kutudan çıkan yılan !

tüyler ürpertici gerçekten, şaka gibi :44:

filmlerde olur ancak bunlar diyesi geliyor insanın..

bir de aklıma takıldı, size gelen pembe şirin bir kutu var görünürde..

bunu neden kapı önünde açıyorsunuz?
yani tabi iyi ki öyle yapmışsınız ama ne bileyim insan önce alır evin içine sokar.

tabi sizi takdir ettim kapı önünde açmak en mantıklısı, insan içinden ne çıkacağını bilmez..
ben olsam direkt alır evin ortasına sokardım saf saf....

düşünceli hareket etmişsiniz ..

kötü bir durum demek bile az kalıyor...
insanın akıl sağlığını kaybeder...

sonunu merak etmekteyim :18:

bunu neden kapı önünde açıyorsunuz?
yani tabi iyi ki öyle yapmışsınız ama ne bileyim insan önce alır evin içine sokar.
ben olsam direkt alır evin ortasına sokardım saf saf....

bende evin içine götürür hatta kucağımda bile açardım :18:
hatta çoğu kişide kapıda paket açmaz zaten :26:

hiç panik yapma seni kıskanan var ,yakın cevrende

bu bayan size bir msj verir gibi bana öyle geldi..
nekadar hasta var ya..
merakla bekliyorum gelmeni

Evde yalniz yasadiginizi belirtmissiniz, sizi apartmanad istemeyen biri olabilir mi acaba.
Ya da ex sevgilinizin veya yeni gorustugunuz, hoslandiginiz biriyle olmanizi istemeyen biri?

Icimden bir ses bunu sizi kiskanan bir kiz arkadasiniz yapti diyor. Sevgiliniz varsa sizi cekemeyen biri. Ama sana yakin biri.

böyle birşey nasıl olur ya şaka gibi dağ başımı burası nerden cesaret alıyorlar hadi geçtim bunu hangi akla hizmet yapar bir insan bunu ya insan demeye bin şahit ister şok oldum okuyunca sonunu bende merak ediyorum çok geçmiş olsun bu arada

ne kadar iğrenç bir durum ıyyyyy. o kutudan timsah çıksa yılandan korktuğum kadar korkmam walla... inanılmaz korkarım yılandan, kesik baş, çıkmış gibi kafayı yerdim böyle bir şey başıma gelse...

Aksiyon filmlerini aratmayan konu, merak ve heycan içinde bekliyorum:KK53: ve bunu bi kadının yapmış olması dahada korkunç..

Ayy çok kötü bir durum gerçekten benim başıma gelse olduğum yere yığılır kalırdım heralde çokca geçmiş olsun sana da canım.Polise felan haber ver çünkü bu gerçekten dozajını fazlasıyla aşan bir durum.kıskançlık,nefret duyma hepsi olabilir ama karşılığı bu kadar korkunç bişey olmamalı ya hastalıklı birisi bunu yapan kesin :KK53:

Vay be...Ne günlere kaldık...Seninle beraber kalan arkadaşınla aranda sorun var mı? O gittikten sonra olması da tuhaf...

X