- 30 Ocak 2008
- 1.145
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki de yoğurt hastası bıraksak bi çanağı yicek hayvan. inşallah bi zararı yoktur..
arkadaşlar bide bişi sormak istiyorum,
geçmiş sayfaları okumadım belki söz etmişsinizdir.
benim kuşum genelde hep dışardadır. ve ne istese bize yaptırır.
marul seviyor tamam ama onun dışında maydonoz da çok seviyor,
verene kadar bağrıyor falan, bir de ekmek.
bildiğim kadarıyla marulun fazlası zararlı. ekmek ve maydonozda bütünüyle zararlı?
ama doğrulamak istedim?
kızlar kuslarını banyo yapıyomusunuz ne zaman yapmak gerekır ben kusumu alalı daha 1 hafta oldu hiç bi bilgim yok bırde gagasını cok gıcırdatıyor
kızlar kuslarını banyo yapıyomusunuz ne zaman yapmak gerekır ben kusumu alalı daha 1 hafta oldu hiç bi bilgim yok bırde gagasını cok gıcırdatıyor
Selamlar benimde cennet papağanım var eşimin yılbaşı hediyesi
geleli 1 hafta oldu ve çok ilgilenememe rağmen harika munzurluklar yapıyor.
mesela : kafesinin kapağını açıp çıkıyor
ve kafesten çıkınca kapıyı kapatıyor birdaha girmemek içinmiki? :))
sonra elime geliyor köpek gibi başını ve gıdısını kaşımamı seviyor
kızımın oyuncaklarıyla kızımdan daha çok o oynuyor
müzikte dans ediyor kafa sallıyor xD
daha 1 haftada bunları yapıyorsa vay halime aşırı yaramaz ve munzur ya onu izlerken çok gülüyorum :))
kuş almak isteyenlere şiddetle tavsiyemdir :)
Boş şişe de satıyolar.1 milyoncularda.tazyikli ve ince olması lazımmış yağmur yağıyo hissi verip kokutmamak için.
kizlar benimkiler yesillikten hic anlamiyor,banyodan da oyleeguclubacismile
neredeyse 2 sene olacak hala yavrulamadi..sizce bu normal mii:sm_confused:
kızlar merhaba ben de bugun kuş aldım.klassik muhabbet kuşundan biraz büyük.Corella mı dedi satıcı ne...unuttum :)
şirin bişey nerdeyse 6 saat vardır bizimle beraber ama hiçbirşey yemiyor ben de çok huysuzlandırmak istemiyorum yeni geldi alışsın filan diye.ilk başlarda yerinde durmuyordu şimdi alıştı gibi biraz oturduöu yerde uyukluyor.ama dedigim gibi birşey yedigi yok.vitamin filan herşey aldık birseye dokunmuyor.en sonunda biraz maydanoz getirdim azcık onu dimdikleyip yedi o da azcık...
bir de acayip kokusu var.beni rahatsız ediyor.ne yapsam geçer bu koku?
kızlar merhaba ben de bugun kuş aldım.klassik muhabbet kuşundan biraz büyük.Corella mı dedi satıcı ne...unuttum :)
şirin bişey nerdeyse 6 saat vardır bizimle beraber ama hiçbirşey yemiyor ben de çok huysuzlandırmak istemiyorum yeni geldi alışsın filan diye.ilk başlarda yerinde durmuyordu şimdi alıştı gibi biraz oturduöu yerde uyukluyor.ama dedigim gibi birşey yedigi yok.vitamin filan herşey aldık birseye dokunmuyor.en sonunda biraz maydanoz getirdim azcık onu dimdikleyip yedi o da azcık...
bir de acayip kokusu var.beni rahatsız ediyor.ne yapsam geçer bu koku?