Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok tesekkürler arkadaslar iyi dilekleriniz icin rabbim olanlarin yavrularini bagislasin uzun ömürler versin :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
olmayanlarada nurtopu gibi evlatlar nasip etsin insallah hayirlisiyla:ecrin_bebek::Saruboceq:
cok tesekkürler arkadaslar iyi dilekleriniz icin rabbim olanlarin yavrularini bagislasin uzun ömürler versin :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
olmayanlarada nurtopu gibi evlatlar nasip etsin insallah hayirlisiyla:ecrin_bebek::Saruboceq:
rabbim yüreginden sevgiyi gönlünden hoşgörüyü bedeninden saglıgı cüzdanından parayı eksik etmesin ayagı kademli mevkisi kıdemli olsun rabbim nazarlardan saklasın kuşumada geçmiş olsun sütü bol olsun.
maşallah çok tatlı bi bebek gerçekten.Kuuşumm tekrar tebrik ederim tatlım.Allah analı babalı ve sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: ikinizide kocaman öpüyorum canlarımm opuyorumnanaktan
kusuuuuum canım ablam başlığı tesadüfen gördüm dedim bu kusum o kusum mu acaba hala emin değilim gerçi amakaydirigubbakcemile3
samsundan zeynep bennn daha dün bu senin karnında değilmiydi yaakaydirigubbakcemile
Allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün innnnşallahhhhhhh