- 19 Ağustos 2019
- 1.363
- 2.256
- 31
Merhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, fiziksel olarak Tabiki de zarar vermedik. Ben hiç yalan söylemedim çünkü başıma ne gelirse gelsin eşime anlatıyorum kendi ailem srkadaslarım Onun ailesi de dahil her şeye, beni rahatsız edecek bir şeyini duymadım eşimin de hiç. Ama elbette ki tartışıyoruz, ortak karar alamadığımız durumlar oluyor bazen kendimi ifade edemediğimde ya da eşim anlamadığında ağlamaya başladığımda oluyor sinirimden olaya Ama eşimle yaşadığım gerginliği, konu da çözümsüzlüğü eşim dışında da birine anlatmıyorum, küsüp uzaklaşmadığımız içinde sinirle birine anlatacak zamanım olmuyor bence zaten. Bana göre çok mutlu ve çok huzurlu bir evliliğim var, bunu arkadaşlarıma hava atmak vs içinde kullanmam. Çünkü biz kusursuz insanlar değiliz sadece aşık olarak evlendik, kıymetini biliyoruz. Kırmaktan korkuyoruz birbirimizi. Ama bu ben veya eşim kusursuz olduğu için de değil gerçekten ekstra şunu yapıyoruz da değil öyle olsa bayıldığım çok sevdiğim insanların da evliliklerinin böyle olması gerekirdi.
Aynı dili konuştuğun insana aşık olmak, evlenmek çok büyük şans işi. Ben bu konuda çok şanslıydım sadece. Biz inanılmaz iyi ama ailelerimiz pislik çıkabilirdi mesela o zaman bu kadar mutlu olabilir miydim bence hayır. o da olmadı. Gerçekten iki güzel aile bir araya geldi mesela bu da bizim ilişkimizi baltalayan değil destekleyen bir şey oldu her zaman. Atıyorum en basitinden yılbaşı veya bayram kutlamasında şimdi şuna gideceğiz derdimiz olmadı bayram kahvaltısını hep 2 aile birlikte yaptık. Aile yüzünden gerilip tartışan insanla, maddi sıkıntı yüzünden tartışan insanla da evliliğimi kıyaslamam saçma olur mesela bu yüzden.
Eklemek isterim 30 yaşındayız, liseden beri birlikteyiz biz eşimle. 16 yılı devirdik 2 gün önce sevgilikte evlilikte 5.