Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayır hemen onları erkeği öldürmedenEwt erkeqe cok zarar veriyo en kisa zamanda deistrcm bole olmaz ya kusumu oldurcek artik
Muhabbet kuşu ve sultan papağanları için petshoplarda satılan kırımızı renkli sarı kapaklı damla var suyuna 3 damla atıyorsunuz 1 hafta da tüyleri çok güzel oluyorlar ismini bilmiyorum yanımda yok yarın ismini yazarım biz bülbüllere papağanlara kekliklere ve muhabbetlere kullanıyoruz :)Selamlar , benim 3 aylık erkek (tam olarak belli değil dişi de olabilir tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor konuşma belirtileri var ama melez olduğu için yanaklarındaki kırmızılıklar pek belli değil tüy dökümünü bekliyorum )tavsiye edeceğiniz vitamin ilacı var mı?
İlacın ismini yazıcaktınMuhabbet kuşu ve sultan papağanları için petshoplarda satılan kırımızı renkli sarı kapaklı damla var suyuna 3 damla atıyorsunuz 1 hafta da tüyleri çok güzel oluyorlar ismini bilmiyorum yanımda yok yarın ismini yazarım biz bülbüllere papağanlara kekliklere ve muhabbetlere kullanıyoruz :)
Çok özür Dilerim ben unuttum köpeğimin derdinden. Kuşların ki Vitasol dü kırmızı kabı sarı Kapaklı. Muhabbet kuşları için Ve papağanlar için su kabına 3 damla damlatın demişti ben bir sefer sularına veriyorum o bitiyor sonra tekrar su doldurduğumda vermiyorum fazla gelmesin diye. Tüyleri papağanların ve muhabbetin çok kötüydü şimdi çok guzel oldu muhabbetin kanat tüyleride çıktı umarım sizinkininfe işine yarar :)İlacın ismini yazıcaktın
Anlayan bi veterinere götürün meyve yedirin üşütmüşe benziyor gibi..Geçmiş olsunBenim yeme vuralı yaklaşık bir ay olmamış bir aşkım var ama sürekli kabarıyor hapşuruyor ve uyuyor ne yapmaliyim
Ben tutamadıgım zaman ışığı kapatıyom öyle ucmuyolar tutuluyolarArkadaşlar 2gun önce iki tane muhabbet kuşu aldım, erkek olan cekoslavak, dişi olan da norvey kokenliymis. Aldığından beri kafesten çıkarmaya çalıştım ama bir türlü çıkmadılar, bugün bir tanesini kafeste yakalayıp dışarı çıkardım çok güzel uçuştu,perdeye kondu, diğeri de ondan heveslendi kendisi çıktı dışarı beraber çok güzel ucustular odanın içinde, bir süre tulde takılı kaldılar, sonra koltuğun kenarına kondular, çok açıktırlar ki o koltuğun kenarına oturup onlara bi kapta yem verdim ikisi de yediler, sonra tekrar tule çıktılar, şuan ikisi de farklı tulun tepesindeler, kaç saattir bisey yiyip icmediler, korkutmak da istemiyorum onları ama kafese tekrar ikisini birden nasıl sokacam bilmiyorum, bir de kendime nasıl alistiririm? Tavsiyelerini için şimdiden teşekkürler