Tabii ki kusursuz evlilik yok, çünkü insan zaten kusursuz değil. Burda da iki insandan bahsediyoruz. Bizde de tabii ki tartışma anlaşmazlık ve nadiren 1-2 saat kadar küslük oluyor.(Kavga hakaret değil, tartışmadan bahsediyorum) Önemli olan birkaç şey yazayım genç arkadaşlar yeni evlenecek olanlar varsa belki faydalanmak isterler naçizane tecrübemdenMerhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Evet kusursuzdan kastım asla tartışma bile olmaması değil. Genel itibariyle bakıldığında sorunsuz sayılabilecek evlilikler demek istedim. Güncel bir büyük sorun olmaması, geriye dönük konuların konuşulmadığı, son derece saygılı bir evlilik benim için neredeyse kusursuzdur. Bunu kastettim :)Büyük problem yaşamamış olmalari da kusursuz yapmıyor amatabii ki büyük problem yaşamayan vardır. Bu büyük problemler de bazen göreceli olabilir ama genel geçer olanlar bellidir.
Ülkenin durumu ortada. Yunan filozofları gibi dolasamayiz ortalikta. Hiç yoktan trafikte bile insanın asabi bozuluyor. Günlük koşturma hayat telaşı geçim sıkıntısı derken tahammül seviyesi düşüyor insanların. İlla ki evliliğine yansır. Robot değiliz kiEvet kusursuzdan kastım asla tartışma bile olmaması değil. Genel itibariyle bakıldığında sorunsuz sayılabilecek evlilikler demek istedim. Güncel bir büyük sorun olmaması, geriye dönük konuların konuşulmadığı, son derece saygılı bir evlilik benim için neredeyse kusursuzdur. Bunu kastettim :)
Olması gereken zaten evliliğin sorunsuz olması değil mi? Ama her zaman olmuyor. Çoğu kişiye sorsanız, bu saydıklarım maalesef yok evliliklerinde; ne yazık ki...Ülkenin durumu ortada. Yunan filozofları gibi dolasamayiz ortalikta. Hiç yoktan trafikte bile insanın asabi bozuluyor. Günlük koşturma hayat telaşı geçim sıkıntısı derken tahammül seviyesi düşüyor insanların. İlla ki evliliğine yansır. Robot değiliz kisizin kusur anlayışınız farklı. Zaten olması gereken şeyler bu saydıklarıniz. Yoksa çok zor olurdu bazı şeyler.. Bakış aciniza göre evet kusursuz evlilikler çoktur
E var tabi, çok var, olmaz mı? Her evliliğin çok büyük problemleri olsa kimse boşanmaz ki zaten normali bu diye.Evet kusursuzdan kastım asla tartışma bile olmaması değil. Genel itibariyle bakıldığında sorunsuz sayılabilecek evlilikler demek istedim. Güncel bir büyük sorun olmaması, geriye dönük konuların konuşulmadığı, son derece saygılı bir evlilik benim için neredeyse kusursuzdur. Bunu kastettim :)
Kusurlarıyla kusursuz sevmek değil midir aşk ve evlilik.rhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
kör, sağır, dilsiz taklidi yapan herkesin evliliği kusursuz mümkünse
Valla var deyip şişine şişine anlatsalar elinize ne geçecek kiMerhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Kusursuz evliliğim var diyenlere laf edilmiş ama konuda yazılan bazı şeyler kabul edilir değil tabi ki. Bunları yaşamıyor diye yalancı olmuş insanlar.
Hayır elbette öyle bir amacım yok tabi ki :)Valla var deyip şişine şişine anlatsalar elinize ne geçecek kigidip hemen öyle bir ilişki mi yapabileceksiniz sanki.kendi moralini bozma sorusu.vardır elbet o da.herşeyden vardır illaki.
Evliliğim maşallah diyeyim çok güzelMerhaba hanımlar. Bu aralar sürekli bunu düşünüyorum. Buradaki kitle genel olarak aklı başında kadınlardan oluşuyor. Birçok problemimi sizlere açtım, çok güzel dönüşler oldu. Ona güvenerek şunu sormak istiyorum; Kusursuz evlilik var mı? Yani şunu demek istiyorum; eşimle birbirimize hiç hakaret etmedik, hiçbir sadakatsizliğini görmedim, birbirimize hiç fiziksel olarak zarar vermedik, ailelerimizle ilgili hiç kötü konuşmadık, birbirimize hiç yalan söylemedik, hiç gerçekten şiddetli kavgamız olmadı, saçma sebeplerden kavga veya tartışma sıklığımız çok çok az, birbirimizin isteklerine hep önem verdik, ilk sıraya hep birbirimizi koyduk, çok huzurlu ve mutlu bir evliliğimiz var diyen var mı? Gerçekten merak ediyorum. Ben bunların hepsini yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın ama evliliğim kusursuz diyemem. Var mı böyle bir evlilik? Böyle kusursuz bir evlilik yaşayan var mı? Dönüşlerin için şimdiden teşekkürler.
Onu bırak karşılıklı saygı, sevgi, iletişim, sorun çözme becerisi varsa bile kusursuzmuş mesela ona da kk da ikna oldum.Cidden sanki her evlilikte dayak, hakaret, aldatma, yalan olmasi normal bisey de bunu yasamayanlar kusursuz olmuş yalan soyluyor olmus.Hayretle okuyordum dogrusu. Kusursuz oldugumuzu dusunmuyordum ama dayak yemiyoruz, hakaret duymuyoruz diye kusursuz olduysak okeey.
Evet bunlar olması gereken şeyler ve bunlar olunca ortada sorun da olmuyor. Bir evliliğin güzel, kusursuz sürdürülebilmesi için daha ne gerekir ki? Düzeltin lütfen yanlışsa.Onu bırak karşılıklı saygı, sevgi, iletişim, sorun çözme becerisi varsa bile kusursuzmuş mesela ona da kk da ikna oldum.
Yani bunların bile olmadığı evlilik var ve devam ediyor anlamında demiş bence. Ihtiyaclar hiyerarşisi gibi düşün, bunlar aşırı temel konular ya, bunlar zaten olması gerekenler. Bunların dışında bin tane sorun sayabilirim.Evet bunlar olması gereken şeyler ve bunlar olunca ortada sorun da olmuyor. Bir evliliğin güzel, kusursuz sürdürülebilmesi için daha ne gerekir ki? Düzeltin lütfen yanlışsa.
Evet bunlar olması gereken şeyler ve bunlar olunca ortada sorun da olmuyor. Bir evliliğin güzel, kusursuz sürdürülebilmesi için daha ne gerekir ki? Düzeltin lütfen yanlışsa.
Evet bunlar olması gereken şeyler ve bunlar olunca ortada sorun da olmuyor. Bir evliliğin güzel, kusursuz sürdürülebilmesi için daha ne gerekir ki? Düzeltin lütfen yanlışsa.
Tartışmıyoruz diyenlere asla inanmıyorum zaten. Anneme ölürüm mesela ama nadir de olsa bizim de tartışmamız oluyor. Tartışmamak anormal olurdu, iki insanın her zaman aynı fikirde olması imkansız bence de.Sevgi saygi olmasi her konuda ayni fikirde olunacagi ve asla tartisma olmayacagi anlami taşimiyor.
Tartisma oluyor ama mesela günlerce küsmek olmuyor ya da olay şiddete hakarete varmiyor. Ayni gün cözülüyor o sorun.
Eşimin ailesiyle ilgili tartisiyorduk biz mesela, hâlâ ailesiyle ilgili hosuma gitmeyen bir sey olursa acik acik konusurum ama eşimden "sen benim ailemle ilgili nasil konusursun, sen ailemi istemiyor musun, beni ailemden koparmaya calisiyorsun" tarzi hödük hödük tepkiler almiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?