- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
O senın evladın yav,hastalanmış birde. Başlarım onun küsmesine hey Allah'ım,tut kolundan at dışarı o derece yani. Hangi sağlıklı düşünce bunu yapar? Hasta çocuk hasta,ateş birde basit de değil. Bana küs diye çocuğumu düşünmeyecek? El olan el yapmaz. Siz hiç sıkmayın canınızı kendi kocalığını, babalığını kaybettiği ile kalır, o çocuk büyüyecek varacak farkına.kızlar bunu yazmaya bıle cekınıyorum ama gecen gece evdeydı cocuk ateslendı hadı kalk cocugu hastaneye götürelim dedim ben gelmıyorum bır yere dedi.gece 12 de ben cocugu acile götürdüm 2 bucuk gıbı eve döndüm ve arayıp ne yaptınız dıye de sormadı gelınce nasıl oldu dıye de sormadı..ben daha ne kadar güçlü kadın olacagım.sözkonusu cocugumsa tabıkı herseyı yaparım ama bana küs olsa bıle hastalık durumunda yanımda olması gerekmezmı..bunu yazarken ben utanıyorum gercekten..normalde sorumluluk sahıbı evınde barkında bır adam ama küsünce 100 de 100 değişiyor
Açıklaması ne oluyor? Konuşmussunuzdur illa ki.resmen katlanıyoruz valla..baska caremız yok sanki..düzelince barısınca cok mutlyuz ama bu dönemler cok yıpratıyor beni..
acıklaması psikolojim bozuk oluyor genellikle,beni cok kızdırdın oluyor.psikiyatrıste gidelim ikimizde diyorum asla kabul etmıyor.oturup konusuyorum fayda etmıyor onun ınadı tutmussa tutmustur asla yolundan dönmez.ders vermek istiyorum okkalı bir ders ama nasıl?Açıklaması ne oluyor? Konuşmussunuzdur illa ki.
Kolaylıklar diliyorum... Değişir umarım.acıklaması psikolojim bozuk oluyor genellikle,beni cok kızdırdın oluyor.psikiyatrıste gidelim ikimizde diyorum asla kabul etmıyor.oturup konusuyorum fayda etmıyor onun ınadı tutmussa tutmustur asla yolundan dönmez.ders vermek istiyorum okkalı bir ders ama nasıl?
cok hossun..bende öyleyim ama adam uzakta yanımda degıl,13 gün oldu aaryıp sormaz arayınca acmaz,bende calısıyorum eve ve cocuga yetemıyorum her zaman..bilmiyorum sonu nereye varacakBende 7 yıllık evliyim. Benimkide şuan küs. Bide haklı olsa canımı yesin :). Hiçte üzülmem keyfi bilir. Umrumda değil öyle de tavrımı koyuyorum. Hatta öyle bir hal aldıki bizde durum o mu küs ben mi belli değil evde. Bakalım nolcek :) bugün oldu 2 gün. Konuşmayınca zırt pırt bişey de isteyemiyor. Sofraya yemeği koyuyorum saçma sapan yorum da duymuyorum. Bana tatil gibi ona nasıl bilemiyciim :)
tesekkurler..Kolaylıklar diliyorum... Değişir umarım.
Ooo üste çıkmak için sana dünya kadar mazeret 13 gün evde olmayıp telefonu açamamk nedemek. Belki önemli bişey oldu. Kaldıki bu bir erkek insan arayıp gün aşırı en azından ev bar çoluk çocuk ne alemde diye sormalı. Arama ararsa açma en son noktada burdan gir konuya.cok
cok hossun..bende öyleyim ama adam uzakta yanımda degıl,13 gün oldu aaryıp sormaz arayınca acmaz,bende calısıyorum eve ve cocuga yetemıyorum her zaman..bilmiyorum sonu nereye varacak
kızlar bunu yazmaya bıle cekınıyorum ama gecen gece evdeydı cocuk ateslendı hadı kalk cocugu hastaneye götürelim dedim ben gelmıyorum bır yere dedi.gece 12 de ben cocugu acile götürdüm 2 bucuk gıbı eve döndüm ve arayıp ne yaptınız dıye de sormadı gelınce nasıl oldu dıye de sormadı..ben daha ne kadar güçlü kadın olacagım.sözkonusu cocugumsa tabıkı herseyı yaparım ama bana küs olsa bıle hastalık durumunda yanımda olması gerekmezmı..bunu yazarken ben utanıyorum gercekten..normalde sorumluluk sahıbı evınde barkında bır adam ama küsünce 100 de 100 değişiyor