Kadin gibi trip atmak bir erkekte bence cok iticiçok ama çok yoruldum artık kızlar..
öööfff bende de var ondan küsüp annesigile gider bende evde tek oturur sinirden ağlarım şımarık küskün kendi kafasına göre çocuk beyinli biri bunaltıyor mu hemde nasıl senın le aynıyım benım farkım şu hiiiiiiçççç umrumda değilllll o görmüyor ağlıorm sinirimi boşaltıyorum sonra keyfime bakıorm bende konuşmuyorum sonra o geri gelir konuşur falan saçma sapan haller işte ama umursama gül geç daha iyi oluoselam kızlar.10 yıllık evliyim.eşim sürekli küsen trip atan bir adam artık cok sıkıldım kendi dünyasında kafasında birşeyler düşünüp kendi haline çekilmesinden.ona bir ders vermek istiyorum..önemsemiyorum olmuyor,karsıma alıp düzgünce konusuyorum olmuyor..asla ve asla özür dilemeyen burnunun dikine giden bir adam.cok ama cok bunaldım.akıl verin..
Biz de genelde tam tersi olurdu ben küserdim zırt pırt üstelik haksız yere eşim de inat ederdi haklı olarak gönlümü almaya çalışmazdı iki gün somurarak karşılıklı evde oturduktan sonra öfkem geçerdi ama gururdan yaklaşamazdım bende onun zayıf yönüne odaklanırdım yatmadan duştan çıkıp uzun uzun krem sürmeler :) yanlışlıkla iç çamaşırlarıyla ki özellikle seçilmiş olanlardan tabi :) önüne çıkmalar :) kadınsınız en iyi siz tanırsınız eşinizi illaki vardır bir zaafı dayanamadığı birşey
Tabi ki var zaafları, herkesin vardır ancak zaaf bir kullanılıyor, iki kullanılıyor sonra insan kendini kötü hissediyor, çünkü karşındaki hatasını anlamış olmuyor, zaafına da yenilmiyor aslında, tıpış tıpış sen geldin oluyor sonuç =)))
aynen ben eşim de böyleydi.bi kere kız gibi trip bile atamazdım.evet evlendiğimizden beri böyle.bi agız tadıyla trip atamadım adama yahu hep o baskın cıkıyor..onu gectım evdekı huzursuzluga dayanamıyorum ve ben kıpır kıpır bır ınsanım küsen adam beni deli ediyor..kapının önüne koy diyor seytan