Kuusuum'un oğlu doğdu :)

canlarım hepinize çok teşekkür ederim şimdilik pek duramıycam ama bir kaç gün sonra tekrar yazarım şimdilik oğluşumda bende çok iyiyiz şükürler olsun atlattık Allah bekeleyen herkesi kurtarsın isteyen herkese nasip etsin..hepinizi çoook öpüyorum...gizemcim en yakın zamanda resimlerini ekliycem oğluşumun bitanem..

çakılım seni ayrıca bi öpüyorum....ince düşüncen için çok teşekkür ederim okadar duygulandımki anlatamam...darısı seninde başına ..

çakılım seni ayrıca bi öpüyorum....ince düşüncen için çok teşekkür ederim okadar duygulandımki anlatamam...darısı seninde başına ..

Rica ederim canım arkadaşım elimden bu kadarı geliyordu keşke daha fazlasını yapabilseydim seni birazcıkda olsa mutlu edebildiysem ne mutlu banaolumunekankayizsmileyeğenimide senide öpüyorum güzel anne Şeniz Şeniz Şeniz

Kusuuumm Aşkitoooommmm Allah analı babalı büyütsün tatlım..
Malum biraz uzak kaldım sorunlardan dolayı ama kendini topla hemen yanında alcam soluğu.. Şeniz
Bensumu ihmal etme hee lülülülülülü:1hug:

BU ne güzel bir haber böyle yaazemuszemus çok sevindim valla allah analı babalı büyütmek nasip etsin yavrularınızı..ve bahtlarıda kendileri kadar güzel olsun dilerimki canım arkadaşım..:1hug: öpüyorum seni gerçektende çok esvindimopuyorumnanaktan

Canım arkadaşım,kankam,kuusuum 2 martta oğluşunu kucağına aldı veeee sayesinde teyze oldummmmmmhihoyyythihoyyythihoyyytYeğenime sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum.Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşım.Yeğenimide senide kocaman öpüyorumŞenizŞenizŞeniz

picture.php

picture.php

picture.php

aman allahım maşşallah 41 kereee:nazar:

canlarım hepinize çok teşekkür ederim şimdilik pek duramıycam ama bir kaç gün sonra tekrar yazarım şimdilik oğluşumda bende çok iyiyiz şükürler olsun atlattık Allah bekeleyen herkesi kurtarsın isteyen herkese nasip etsin..hepinizi çoook öpüyorum...gizemcim en yakın zamanda resimlerini ekliycem oğluşumun bitanem..

kusuum yaşı uzun olsun insallahhhh hayırlı bir evlat olur insallahhhhopuyorumnanaktan

kuşumm tebrikler canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin işallah çok sevindim maşallah kuzucuğuna ne şeker o öyle........... öptüm ikinizideeeeee

hayirli olsun.Rabim anali babali büyütsün maasallah kiyamam daha kücücük 4 günlük taze yavrucak.Rabbim bütün kötülüklerden korusun

oy..yirim onu..maşşallah.allah analı babalı buyutsun ...

allh analı babalı büyütsün oğluşunu buketçim ve oğluşunun bahtıda şansıda hep açık olsun...vatana,millete hayırlı bir evlat olsun...

Allah analı babalı büyütsün tatlım:asigim:
emeğine sağlık çok güzel olmuş.. olumunekankayizsmile

oy oy yerim onu ben..kusuum en sonunda kucağına aldın demek..o kadar süsler yollandı.naptın onları bakayım ..bayadır takip edemedim..öperim.mutluluklar.. e darısı da banaa ..

Back