Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde vardi 2 tane muhabbet kuslarindan..aynisini onlarda yapiyordu...bende bir türlü anlam veremiyordum...peki seninkiler iyi anlasabiliyorlarmi...benim disi olani cok cadiydi..sürekli erkek olanini dövüyordu...klava:merhaba arkadaşlar
bende 2 tane muhabbet kuşu var...
sormak istediğim şey : bu kuşlar bazen geceleri ortada hiç sebep yokken sağa sola uçuşmaya ve tepinmeye başlıyorlar...mesela gecenin 3 ünde filan...odalarına gittiğimde ise onları korkmuş ve şoka girmiş halde buluyorum...ama odalarında da onları korkutabilecek hiçbirşey yok...bu arada kuşlarım çok yeni değiller ki ortama alışamadılar desem...odalarının değişmesi de etkilemiyor..3 yıldır bizimle yaşıyorlar ortama alışmama gibi bir durumları da sözkonusu olamaz...
acaba kötü rüya mı görüyorlar da korkuyorlar bilmiyorum ? daha doğrusu rüya görebiliyorlar mı ?
bende biey sormak istiyorum benim muhabbetkuşum da kusuyo nedenini anlayadım bi türlü yem su ve arada bi marul yer , ceryandada deil ama kusuyo...sizi başınıza böyle bi olay geldi mi hiç?
merhaba arkadaşlar
bende 2 tane muhabbet kuşu var...
sormak istediğim şey : bu kuşlar bazen geceleri ortada hiç sebep yokken sağa sola uçuşmaya ve tepinmeye başlıyorlar...mesela gecenin 3 ünde filan...odalarına gittiğimde ise onları korkmuş ve şoka girmiş halde buluyorum...ama odalarında da onları korkutabilecek hiçbirşey yok...bu arada kuşlarım çok yeni değiller ki ortama alışamadılar desem...odalarının değişmesi de etkilemiyor..3 yıldır bizimle yaşıyorlar ortama alışmama gibi bir durumları da sözkonusu olamaz...
acaba kötü rüya mı görüyorlar da korkuyorlar bilmiyorum ? daha doğrusu rüya görebiliyorlar mı ?
benimkine de ara ara öyle oluyor sabahları. ya da gece oluyorsa ben farketmiyorum mirmirmirmir
bende rüya görmüştür diye düşünmüştüm ama,bilmiyorum :uhm:
selam benim de muhabbet kuşum var 3 yaşında 1 yıldır bizde ama konuşmuyor... ilk sahipleri alırken dikkat etmemişler ayağında problem varmış ,sonra da alışmışlar geri götürmemişler aslında çok zeki ama küçükken başına böyle bişey geldiyse zaten konuşmaz dediler.kendi adını söylediğimizde cevap veriyor öpücük atıyor ve bana o kadar alışti ki odadan çıktığımda ötmeye başlıyor.kafesi açıyorum o zaman da rahat vermiyor kulağımın dibinde kafamın üstünde ayağımın dibinde hatta ben kaçıyorum o kovalıyor canım benim:kedi:
oğluşum dışardan kuş sesi duyduğunda bazzen kafesine sığmıyor çiftleştirmem mi gerekiyor, çiftleşirse bizden soğur mu??bilmiyorumkismile
Benim kuşumda ağzından yem çıkarmaya başladı neden acaba?
arkadaşlar iki tane cennet papağanı aldım, onları arasıra salmalı mıyım? illa uçmaları gerekiyor mu?
Benim kuşumda ağzından yem çıkarmaya başladı neden acaba?
Slm kızlar komsumun var muhabbet kuşu cok cana yakın konusuyor masallah yanlız kusta dikkati çeken bişi var yazın o sıcak havalarda bile titriyo surekli kanatları titriyor usuyormus gibi veteriner bişi yok demiş ama kus hep öle ufacıktı geldiginde o zmanda öleydi ufak usuyor sanıyorduk ama şimdi 6 sene oldu geleli kusun hala aynı gerci komsum hiç uralı değil ama ben merak ettima.s.