Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün gece kaybettim bebeğimi. çırpına çırpına şoka girip kalp krizinden öldü. iki gün üstüste şoka girdi minicik bebeğim. en az 5 saat sürdü ikinci günkü krizi. bağıra bağıra kendini oradan oraya savurmaya çalışıyordu zor tutuyordum avucumun altında kendine zarar vermesin diye. Çok kötü bir ölüm oldu. dayanamıyorum onun o son halini hatırlamaya. son gününde bile hala tüneginde bana yaklasıp yanagımı öpüyordu.. şu son bir aydır aramadıgım götürmedigim veteriner kuşçu sormadığım kişi kalmadı. herkes para sevdasına düşmüş lanet olsun. o kadar iyi bakmaya çalışıyor o kadar cok ilgileniyorduk ki bebeğimle. astım olmuştu en son. bir veteriner şoka girip kalp krizi gecirir ölür ben öyle bir sürü kuşumu kaybettim demişti. bir baskası alın su ilacı kurtulur kuşunuz dedi. malesef kötü olan senaryo gercek oldu. cok güzel bir ormana gömdük bir agacın altına. sabah uyandım erkenden bir kefen diktim bebeğime en sevdiği oyuncagı kafesinin tepesindeki çıngıraklı topunu da tepesine diktim.
huzur içinde yatsın küçük bebeğim. bir canın sorumluluğu çok büyük oluyormus. keşke acı cekmeden ölseydi biricik kuşum. bu sitede yazanları gördükce ne kadar bahtsızmıs minik kuşum diyorum...
Benim de bir tane cadılar cadısı muhabbet kuşum var inanılmaz yaramaz ve şımarık bir kuş daha bir ay bile olmadı yanımda olalı onu bilmem ama ben çok alıştım ona eve misafir geşlince ben konuşunca hiç susmuyor misafirler gidene kadarkaydirigubbakcemile3.. Çok seviyorum:asigim:
Ben birşey sormak istiyorum kuşumun cinsiyetini anlayamadım çünkü gagasınının rengi sanki mor gibi pembe desem değil mavi desem değil böyle tuhaf mor eflatun gibi birşeyfisfisfisCADIARZU
Bacaklarıda aynı renkte daha yavru ama şimcik bu bebişin cinsiyetini nasıl anlıyacam çok merak ediyorum çünkü severken kzım mı oğlummu ne diyeceğimi şaşırıyorum:roflol:
Birde internette bakınırken biryerde eflatun olunca rengi böbrek hastası oluyormuş bu doğrumu:çok üzgünüm:
böbrek değil başka bi sistem diye biliyorum.. çünkü böbrek ancak idrar üretebilir, ve kuşlarımız da idrar değil sadece dışkı yapıyor.. şimdi bakıyorum netten..Muhabbet kuşu erkek evet .
Bir de yanlışlığı düzelteyim görünce.
Kuşlarda böbrek vardır arkadaşlar.
Organların hepsi vardır tabi ki boyutları tahmin etmek kolaydır. Yutak, akciğer, bağırsak, böbrek, ciğer şuan aklıma gelen organlarından sadece bir kaçı. Aklınızda bulunsun yerimseniben
çok fena bakıyor bu dominaa :roflol:
bunun adı çapkın olsun CADIARZU
bi fotoğrafı var orda daha çapkın yarın yüklerim size kaydirigubbakcemile3 ama çapkın klasik oldu artık değişik bişey bulalım kaydirigubbakcemile3 :hulya:
Kızlar merhaba,
benimde bir kuşum var. Eşim sevgililer gününde almıştı hediye olarak. Yavruydu aldıgında daha 1aylıktı. Şimdi koskocaman oldu 8aylık olduuu :) beni cok seviyor sürekli tepemde hiiç aşağıya inmiyor. sürekli öpüyor ıslık calıyorum bana karsılık falan veriyor :)
ismi de Limonnn,cinsiyeti de erkek
parmağım basta olmak üzere,sürekli kemirmek istiyor birseyleri normal mi acaba bu ?
bu 1aylık hali,ilk aldıgı gün annemde çekmiştimm oğluşumuuu kaydirigubbakcemile3
burda da 2 aylık falan
eve gittigim de büyümüş halinide çekerim kızlar kaydirigubbakcemile3