kutudan çıkan yılan !

son konusunu okudunuz mu arkadaşlar estetikçi evlenme teklifiyle kapısında bitivermiş :KK14::KK14:
çok heyecanlı :KK51::KK51:

ee ne zaman yazdi yaptiranin doktor oldugunu kiz bu konuya bakmiyor,yeniden konu aciyor orada belirtiyor vay anasini

ben üzüldüm konu sahibi adina bu kadar seyi yalandan uyduruyorsa bide inaniyor gibi..

haa bu arada emrak eden arkadaşlarım karakolu aradım şimdi ögleden sonra gidiyorumm ki aramasam yine bi bok yapıcakları yoktu gibi geldi bana ;bu arada normalde kadın konuşana kadar maduru almıyorz ama sen bizdensin gel bakalım diyen bi memurla konuştummmm :KK66:

kendim yazdım kendim oynadım gibi olmuş bu,birde kendi yazdığıza kendiniz inanıyorsunuz,nasıl bir psikolojidir bu.

aklınızca yazdığınız hikayeye 180 boyunda,beyaz jartiyerli seksi rus kızını dahil ederek,hukuk son sınıf öğrencisiyim,polisleri istersem kapıya sıra sıra dizerim diyerek konuya axtion katmak istemişsiniz ama baktınız millet uyandı hikayede gelişme bölümü olmadan sonucu yazdınız bitirdiniz.

tüm mantıksızlıkları geçtim,hiçbir hukuk öğrencisinin kurduğu cümleler böyle olmaz ve yazarken sürekli imla hatası yapıp,harf yutmaz.ayrıca abimin eşi hakim olduğu halde kapısında sıra sıra polisler yokken sizin nasıl olabiliyor,arkadaşlarında dediği gibi insanlar açık açık tehdit alıp dövüldüğü halde devlet polis vermiyor,bu yüzden insanlar ölüyor.ayrıca hiçbir polis gel bakalım sen bizdensiz demez,hukuk öğrencisi olsanızda demez olmasanızda,bari yalanı gözünüze yüzünüze bulaştırmayın.

Son düzenleme:
kapı çaldı kapıyı açtım yerde bi paket süslenmiş adım yazılmış heycanlı heycanlı paketi açıyorm bn bide lanet olsun paketin içinden ölü yılan çıktı ellerim titriyo hala kam yaptıı bunu bnmle kmsenin bi derdi yok lanet olsn aglayarak yazıyorum bunlarıı

allah allah bir paket geliyor, nerden geldiğini bilmiyorsun kargo ile gelmemiş belli ve sen açıyorsun ölü yılan çıkıyor!!!!!!!!!!!!!! ölü yılandan bahsediyoruz sonra kendini toparlıyorsun aklına kadınlar klubu geliyor ve bunu alalade paylaşıyorsun ama ağlayarak !!!!
şaşırdım doğrusu halka filmindeki ana karakter gibisin..

kutudan çıkan yılan bitti eve düşen yıldırım başladı adam eve gelmiş evlilik teklifi etmiş. bunlar 1 haftada yıldırım bi şekilde evlenirler adamın yılan ölü çıkar (aslında başıından beri anlatmak istediği buymuş adamın:))cevval hukukçumuz da amerikan başkanı dahil herkesi hareketi geçirir ve boşanır filmde burda biter......

Konu sahibi arkadas tamam o yılani ben koydum kapina ama gel yapma etme bir yilan yüzünden Avusturya - Türkiye iliskilerini bozmaya degmez malum olayi bir gün icinde tamamen cözebilen birisi olarak iki dk da kapima viyana ajanlari dizdin ben ettim sen etmeeee kulak ver bu mesajima ( bir dahaki gelisimde yilan yerine yilani cöpe atan kapicin olur ona göre) :KK70:

İtiraf ediyorum yılani ben koydum oraya!!

:KK52:

itiraf ediyorum!Ben o kutudaki yılanın ta kendisiyim!Moskovodan bildiriyorum.Ölmedim yaşıyorum.Apartman görevlisi beni çöpe atar atmaz konu sahibinin hışmına uğramamak,mapıslarda ömrümü çürütmemek için yardıra yardıra kaçtım.Beni kapıya bırakan uzun boylu rus hatunu buldum,alem yapıyoruz,ciddiyiz, evlenicez!

:KK53:

sanırım son durumdan haberınız yok o yılanı yollayan estetik cerrahı şimdide başka bı kutuyla gelmiş kapısına :KK53::KK53: hemen korkmayın bu seferki kutunun içinde yüzük varmış evlenme teklifi etmiş :KK34::KK34::KK34:

Son düzenleme:
ne güzel bir hayalgücü var : )) kutudan yılan çıktığı gibi yüzük de çıkabiliyor : ))
valla bir an galip tekin okuyorum gibi hissettim

Yılanlar, ruslar, polisler, cerrahlar, 'ben polisleri kapıma dizerim'ciler, 'sen bizdensin'ciler hukuçular, evlenme teklifi edenler. :KK52:

Bu konuya girince kendimi aksiyon filminde sanıp garip garip işlere kalkışıyorum, kapının önünde pembe kutu arıyorum, kapı deliğinden bakıp kapının önünden geçenleri tespit ediyorum, her gördüğüm topukluyu rus zannediyorum, eski cerrah sevgilimi düşünür gibi yapıyorum,geçen gün bi cerraha gidip 'kesin sen yaptırdın biliyorum' diye bağırdım güvenlikler zor çıkardı, hatta çöpte bulduğum çikolata kutusunu karakola götürdüm açmadan içinde yılan var kesin ! siz buna bi bakın dedim, baktılar içinde çikolata kırıntıları, özür dileyip çıkıyodum 'sen bizdensin, sorun değil dediler' istersem sizi sıraya dizerim ben dedim. İşte bunlarda benim anılarım :KK14: Bu konudan çıkınca ot gibi yaşadığım hayatıma dönmek çok koyuyor :KK14:

Hayal dünyama engel olamıyorum konu sahibi gibi :KK52:

Son düzenleme:
düşmanlarıma dava açıcam kızlar insanın aklına hiç böyle süprizli şeyler yapmak gelmez mi yahu?

tamam bizim düşmanlar fakir fukara yılanı nerde bulsun istanbulda,ama ben hamamböceğine falan da razıydım

X