Gecen kis birinle tanistim bu adamdan cok hoslanmistim.neyse gorustuk bir kez benle gorusmeyi kendisi istedi .ama sonrasinda beni aramadi .bozuldum tabi.aylar sonra whatsuptan yazdi bana.goruselim tekrardan cok yogundum dedi yemedim tabi ama yinede hoslandigim icin sans verdim.bana ofise gel biraz isim var ordan yemege gideriz dedi ok dedim.ama sonra dusundum kendi is yeri .ya orda biri olmazsa diye dusundum kurdum kafamda.yani ole serseri bir tip degil ama gitmek istemedim yinede.neyse bunu ona soyledim kizdi sanki .ama bole konustuk simdi fikir degistiriyorsun neden dedi.bende dedim cekiniyorum ne demek cekiniyorsun dedi kizdi ben sokaktan gecen bir adam miyum ne demek istiyorsun diye çıkışti.bende birsey demek istemiyorum dedim.bole tartistik.benim ihtiyacim mi var ben kotu niyetli olsam zaten seni cagirmam dedi.cevremde cok kiz var ki bu dogru cok kiz var bende biliyorum cunku isi gucu yerinde karizmatik biri.yurt disinda yasamis hep dunyanin en prestijli universitelerinde okumus.sonra bana turk kizlarina inanmıyorum vs dedi ima etti birseyler cok kizdim benim iliskim olmadi daha once bunu biliyor .bende dedim ne demek oda seni icin demiyorum diyor ama yani bunlari soyluyot cok sinir oldum.biktim bu yanlıs insanlardan .28 yasindayim ugrastigim seylere bak.cocum gibi .bu arada buda 40yasinda biri. ..
40 yaşındaki adamla ne işin var Allah aşkına, bir de görüşmek isteyen adam ayağına cağırmaz, kendini ayarlar ve buluşur.
Gitmemekle iyi yapmışsın
Hatta ben olsam selam bile vermem böyle birisine
Ama yine de büyük konuşmayayım belki selamün aleyküm amca derim
canı sıkılmış seni de vatsapta görünce yazmış...
Elinde tutmuş ihtiyacı olunca değerlendiriyor anlayacağın.
Bırak ayağına kadar gitmeyi görüşmeye bile tenezzül etme.
İşim çıktı de geçiştir.
KAç ay oldu kızla merhabam yok bi konuşmayla çağırdım geldi der, hiç yüz göz olma
Ayrıca adam yaşlı bunu da göz ardı etme....
Bide ona sor hic amcalik durumunda degil gayet cool havalarda birde laf sokuyor sinir oldum...
aradaki yaş farkını niye o kadar göz ardı ettinizki
20 yaş azda degil yani...
konu nasılda hemen ihtiyaca gelmişdışarda cok kız var
ee onları cagır o zaman
Gitmemekle iyi yapmışsın
28 lik hatunlar bi whatsapptan mesajıma baksa bende havaya girerim
Ona bu yüzü siz veriyorsunuz
O da hepten atıyo eli mi sallasam ellisi de ben bi seni çağırdım niye gelmiyosun inatçı bıkbıkbık
Evet resmen ayagina cagirdi ben inat yapmisim buna ondan oyle yapmis.ben inatciymis vs vs.dikine gidiyormusum.bilmem hoslanmistim iste yas farki gozume batmadi tipi zaten genc gosteriyor..
Gitmemekle iyi yapmışsın
40 yaşında adam hala olgunlaşamamış kendini begenmiş bir tip zaten yok etrafımda çok kız var falan filan... uzak dur bu adamdan... iş yerine gitmemeklede en güzeliniz yapmışşın okadar dizi flim izliyoruz ve onlar sadece hayal ürünü degil..iş yerinde ya yanlız kalsanız size bişey yapmaya kalksaydı... ne malum kötü biri olmadıgı insanın içini bilemyiz tam olarak hem sizi ayagına çagırmış saygısızlık bence ve yaş farkı çok var hiç size uygun degil... türk kızları ne yapmış onada ınanmıyo muş beyefendii türk kızlarına kurban olsun o... çok sinir bir adam bidaha görüşmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?