- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
Iyi akşamlar kuyumcu dükkanı açmak için gerekli belge vs ne gerekir ufak bir dükkan için maliyeti hakkında bilgisi olan varmı hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben istemiyorum aslında da eşim ısrar ediyor bir ev yemekleri restorant açalım bir onu yapalim bunu yapalim diyerek benimde kafamı karıştırıyor yaBilmediğin bir sektör ise hic bulaşma derim. Akmaz kokmaz,elimde mal kalsa bile altın sonuçta değer kazanıyor kaybedecegim olmaz diye düşünme sakin
Güzelmiş hayalinKonu hakkında hiçbir bilgim yok ama üstte kalsın diye yazıyorum. Hep hayalimdi kuyumcu ile evlenmek çeşit çeşit altın.![]()
Ben eşimle tanışmadan önce kaynım açmış ortaklı bir kuyumcu dükkani...eşim ve annesi de maddi sponsoru ..bil bakalım ne olduBen istemiyorum aslında da eşim ısrar ediyor bir ev yemekleri restorant açalım bir onu yapalim bunu yapalim diyerek benimde kafamı karıştırıyor ya(
Kesinlikle bilmediğiniz işe girmeyin. Bu devirde ticaret ciddi zor.Ben istemiyorum aslında da eşim ısrar ediyor bir ev yemekleri restorant açalım bir onu yapalim bunu yapalim diyerek benimde kafamı karıştırıyor ya(
Belgeyi geçtim de anlar mı altından vs. Sahte altın almasın bu işler kolay değil öyle bence hiç bulaşmayın çünkü kuyumcular genelde nesilden nesile işi bilen anlayan kişiler bence başka bi ise yonelinIyi akşamlar kuyumcu dükkanı açmak için gerekli belge vs ne gerekir ufak bir dükkan için maliyeti hakkında bilgisi olan varmı hanımlar
Battılarmı yoksaBen eşimle tanışmadan önce kaynım açmış ortaklı bir kuyumcu dükkani...eşim ve annesi de maddi sponsoru ..bil bakalım ne oldu![]()
Başkasının yanında çalişmazki bıraksa ben çalışirım daKesinlikle bilmediğiniz işe girmeyin. Bu devirde ticaret ciddi zor.
Illa açmak istiyorsa bi 6 ay çalışsın kuyumcu yanında Görsün.
Hiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyorBelgeyi geçtim de anlar mı altından vs. Sahte altın almasın bu işler kolay değil öyle bence hiç bulaşmayın çünkü kuyumcular genelde nesilden nesile işi bilen anlayan kişiler bence başka bi ise yonelin
O zaman sakin sakin birde atıyorum ekonomiyide iyi bilmeniz takip etmeniz gerekiyor bizim tanıdık var kuyumcu adam ucuzken alıyor ne zaman yükselip düşeceğini biliyor az çok çok buyuk risk başka iş olsa bu kadar riskli olmazHiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
Bu da en az 10kilo altın eder ki dekorasyonu, kasası, güvenliği, koydugun ürünler vs liste uzar.Şuan küçük çaplı bir kuyumcu açmak en az 4milyona malolur.![]()
Kuyumcudan bahsettiğinizden emin misiniz ay valla pek komik geldi kusura bakmayın :)Hiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
200.000'i hangisi için söylediniz? Kuyumcu mu ev yemekleri mi?200.000'den aşağı çıkamazsınız. Ayrıca altından anlamanız gerek.
Benim eşim kuyumcuydu yeni iflas etti. Borcu hep altın üzerinden olduğu için örneğin bir sene önce 400 bin borcu varsa bugün milyonları buluyor. Ki bu adam işi çok iyi biliyordu. Hem bu kriz zamanında başlanacak iş değil, hem batarsanız fena batarsınız altının fiyatı sürekli değişiyor çünkü. Hem gerçekten çok gözü açık ve ileri görüşlü olmanız gerekiyor. Kimseye kolay kolay akıl da danışamaz eşiniz; dışarıdan çok kazançlı gibi göründüğü için herkes bir şekilde dolandırmaya, bir parça koparmaya çalışıyor. Ailesi bile..Iyi akşamlar kuyumcu dükkanı açmak için gerekli belge vs ne gerekir ufak bir dükkan için maliyeti hakkında bilgisi olan varmı hanımlar
Başkasının yanında çalişmazki bıraksa ben çalışirım da