küsen koca ile nasıl baş edilir

Karı gibi derken? Trip kadinin hakki diyenler? Allahim bu kadin milleti ne zaman vazgececek kendini asagilamaktan

o nasıl eş nasıl baba öyle yaa gidip bir komşunun kapını çalsan çocuğum ateşlendi hastaneye gitmem gerekiyor desen komşu bile hemen yardımcı olur kaldı ki eşin çocuğunun babası adam da ne saygı ne sevgi varmış trip falan değil bu ciddi psikolojik sorunları olabilir 13 gün aramamak arayınca açmamak ne demek allah korusun ya çok ciddi bişey olduysa nasıl açmaz ya telefonu

siz fazla mı taviz verdiniz acaba çok aşırı yüz bulmuş gibi geldi bana çekilecek dert değil

13 gün - tam 13 gün... Evde ölseniz kalsanız haberi olmayacak. tamam küslükse küslükse ama küsünce görevlerinden sıyrılmış mı oluyorsun?
Ders mi vermek istiyorsun o zaman onu arayıp daha beter egosunu tavan yaptırma. Zaten gece çocuğunu kendin acile götüren bir kadınsın daha beter ne olabilir? O seni ve çocuğunu merak etmiyorsa, sende onu tınlama bi zahmet

ablacım sen 10 senede basetmeyı ogrenemedıysen
bırak kussun adamcagız kendı basına ne dıyım sımdı

benim eşimde eskiden çok küserdi şimdi de nadiren yapar oldu.
bir gün iki gün üç gün hatta bir hafta sabredip sonra konuşmaya zorlardım mecbur.
çünkü konuşmasan ne kadar sürdürür bilmiyorum.
yemeğini kendi yapıp yer, ev işlerine karışmaz, kafasına göre yatar kalkar, tv de komedi izleyip güler benimde sinirler tavan tabi.
mecburen konuşturmaya çalışıyordum, ya tartışma konusunda yada başka bi konuda.
doğru değil belki ama aynı evin içinde olmuyo küslük.

Ben daha cok kuserim kusmek oyle olmaz boyle olur derim yerinizde olsam..

kadina yakisir naz kapris erkekte cok cirkin duruyo..

burcu yengec mı ? onlar boyledır esımde boyle benım ama ben artık alıştım kızarsam gıdıyom obur odaya pesımden gelıyor sonra tıpış tıpış eskıden yatakları ayırırdı , bende cok kızarım kavgada etsek sarılmak ten teması ınsanı yakınlastırıyor yanımda yatsın sımdı yapmıyor oyle o da alıstı bende

yaptıklarını saklamayın sizin aileniz,onun ailesi bilsin
babanıza,annenize karşı yada değr verdiği aile büyüklerine karşı sorumlu hissetsin kendini
arada bir silkelemek lazım kendine gelmesi için

Hayat zor geçer böyle biriyle. Başak mı çok merak ettim. Genelde başak burçlarının erkekleri küser, burnundan kıl aldırmaz.

Benim eşimde böyle, küstüğü zaman içinden şeytan çıkıyor
Biraz rehabilite oluyor diye seviniyorum en geç iki ay sonra başa dönüyor
Sen on yıl çok iyi dayanmışsın, bizim iki yıla yaklaşıyor ve tükendim
Şu anda üç gündür küsüz, dün akşam boşanalım dedim, ona bile cevap vermedi, çıldırmak işten değil
Tek diyeceğim çekilir kahır değil

Güzel bir cinnet çözmez mi Attraente? Arkadaşın durumu , senin için de aklıma gelen bu. Ama öyle böyle değil, yıkıp, kırıp, döküp bağırıp. Yeterse yeter, evli barklı kocaman adammısın 5 yaşında çocuk mu diyip. Kapıyı çarpıp gideceksin sonra bir hafta. O toplayacak ardında bıraktığın yıkıntıyı, o düşünecek bu cinnete nasıl sebep olduğunu.

Onu da yaptım inan, can çıkıyor huy çıkmıyor
Sakinleşip düzeldiğinde, bu huyumu bende sevmiyorum diyor ama değişmiyor
Nasıl yapabiliyorsun diyorum, bazen küsüp gidip kardeşinde kalır, 40 gün küsmüşlüğümüz vardır
Nuh der Peygamber demez, vitesten atıyorum, kendimi kontrol edemiyorum, seni çok özlüyorum, bana bir laf at diye gözünün içine bakıyorum diyor ama yine bildiğine dönüyor. Çok acı çekiyorum sana küstüğüm zaman diyor ama yine yapıyor. Çekilmiyor Samsonn, inan çekilmiyor, sözleri kırıcı oluyor, çok şükür kavga, dövüş, küfür vs.. olmadı aramızda, ben bağırıp çağırırım o bana yapmaz ama huyunu da düzeltmez. Dün attığım mesaja bu sabah cevap verdi, seni parçalarım cenaze namazını bile kılamazlar, kimi boşuyorsun yazmış. (Ama kendisi çok rahat her küslükte bitsin diyebiliyor :))Bu onun kendince seni seviyorum deme biçimi ama ben beceremiyorum artık tolere etmeyi. Yaşım 37, kimsenin kahrını çekemeyecek kadar fazla sorumluluğu olan bir hayatım var, usanıyorum huzursuzluktan. Konu sahibi çok sabırlı ama şimdi onu görünce daha da eminim, bu adamların huy değiştirme şansı yok, ben kocamla sürekli desturla konuşmak istemiyorum, her lafıma, her hareketime alınsın istemiyorum, konuşabilmek istiyorum ama olmuyor ....

Üzüldüm gerçekten. Yorumlarından ne kadar olgun bir insan olduğun belli. Olgun ve seven kadın bir erkeğin en büyük şansıdır. Bir uzmandan mı yardım alsanız? Böyle devam ederse, bir gün dönülmez bir noktaya gelebileceğinizi, inceldiği yerden kopacağını anlamalı.
Anlamıyorum nedir bu adamların derdi ya? Sürekli pohpohlanmak mı istiyorlar? Canım bitanem, sensiz yapamıyorum diye ağlarsaydın, 40 gün değilde 2 günde noktalanır mıydı o küslük acaba?

Sevgi sözcükleri, poh pohlanmak falan hiç kar etmiyor, aksine canım yansın diye uzattıkça uzatıyor =))
Ne zaman ki beni özlemek dayanılmaz bir hal alıyor, o zaman bir bahane ile barışıyor, özür dilemek haşa yok =))
Bazen keşke bu kadar olgun olmasaydım diyorum ama o da yapı meselesi, benim babamda böyleydi, nefret ederim evde küslükten, keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş misali, kocamda böyle =)) Uzman yardımını asla kabul etmiyor, bende bu gidişin sonunu hiç hayır görmüyorum. Öyle de kötü bir huyum var ki sıtkım sıyrıldımı hiç bakmam arkama, uyardım onu, beni sensizliğe alıştırmakla iyi yapmıyorsun dedim ancak ciddiye almadı sanırım. Şu anda öyle bir ruh halim var ki yarım saat içinde boşansam gözümden damla yaş akmaz, sevgim bitiyor o da bunu anlamıyor. Eski evliliğinden kalma alışkanlıklarını devam ettiriyor yani karı-koca arasında kavga-küslük olur modunda ama ben evde huzursuzluktan nefret ediyorum, çok sabırlı ve dayanıklı bir tipim ama buna tahahmmül edemiyorum. Off ne dertliymişim, iyi ki dokunmuşsun içim döktüm =))) Konu sahibesi affet beni, dağıttım konunu

13 gün hiç konuşmadan durabiliyorsa, aramalarda açmıyorsa ben şüphelenirdim açıkcası
Zaten ortada evlilikle ilgili az paylaşım var
Tek başına o saatte acile gitmene gönlü razı oluyor arayıp sormuyorsa ortada sevgi kalmamış
Bence zaten tek taraflı bir evlilik yürütüyorsunuz, boşanın en azından bir beklentiniz olmaz

Canım ya, Allah yardımcın olsun. Daha da uzatıp seni sıkmak istemiyorum ama çok iyi anlıyorum ne hissetiğini, senin de konu sahibinin de. Dua et, inşallah seni o kerteye getirmeden eşinin aklı başına gelir. Ramazan da geliyor, artık rüyasında ak sakallı bir dede mi görürür, kapı arkasında siyah cüppeli biri mi korkutur hiç fark etmez, inşallah tez zamanda adam olur da, hatalarını anlar ve çözerler eşleriniz.

aynısından var bizim evde. şimdi bizimki de küstü. arıyorum açmıyor. mesaj atıyorum dönmüyor. bak alıp başımı gideceğim dedim tık yok. öğleden sonraya kadar aramazsa basıp gidicem 8 aylık bebeğimle. napayım bıktım artık yaşayamam böyle. otursun tek başına evde banane. suratım kırışçak somurtmaktan. ben gelemiyorum uzun süreli somurtma işlerine. bi de bizimki onu sallamayınca evi kırıp dökmeye başlıyor. şiddete dönüyor olay. ödüm kopuyor bana da bişey yapıcak diye. o yüzden ben gidiyorum artık. ne hali varsa görsün.

Aminnn :)
Sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…