- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Şuna cevap vererek başlayayım gerçekten bir kısmımız kimseyle aile ferdi de dahil görüşmüyorbabaannem tek yaşıyor, yakın oturuyor diğer aile fertlerine, yasak var diye kimse gitmesin mi yanına yalnız mı kalsın bu kadın? kimse aile fertleri ile görüşmüyor mu sanıyorsunuz yasak var diye? yaşadığınız yeri bilmiyorum ama burada herkes fıldır fıldır geziyor sokakta hemde eminim bizimkinden daha geçersiz sebeplerden ötürü.
Konuya gelince durumu biraz istediğiniz şekilde kullanmışsınız bence. Önceki konunuzda haklıydınız ama bu tertiplediğiniz oyun bana çok gereksiz geldi. Daha önce duydunuz mu hiç bilmiyorum ama yaşlı birinin bakımını üstlenince kese bir gibi oluyor çoğu zaman. Mesela babaannenizin dolabı bomboştu diye üzülmüşsünüz ama sonraki mesajlarda yemek yapamaz hatta ısıtamaz demişsiniz. E dolabın boş olması ilgilenilmiyor anlamına gelmiyor o zaman. Aynı şekilde yemek dahi ısıtamayan aklı da tam işlemeyen birine tüm maaşı verilmez. Telefon faturası kısmında haklısınız ödenmemiş olması doğru değil. Onu çözmek için bir çabada bulunsaydınız keşke.