Kuusuum'un oğlu doğdu :)

cakil_822

Canım Kardeşim Simge
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
10.114
2
206
42
İzmir
Canım arkadaşım,kankam,kuusuum 2 martta oğluşunu kucağına aldı veeee sayesinde teyze oldummmmmmhihoyyythihoyyythihoyyytYeğenime sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum.Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşım.Yeğenimide senide kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz

picture.php

picture.php

picture.php

Son düzenleme:
Bende çokkk sevindim cnmm.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Rabbim huzurlu,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin ikisinede. opuyorumnanaktan. ikisinide çokkk öpüyorumm :) opuyorumnanaktan

Bende çokkk sevindim cnmm.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Rabbim huzurlu,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip etsin ikisinede. opuyorumnanaktan. ikisinide çokkk öpüyorumm :) opuyorumnanaktan

kuşum adına çok tşk ederim bitanem aminnnnn öptüm tatlımopuyorumnanaktan

buketcım saglıcakla buyutmek nasıp olsun..
mınık melegın hoşgeldı dunyaya..:emir_bebek:

hoşgeldin bebek anne ve babana uğur getirmen dileğiyle bahtın açık olsun ...

canim ablasinin güzelinin bebisi geldi :emir_bebek:halasinin güzelleri cok sevincliyizalkisalkisalkis allah anali babali büyütsün insallah :Saruboceq:a.s.:teytey:
rabbim uzun ömürler versin herkezin cocuguna tebrikler ablacim:Saruboceq:opuyorumnanaktan
canim cakilim bitanem cok tesekkürler emegin icin kiyamam ben sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hepinize cok tesekkürler güzeller tebrik ve dilekleriniz icin rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

canim ablasinin güzelinin bebisi geldi :emir_bebek:halasinin güzelleri cok sevincliyizalkisalkisalkis allah anali babali büyütsün insallah :Saruboceq:a.s.:teytey:
rabbim uzun ömürler versin herkezin cocuguna tebrikler ablacim:Saruboceq:opuyorumnanaktan
canim cakilim bitanem cok tesekkürler emegin icin kiyamam ben sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hepinize cok tesekkürler güzeller tebrik ve dilekleriniz icin rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

rica ederim ablacımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.:Saruboceq:

Çakılcım sağol birtanem haber verdiğin için. Ben de merak ediyordum.

allah uzun ömür versin inş. merak içindeyim iyisindir inş. kendinize dikkat edin canım

Back