küsen koca ile nasıl baş edilir

O senın evladın yav,hastalanmış birde. Başlarım onun küsmesine hey Allah'ım,tut kolundan at dışarı o derece yani. Hangi sağlıklı düşünce bunu yapar? Hasta çocuk hasta,ateş birde basit de değil. Bana küs diye çocuğumu düşünmeyecek? El olan el yapmaz. Siz hiç sıkmayın canınızı kendi kocalığını, babalığını kaybettiği ile kalır, o çocuk büyüyecek varacak farkına.

Açıklaması ne oluyor? Konuşmussunuzdur illa ki.
acıklaması psikolojim bozuk oluyor genellikle,beni cok kızdırdın oluyor.psikiyatrıste gidelim ikimizde diyorum asla kabul etmıyor.oturup konusuyorum fayda etmıyor onun ınadı tutmussa tutmustur asla yolundan dönmez.ders vermek istiyorum okkalı bir ders ama nasıl?

Bende 7 yıllık evliyim. Benimkide şuan küs. Bide haklı olsa canımı yesin :). Hiçte üzülmem keyfi bilir. Umrumda değil öyle de tavrımı koyuyorum. Hatta öyle bir hal aldıki bizde durum o mu küs ben mi belli değil evde. Bakalım nolcek :) bugün oldu 2 gün. Konuşmayınca zırt pırt bişey de isteyemiyor. Sofraya yemeği koyuyorum saçma sapan yorum da duymuyorum. Bana tatil gibi ona nasıl bilemiyciim :)

Kolaylıklar diliyorum... Değişir umarım.

cok
cok hossun..bende öyleyim ama adam uzakta yanımda degıl,13 gün oldu aaryıp sormaz arayınca acmaz,bende calısıyorum eve ve cocuga yetemıyorum her zaman..bilmiyorum sonu nereye varacak

cok

cok hossun..bende öyleyim ama adam uzakta yanımda degıl,13 gün oldu aaryıp sormaz arayınca acmaz,bende calısıyorum eve ve cocuga yetemıyorum her zaman..bilmiyorum sonu nereye varacak
Ooo üste çıkmak için sana dünya kadar mazeret 13 gün evde olmayıp telefonu açamamk nedemek. Belki önemli bişey oldu. Kaldıki bu bir erkek insan arayıp gün aşırı en azından ev bar çoluk çocuk ne alemde diye sormalı. Arama ararsa açma en son noktada burdan gir konuya.

Allah yardimciniz olsun ama esinizin sağlıklı olduğunu düşünemedim açıkçası. ... destek almalı kesinlikle araniz düzelince ikna etmeye çalışın

Bu yazılanları okursa Ömür boyu konuşmaz telefonuna bilgisayarına dikkat et

Evli degilim ama dusunuyorum empati yapiyorum.cocugum hasta olsa gece kendim gotursem cocugumu hastaneye gece 2.5 ta gelsem ertesi gun o adamin yuzune bakmayi birakin etmedigim kalmazdi.o erkek olarak baba olarak benim hayatimi paylasmayacak hastalikta saglikta yanimda olmayacak o zaman ne ise yarar ki hayatimda olmasinin.ciddi bi dersi hakettigi sadece bu olaydan dolayi bile cok acik.size kusebilir ama cocuguna asla.ne yapabilirsiniz inanin bilmiyorum ama Allah yardimciniz olsun Allah size sabir versin umarim hersey yoluna girer.

öncelikle Allah yardimcin olsun
benim babamda bi 10 yil öncesine kadar felan küsme huyu vardi
küs olmadigi zamanlar dünyanin en iyi adami ama küserse agzini bicak acmazdi, annem konusmasa 3, 4 ay konusmazdi

cok ince düsünen bi adam babam ve bazi seyleri kafasinda cok büyütür piskologa felan gitti zamaninda ama cok fazla bi faydasi olmadi.
artik küsmüyor, yasla gelen bisey galiba bilmiyorum. bazen huysuzluklari oluyor, aninda sirinlik yapiyoruz geri eski haline dönüyor, artik uzatmiyor
hayatin küs gecirmek icin fazla kisa oldugunu anladigini düsünüyorum

benimde ergenlik zamaninda küsme huyum vardi, su an kendimi kontrol edebiliyorum. sinirlerim bozulup küsecek gibi oldugumda günah diyorum kendi kendime, iradeli bi yapiya sahibim

ama küsen biri olarak söyle söylim, tamamen kibirin seni ele geciriyor küslügü bitirmek istesen bile gururun ve inadina yenik düsüyorsun.

zor bi durum, insallah düzelir, huzura kavusursunuz

BOŞAN.

Erkeğin de trip atanı hic makbul değil. HHerşeyin bi gereği var trip te kadına özgü bişey bence. Bunlar yeterince olgunlaşmayan erkeğin hareketleri diye düşünüyorum can çıkar huy çıkmaz vazgeçmez yani benm eşim de trip atar kuser bi çaresini bulamadm yav he He demeye başladm artık Allah herkesin yardımcısı olsub me diyim

Oha o ne ya kari gibi.
Ne ayıp bir sey.
Hasta çocuğu annesi ile gecenin bir yarısı acile tek göndermek nedir.
Ne salak adammis yahu. Afedersin ama nasil cektin 10 yil boyunca. Sabir taşı olsa çatlar.
Kapinin önüne koy dicem de zaten evde degilmis.

Siz terapiste gidip anlatsaniz tek basiniza sonra uygulamaya dokersiniz baktin olmuyor ac bosanma davasini.

10 yillik evlilik toplasan 3 senesi rahat küs durmakla gecmis belli ki.
Allah daha cok sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…