küsen koca ile nasıl baş edilir

bütün sevgim bitiyor onun asık suratını gördükçe. geçen küsme sebebi seçtiği filmi beğenmediğimi söylemiş olmam. tuttu küstü buna. anaokulu öğretmeni değilim ki ben gerçekten böyle şeylere tahammül edemiyorum.

öööfff bende de var ondan küsüp annesigile gider bende evde tek oturur sinirden ağlarım şımarık küskün kendi kafasına göre çocuk beyinli biri bunaltıyor mu hemde nasıl senın le aynıyım benım farkım şu hiiiiiiçççç umrumda değilllll o görmüyor ağlıorm sinirimi boşaltıyorum sonra keyfime bakıorm bende konuşmuyorum sonra o geri gelir konuşur falan saçma sapan haller işte ama umursama gül geç daha iyi oluo

Biz de genelde tam tersi olurdu ben küserdim zırt pırt üstelik haksız yere eşim de inat ederdi haklı olarak gönlümü almaya çalışmazdı iki gün somurarak karşılıklı evde oturduktan sonra öfkem geçerdi ama gururdan yaklaşamazdım bende onun zayıf yönüne odaklanırdım yatmadan duştan çıkıp uzun uzun krem sürmeler :) yanlışlıkla iç çamaşırlarıyla ki özellikle seçilmiş olanlardan tabi :) önüne çıkmalar :) kadınsınız en iyi siz tanırsınız eşinizi illaki vardır bir zaafı dayanamadığı birşey

Tabi ki var zaafları, herkesin vardır ancak zaaf bir kullanılıyor, iki kullanılıyor sonra insan kendini kötü hissediyor, çünkü karşındaki hatasını anlamış olmuyor, zaafına da yenilmiyor aslında, tıpış tıpış sen geldin oluyor sonuç =)))

Anlıyorum eşime boşu boşuna huzursuzluk yarattığımdan onun hislerini anladığım gibi sizide anlıyorum .Size örnek vereyim bir pazar eşim uyanıp kahvaltı hazırlayayım diyor ben yataktayım uyanıyorum ama kalkamıyorum bir dizim var onu izliyim diyorum telden kulaklıklar kulağımda dalmışım bir baktım whatsapp tan mesaj kahvaltı hazır :) kalktım sinirle eşim salonda masada ne whatsaptan yazıyosun sanki başka memleketteyim eşimde kaç kere bağırdım duymadın e tabi duymam kulaklık var kulağımda diyorum oda işte sana kahvaltı hazırladım sen hiç bişe yapmadın da dedim sana afiyet olsun ben yemiyorum geçtim yatağa tekrar .Yarım saat sonra kalktım napıyo bu diye bi baktım aynı pozisyonda hiç yemeden öle oturuyo beni görünce aşkım kahvaltı yapmıcakmısn gittim oturdum kahvaltı yaptık yani benim küsmelerim hiç yokmuş gibi davrandı hatta dalga geçiyordu en sonunda bende gülmekten yerlere yatıyodum bilmem eşinizde işe yararmı ama galiba öle bişe yokmuş gibi davranmak en iyisi şimdi ben küsmenin ne olduğunu unuttum anlamsız geliyor ne salakmışım diyebiliyorum hatta :)

Benim sevgilim de aynen böyle baş edilmiyor huyu değişmiyor. Beraber güzel vakit geçirmek istiyorsun saçma meselelere takılıp kalıyor. Çok sevmeme rağmen boyle biriyle omur geçmez diye düşünüyorum Allah sabır versin

Tamam da bu adam ne bicim yahu? Bu kadar tripte fazla. Bence sen umursama. Küssün dursun 1 ay.

aynen ben eşim de böyleydi.bi kere kız gibi trip bile atamazdım.
hep kendini haklı görür asla özür dilemezdi..
hayırlısı diye dua ettim.etrafımdaki herkes dahil.
şimdi boşanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…