Kuusuum'un oğlu doğdu :)

kızlar canlarım tekrar tekrar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çaklıım bi süpriz daha yapıp resminide eklemiş.bayıldım ellerine sağlık çokda güzel olmuş..bu arada güzel Allahım isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...ve bekleyen herkeside bebeişlerine sağ salim kavuştursun.ALLAH kurtarsın...

kızlar canlarım tekrar tekrar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çaklıım bi süpriz daha yapıp resminide eklemiş.bayıldım ellerine sağlık çokda güzel olmuş..bu arada güzel Allahım isteyen dileyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...ve bekleyen herkeside bebeişlerine sağ salim kavuştursun.ALLAH kurtarsın...

ayyy canım kardeşim benım ne demek rıca ederım begendıgıne çok sevındımolumunekankayizsmile

:nazar::emir_bebek: Gözünüz aydın kuusuum.
Allah bağışlasın canım. :Saruboceq:
Sağlıklı - analı babalı - uzun ömürlü olsun İnşaallah. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Teyzeliğin kutlu olsun çakılcım - hayatın hep böyle mutlu haberlerle şenlensin.opuyorumnanaktan :emir_bebek::nazar:

:nazar::emir_bebek: Gözünüz aydın kuusuum.
Allah bağışlasın canım. :Saruboceq:
Sağlıklı - analı babalı - uzun ömürlü olsun İnşaallah. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Teyzeliğin kutlu olsun çakılcım - hayatın hep böyle mutlu haberlerle şenlensin.opuyorumnanaktan :emir_bebek::nazar:

çok tşk ederım bitanem amin inşallah hepimiz böyle güzel haberler alalım hep Şeniz Şeniz Şeniz

ay bugün çok mutluyuum.kusuuum canım benim.çok sevindim çok.ALLAH analı babalı büyütsün....çok öpüyorum yegenimizi..

kuzumm seni allah nazarlardan korusun canımm benim :nazar: opuyorumnanaktan

çakılımm çok tesekkür ederim tatlımm opuyorumnanaktan

bukettttt kaç gündür aklımdasın arayamadım canım çok afedersin...bilmiyorumkismile
Hadi gözün aydın Allahım oğluşunuu çok hayırlıı bir evlat etsinn kızını da ayrıca öpüyorum maşşallah canım.:nazar:

allahım sağlıklı uzun ömürler versin nazarlardan korusun.bahtı güzel ömrü güzel olsun inşallah...

Canım arkadaşım,kankam,kuusuum 2 martta oğluşunu kucağına aldı veeee sayesinde teyze oldummmmmmhihoyyythihoyyythihoyyytYeğenime sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum.Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşım.Yeğenimide senide kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz

picture.php

picture.php

picture.php

canim cakilim ablasinin bitanesi emeklerine yüregine saglik bitanem cok tesekkürler ŞenizŞenizŞeniz

ay kiyamam yavruma halasinin kuzusu masallah :nazar::nazar::Saruboceq:
kusum güzelim cok öpüyorum ablacim allah iki yavrumada sizlerle birlikte uzun ömürler versin insallah:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞeniz

oyyyyyyyyyyymeleğim benim allahım nazarlardan korusun
allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin cnm sanada çok geçmişler olsun

canim cakilim ablasinin bitanesi emeklerine yüregine saglik bitanem cok tesekkürler ŞenizŞenizŞeniz

ay kiyamam yavruma halasinin kuzusu masallah :nazar::nazar::Saruboceq:
kusum güzelim cok öpüyorum ablacim allah iki yavrumada sizlerle birlikte uzun ömürler versin insallah:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞeniz

:kedi: ablam benımmmmmmm ne demek yeğenıme herşey feda olsun rica ederim öptüm çok ablacım Şeniz

allahım sağlıklı uzun ömürler versin nazarlardan korusun.bahtı güzel ömrü güzel olsun inşallah...

sagol kankam aminnnn inşallah.fıstıgımında dogumuna yetısemedım inşallah onunda doğum gununde suprız yaparım:jeyyar: öptüm sizi çok Şeniz Şeniz Şeniz

tebik ederim bitnm..maşallah kuzucuğuma da...sağlıkla hayırla büyüsün inşallah..kokusu geldi burnuma...mis gibi kokuyordur o şimdi..cennet kokuyordur...rabbime emanetsiniz ikinizde..nazarlardan saklasın kurban olduğum hem seni hem de o meleği..benim için bir güzel kokla o meleği olurmu anneciği..analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah..tekrar tebrikler canım arkadaşım..

yeni bir melek daha dünyaya merhaba demis demek
hosgelmis sefalar getirmis
gözün aydin kusum
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insaallah
darisi isteyen herkezin basina

ay çok şükür canımcığımın hayırlı haberlerini aldım..çakıl teşekkürler canım benim..rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebeğimize...:nazar::nazar::nazar:

ay ay maşallah ne kadar tatlı aman nazar değmesin minnaçık teprikler anesine babasına
cakılm seninde emklerine sağlık bi denem çok ince düşençelisin sen ay sanada kıyamam küçük teyzee öpem seni
2433.gif

ay çok şükür canımcığımın hayırlı haberlerini aldım..çakıl teşekkürler canım benim..rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebeğimize...:nazar::nazar::nazar:

rica ederim ablacım Şeniz

ay ay maşallah ne kadar tatlı aman nazar değmesin minnaçık teprikler anesine babasına
cakılm seninde emklerine sağlık bi denem çok ince düşençelisin sen ay sanada kıyamam küçük teyzee öpem seni
2433.gif

çok teşekkür ederim ablammmmm bende öptüm seni kocaman :kedi: Şeniz Şeniz Şeniz

Back