- 16 Ağustos 2016
- 3.678
- 9.272
- 158
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Zamanla geçer derler ayrılık acısınaO kadar haklısınız ki. Sevgi dilenmişim.
Hâlâ yalan olmadığını iddia ediyordu ben de Yüz göz olmamak için ispat etmedim
Ben biraz kendimle kalmak istiyorum anlayışın için teşekkür ederim dedim.
Şimdi gözlerim hep dolu. Ağlıyorum. Iyi hissetmiyorum. Bununla nasıl başa çıkmalıyım bilmiyorum. Geçip karşısına dik bir şekilde bitti diyebilmek istiyorum. Ama şuan bunu yaparsam zırıl zırıl ağlarım kendimi de rezil ederim
Biraz yalnız kalmak toparlamak istiyorum. Ayrılık acısı nasıl atlatılır ? Kendime hiç güvenemiyorum. Aşırı duygusalım. Hep aklıma birlikte gittiğimiz yaptığımız şeyler geliyor. Kendi zihnimle savaşıyor gibiyim.
Insanlar kac senelik eslerinden bosaniyor. Ayni evi ayni hayati paylastigi, ortak cocuk sahibi oldugu.. unutulmayacak kimse yoktur. Siz bitirecek cesarete sahip degilsiniz ama bir gun baska noktadan kirilacak bu iliski haberiniz olsun..Evleniriz diye onca eşya aldım. Ailemdeki herkes biliyordu. 5 yıl o kadar uzun bi süreç ki ondan önceki donemi hatırlamıyorum bile. Evimde dahi nereye göz atsam o var. Bu girdaptan nasıl kurtulacağımı bulamıyorum.
Yani bi açığını yakalamadımBu anlattiklarinizin onda birine maruz kalmadim hayatimda ama buna ragmen hic sizin kadar rahat "baska birinin oldugunu dusunmuyorum" demedim yani siz de biraz garipsiniz bence ya da kendinizi kandiriyorsunuz.
Yok ben intihar eder demedim çok yanlış anlaşıldı. Psikolojim iyi değil diyor. Ben de yalnız bırakırsam ve gerçekten psikolojisi bozuk ise daha da dibe çöker diye endişeleniyorumbenim psikolojim bozuk olsa sevdiğime tutunurdum. onun için sizin sevgilinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum. ayrılırsam intihar edebilir diye korktuğunuzu belirtmişsiniz. gitmenizi istemeyen biri gibi davranmıyor. ayrılsanız çok üzerinde durmaz diye düşünüyorum.
Bu yalan olayından sonra soğudum açıkçası. Şimdi 2 gündür konuşmuyorum kendimi hazırlıyorum. Normalde ben 2 gün konuşmadan dayanamazdımInsanlar kac senelik eslerinden bosaniyor. Ayni evi ayni hayati paylastigi, ortak cocuk sahibi oldugu.. unutulmayacak kimse yoktur. Siz bitirecek cesarete sahip degilsiniz ama bir gun baska noktadan kirilacak bu iliski haberiniz olsun..
bi ayrılın da görün bakalım psikolojisinin bozulmıycağından ben çok eminim.Yok ben intihar eder demedim çok yanlış anlaşıldı. Psikolojim iyi değil diyor. Ben de yalnız bırakırsam ve gerçekten psikolojisi bozuk ise daha da dibe çöker diye endişeleniyorum
2 gundur konusmuyorsun belki ama gozunun surekli telefonda olduguna o kadar eminim ki.. hepimiz gectik bu yollardan. Ve mutlu sonla bitmedi gecerken. Insallah kendini bu kaostan kurtarirsin bir an once.Bu yalan olayından sonra soğudum açıkçası. Şimdi 2 gündür konuşmuyorum kendimi hazırlıyorum. Normalde ben 2 gün konuşmadan dayanamazdım
Gözüm telefonda evet ama yazmasını istemiyorum. 5 yılın alışkanlığı var. Bakıyorum son görülmesine falan arada bir.2 gundur konusmuyorsun belki ama gozunun surekli telefonda olduguna o kadar eminim ki.. hepimiz gectik bu yollardan. Ve mutlu sonla bitmedi gecerken. Insallah kendini bu kaostan kurtarirsin bir an once.
Artık banada öyle geliyor.Sizin onu yalniz birakmamak icin caba sarf etmenizi onun tarafindan bi sey ifade etmiyor sizin varliginizi, desteginizi hissetmeyen biri icin cok dusuncelisiniz. Daha da dibe batmaz siz ayrilinca, daha cok rahatlar gibi geldi
Umarim yakin zamanda bu toksik iliskiden kurtulutsunuzArtık banada öyle geliyor.
Ben bir hafta beklemezdim ve bu iliskiye dair mutsuz oldugumu, artik gelecek beklentim kalmadigini, bitirmek istedigimi ve bu kararimdan donmeyecegimi soyler ve noktalardim.Gözüm telefonda evet ama yazmasını istemiyorum. 5 yılın alışkanlığı var. Bakıyorum son görülmesine falan arada bir.
Ne önerirsiniz ? Bir hafta kendimi toparlayıp bitti demeyi dusunuyordum
Öyle bir insan ki ayrılınca acısından ölse dahi geri dönmez. Bence de bozulmaz psikolojisi artık ben de böyle dusunuyorumbi ayrılın da görün bakalım psikolojisinin bozulmıycağından ben çok eminim.
Ne acısı canım, zincirinden boşanmış boğa gibi bi sağa bi sola olacak şimdi o.Öyle bir insan ki ayrılınca acısından ölse dahi geri dönmez. Bence de bozulmaz psikolojisi artık ben de böyle dusunuyorum
Nasıl atlatabilirim ?Ne acısı canım, zincirinden boşanmış boğa gibi bi sağa bi sola olacak şimdi o.
Şu an yaptığınız mantıklı sizin durumunuzda, madem beyfendi kafa dinleyecekmiş, siz neden dinlemeyesiniz? Bi süre hayalet olun, kendinizi hazırlayın.Nasıl atlatabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?