Buna evet demek için iki kusursuz insan bulacaksın, bunları evlendireceksin hatta bunların aile akraba eş dost herkes kusursuz olacak ki ortada kusursuz bir evlilik olsun . Cevabı sen düşün artıkMerhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Kusursuz hiçbir şey olduğuna inanmıyorum buna evlilik dahil ama neyi kusur gördüğünüz de önemli verdiğiniz örnekten gideyimMerhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Hayır elbette. İlişkilerde/evliliklerde en önemlisi aşk. Ben aşk var diye sayarak birkaç madde sıraladım. Aşk yoksa isterse dünyanın en mükemmel insanıyla olsun, beş para etmez. Aşk varsa birkaç problem tolere edilebilir hatta. Şiddet, sadakatsizlik gibi durumlar haricinde.Kusursuz hiçbir şey olduğuna inanmıyorum buna evlilik dahil ama neyi kusur gördüğünüz de önemli verdiğiniz örnekten gideyim
Ex eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik
Fiziksel zarar vermedik
Yalan söylemedik
Sadakatsizliğimiz olmadı
Ailelerimizle ilgili problem yoktu
Ama gel gör boşandık çünkü benim aşk dilim konuşabilmek ben adamı her gördüğümde kalbim çarpsın isterim sevgim var mıydı evet ama aşk değilmiş evlenince o büyü gitti bu benim için kusurdu bitti neyi kusur gördüğüne göre değişir burada dayak yiyip 3-5 msj sonra kocasını savunan var mesela ona göre de o kusur değil galiba ama size göre kusursuz evlilik ne ? Sadece bu saydıklarınız varsa okey mi
Bu saydıklarınızı yaşamadım ama yine de kusursuz evlilik yoktur çünkü kusursuz insan yok.Merhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Asla kusursuz evlilik yoktur , mesela ben; esim çok iyi bir insan olmasına rağmen yeni evliyken tam iki sene ailesi ile uğraştık. Eşin mükemmel olsa bile bu sefer de ailesi sorunlu çıkabiliyor,Merhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Tüm yorumlar iptal, bunu baz alıniçinde erkek olan bir seyin kusursuz olmasi mümkün değil ki.
Konuda tartışma vb şeyler neredeyse yok gibiye benzer ibareler var.Cidden sanki her evlilikte dayak, hakaret, aldatma, yalan olmasi normal bisey de bunu yasamayanlar kusursuz olmuş yalan soyluyor olmus.Hayretle okuyordum dogrusu. Kusursuz oldugumuzu dusunmuyordum ama dayak yemiyoruz, hakaret duymuyoruz diye kusursuz olduysak okeey.
+1111111111içinde erkek olan bir seyin kusursuz olmasi mümkün değil ki.
Sorularınıza cevaben benim kusursuz bir evliliğim var gibi duruyor. Bu ruh eşini bulmakla alakalı sanırım, biz yeni evliyiz (3yıllık) ileriki yıllarda hayat bizi yıpratıp farklı karakterlere evirirse bilemicemMerhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?