Kuzene gelme demek

Mesajları okudum çoğunuz doğru tahmin etmişsiniz hiç umrunda değil. Temizmiş kirliymiş asla umursamaz. Teyzem onun yaşadığı şehre gittiğinde onun evinde kalmıyor çok pis diye diğer kuzenimde kalıyor. 29 yaşında insan bu , küçük değil.

Normalde bizim yaşadığımız evde tuvalet sürekli temizleniyor. Her gün ovarım zaten, birde antibakteriyel mendillerle kenarlar falan silinir. Eşim bile her sabah Domestos döker tuvalete ,şöyle bir temizler kızım kalkınca çiş yapar diye. Ama yazlık ortamında, o kadar telaşın kalabalığın içinde ben yetişemem ki.

Yada mesela biz dikkat etsek haftasonu eşimle babam gelecekler. Onlara da geçebilir. Elimde çamaşır suyu ben sürekli tuvalet peşinde koşamam ki.

Anneme söyleyeceğim. Ağdadan falan kapmış derim ,birşey derim böyle olmayacak çünkü.

• Beğen
Reactions: The
Mesajları okudum çoğunuz doğru tahmin etmişsiniz hiç umrunda değil. Temizmiş kirliymiş asla umursamaz. Teyzem onun yaşadığı şehre gittiğinde onun evinde kalmıyor çok pis diye diğer kuzenimde kalıyor. 29 yaşında insan bu , küçük değil.

Normalde bizim yaşadığımız evde tuvalet sürekli temizleniyor. Her gün ovarım zaten, birde antibakteriyel mendillerle kenarlar falan silinir. Eşim bile her sabah Domestos döker tuvalete ,şöyle bir temizler kızım kalkınca çiş yapar diye. Ama yazlık ortamında, o kadar telaşın kalabalığın içinde ben yetişemem ki.

Yada mesela biz dikkat etsek haftasonu eşimle babam gelecekler. Onlara da geçebilir. Elimde çamaşır suyu ben sürekli tuvalet peşinde koşamam ki.

Anneme söyleyeceğim. Ağdadan falan kapmış derim ,birşey derim böyle olmayacak çünkü.

Acaba annenize söylemeden kıza mı söyleseniz?
Belki hiç gerek kalmaz annenizin vs öğrenmesine

Benim bir yakınimda vardi bu rahatsızlık. Son tahlilleri temiz çıktı ama hala daha kimsenin evinde wc girmez kendi ablası da dahil. Kendi evi evinde 2 wc olsa da bir fısfıs şişesinde çamaşır suyu var wc girdiğinde 1 fasıl fis fis onu temizler bitince işi 2 kere fis fis peçeteler ile siler vs vs duşa girecek diyelim öncesinde tum duşa kabin sirkeler ile temizlenir sonrasında da ..kendisi özel bölge temizleyici kullanır asla sokakta yemez diyelim bize gelecek 6.7 saat ac kalir yolda wc gitmemek için.bizim evimizde de wc icin bir fis fisimiz var kapak icn ayrı kolanyali fisfis var yıllar oldu alıştım Ben de..biz beraber tatile gittik kendisi 3 öğün wc temizler zaten yani bana degil ona zo oldu
İşte ben de böyle bir insanım. Karşıdan da bekliyor insan az biraz ama onun o kadar umrumda değil ki bir kere bile temizlemeyeceğine eminim o tuvaleti. Misafir ya annemle ben yapalım diye bekler , çocuğu falanda umursamaz.

Bence kuzeniniz gelmemeli.
Evet nasıl söylerseniz söyleyin illaki kırılır,aranız açılır.

Benim yeğenim de her sene bizimle tatile gelmek ister.kendisi 12 yaşında.asiri hareketli,asla laf dinlemez,temizliğe dikkat etmez.onun sorumluluğunu asla almak istemem.evimize misafirliğe geldiğinde bile (3 yıldır gelmez) çok zorlanıyoruz.

Tatile giderken onların evine de uğrayıp gideriz dönüşte de gidiyoruz.tabii kardeşim de yeğenim de ısrar eder yeğenimi götürmem için.

Ben direk eşimi öne sürerim.esim rahatına düşkündür,çocuklar sıkılır,keyif alamayiz,eşimin kaç gün kalacağı belli degil,ne zaman nasıl döneceğiz bilmiyoruz gibi.daha sonra hep beraber annenlerde gelsin öyle gideriz diyorum konu kapanıyor.

Eşinizi öne sürerseniz olabilir.
Ama ben olsam hastalık durumunda bahane bulmadan direk söylerim sonuçta kardeşim kadar yakın değil ya kuzenim.birde kızım daha önemli.o rahat etsin diye yeğenimi yanımıza almıyoruz.

Ay böyle pis bi insan zaten hasta olmasa da gelmesin bence, ben 2 günde boğar atarım onu valla :duduk:

Öyle bir kuzen profili çizdiniz ki hpv olmasa bile gelmesin diyesim geldi
Özellikle tuvalet konusu

Ay böyle pis bi insan zaten hasta olmasa da gelmesin bence, ben 2 günde boğar atarım onu valla :duduk:

🤣 Hep öyle olduğu için artık yapısı deyip kabul ettik, ne yapalım. Bir de birşey diyince kendisinden çok teyzem huylanıyor ama en çokta teyzem yapıyor dedikodusunu 🤣 Daha önce de beraber kaldığımız oldu ben bekarken falan ama ben hep 5gün 10 gün diye idare ettim. Bu sefer kızımı düşününce gözüm dönüyor

Benim de böyle pis bi arkadaşım var çocukluk arkadaşım çok yakın dostum ama kız sonradan pis oldu bohem bi hayatı seçti poi çevirerek para kazanıyor sürekli heidi misali dağlarda bayırlarda çadırlarda yaşıyor, Hindistana falan gidip aylarca çadırda kalıyor. Yılda 1 geliyor yaşadığım şehre bende de 1-2 gece kalıyor. Gittikten sonra yatğını yastığını yıkıyorum falan.. Neyse bi keresinde yine gelmiş oturuyoruz akşam eşim de şehir dışındaydı o zaman çocuk yoktu. Bana diyor ki ben uyuz oldum geçti ama tam geçmedi falan :KK57::KK57::KK57: Aynen bu imoji gibi bakakaldım. Yazdı zaten uzun kollu giyinmiş niye diye de sormamıştım salak gibi. Gecenin yarısı kalk git de diyemedim kızı da çok seviyorum. Aman dedim biraz uzak duralım o zaman niye başta demiyosun dedim. Ya sen çok huylusunya ondan demedim Seni de çok özledim görmek istedim dedi falan sonra vijdanım rahat etmedi ben gidince eşyaları sirkeyle yıka falan dedi. Valla çözümü de söyledi Allah razı olsun :KK70: O gidince kullandığı herşeyi sirkeyle çamaşır suyuyla yıkadım. Evi kırkladım. Yattığı kanepeyi sirkeli suyla sildim. Bişey de bulaşmadı çok şükür -ki uyuz en bulaşıcı hastalıklardan biri-. Neyse bu da böyle bi anımdı :KK70:

Benim de böyle pis bi arkadaşım var çocukluk arkadaşım çok yakın dostum ama kız sonradan pis oldu bohem bi hayatı seçti poi çevirerek para kazanıyor sürekli heidi misali dağlarda bayırlarda çadırlarda yaşıyor, Hindistana falan gidip aylarca çadırda kalıyor. Yılda 1 geliyor yaşadığım şehre bende de 1-2 gece kalıyor. Gittikten sonra yatğını yastığını yıkıyorum falan.. Neyse bi keresinde yine gelmiş oturuyoruz akşam eşim de şehir dışındaydı o zaman çocuk yoktu. Bana diyor ki ben uyuz oldum geçti ama tam geçmedi falan :KK57::KK57::KK57: Aynen bu imoji gibi bakakaldım. Yazdı zaten uzun kollu giyinmiş niye diye de sormamıştım salak gibi. Gecenin yarısı kalk git de diyemedim kızı da çok seviyorum. Aman dedim biraz uzak duralım o zaman niye başta demiyosun dedim. Ya sen çok huylusunya ondan demedim Seni de çok özledim görmek istedim dedi falan sonra vijdanım rahat etmedi ben gidince eşyaları sirkeyle yıka falan dedi. Valla çözümü de söyledi Allah razı olsun :KK70: O gidince kullandığı herşeyi sirkeyle çamaşır suyuyla yıkadım. Evi kırkladım. Yattığı kanepeyi sirkeli suyla sildim. Bişey de bulaşmadı çok şükür -ki uyuz en bulaşıcı hastalıklardan biri-. Neyse bu da böyle bi anımdı :KK70:
Çözümü söylemesi çok efsane değil mi ama 🤣

Hastalık nasıl bulaşıyor bilmiyorum, her türlü bulaşma durumu varsa bu insanlar tecrit mi edilsin, sanmıyorum ben havludan falan bulaşsın.
Ama pis biriyle de tatil ziyan edilmez, oturduğunuz yerden sinir olursunuz.
O misafir olmayacak bir kere, siz iş yaparken oturacaksa, kendi kirlettiğini temizlemeyecekse hizmet ettirmeye gelecek yani.

Bulaşmanın yüzdesel oranını tam olarak bilmesek de; HPV virüsünü taşıyan bir kişinin kullandığı tuvaleti kullanmak, tuvalet kullanımı sonrası ellerini yıkamayan biriyle tokalaşmak, aynı eşyayı kullanmak ile de bulaşabilir.

X