer.

ceyrek ve yarim altin arasinda bir bilezik bulamazsin. gramaji asiri düsük olur ki tam altin zaten 7,++ graminda. bence ceyrek yeterli.
elbise konusu: Kendinize güzel bir elbise alin. bence dügün stresinden unutmusdur.

Bence bekar kuzen olarak çeyrek yeterli. Bizde bekarlar takmaz hatta aileler takar. Ama içinize sinmiyorsa kuzene çeyrek enişteye de 100 200 tl ne kadar olursa para takabilirsiniz. Yada kullanabileceği bir bileklik bütçenize göre.

Elbiseye gelince madem çok yakınsınız tekrar sorun gönderebilecek misin yoksa ben kendime elbise bakmaya başlayayım diye.

Ceyrek yarim arasi 18 ayar yani beyaz altin kolye ya da bileklik bulabilirsin belki oda zaten olmaz. Yani bence yarim alamayacaksan ceyrek tak.Ailen zaten takacakmış daha büyüğünü ,hatta senin takmana gerek bile yok bence cunku sen daha evli degilsin ya,ondan hani ayri bir ev olsan tak
Ne kadar ince düşüncelisin

Kiyafet icinde bence o düğün telasindadir,bir çıtlat istersen yoksada trendyolda indirim vardi sanirim ben bi ara oyle yaptim elbise geldi tadilatini yaptırdım çokta guzel oldu hem sade hemde şık ti
.taşlı tuşlu degildi
Yakınımın düğünü olsa taşlı olurdu ama :KK70: :KK70: :KK70:

ben arkadaşıma bir ev hediyesi bir de sonsuzluk kolyesi almıştım sevginiz daim olsun gibisinden.
sen de bir bileklik alabilirsin 500 lira civarı falan. olmazsa da çeyrek tak gitsin.
sonra da ev hediyesi alırsın durumun olursa.

elbiseyi de zaman var bence. 1 hafta sonra falan hatırlat. olmazsa almam gerek diye de belirtirsin.

Birde ben cok yakın arkadaşıma,ceyrek fiyatindan biraz fazlaydı 2015 senesinde kartanesi ince bileklik takmıştım. Benim düğünde de yakin arkadaşım,bana kolye takti 14 ayar yine ve kolye suanda boynumda. Boyle hediyeleri cok seviyorum. Ceyrek taksalardi banka kasasinda durcakti ama bu benim fikrim.

İki sorum var;

kuzenim en yakın arkadaşım olur, son zamanlarda bazı can sıkıcı olaylar sebebiyle (onların kavga dövüş ilişkileri ve nişanlısının aşırı uç davranışları) konuşmalarımız vs azaldı maalesef yine de hala öyledir.

1- zamanında ben bilezik takarım size demiştim ve bunun çok kere muhabbeti oldu aramızda. yani şaka olarak söylemedim, onlar da şaka olarak algılamadılar. ama o zaman sevgilim yoktu ve işlerin durumu iyiydi. şimdi hem evlenme niyetinde olduğum bi erkek arkadaşım var (aileler tanıştı vs) hem de iş yerinde sıkıntılarım var. maaşı geç alıyoruz, yarım alıyoruz vs. bu şartlar altında ne yapmalıyım? çeyrek takıp geçemem. yarım çok gelir. ne yapsam? yarım ve çeyrek arası bi fiyatta bilezik var mıdır? kendisi maaş durumlarını biliyor. (ailem ayrıca takacaktır)

2 -bir de kına için elbise ve ayakkabı aldım. normalde düğünlere giden biri olmadığım için düğünlük elbisem yok. kuzenin bi elbisesi vardı. bunu giy istersen dedi. ara ara konuştuk bunu. olur, yolla da terzi işlerini halledeyim dedim. (farklı şehirlerdeyiz) tamam dedi. en son net konuşma üzerinden 1,5 hafta geçti ama göndermedi. normalde asla birbirimize karşı mal, para konusunda bi sıkıntımız olmaz, elimiz açıktır. ama muhtemelen önemsemedi. düğün de 2 eylülde. şimdi tekrar konusunu açayım mı yoksa bekleyeyim mi?
hani aslında evet daha var düğüne ama elbisenin bana olmama ihtimali de var. bu duruma yeniden alışverişe çıkmam gerekir ki kolsuz, mini, taşlı tuşlu şeyler giymediğim için de düğünlük bi elbise bulmam çok zor oluyor. o yüzden erkenden halletmek istiyorum.
Elbise için bi arkadaşından ödünç al derim.

X