Küsen koca ile başetmek!

iremercan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
10
0
29
Merhaba kızlar 6 yıldır evliyim 3 oğlum var henüz çok küçükler o yüzden boşanmayı düşünmüyorum ama çok fazla yıprandım çöktüm . Eşim aramız iyiyken onun istediği biri gibi davrandığımda bana çok iyi olur ama yetmiyorum artık 3 bebekle bir de onun küsmeleri beni fazlasıyla yıprattı . Sabahları erken işe gider çocuklar da sabahları alt değiştirme ağlama emzirme olur kahvaltı biraz gecikirse inat eder yemez sürekli istediği gibi giyinmeli ister hatta yediklerime bile karışır evin düzenine çocuklar a bakmama herşeye kısaca ama çok yıpranıyorum gercekten psikolojim kaldırmıyor çocuk gibi küsüyor ailemde küsmeler olmaz alışık değilim 6 yıl değil de 60 yıl gibi gecti evliliğim ne olur birileri bana akıl versin sende küs de demeyin onu da denedim bende küsünce bu sefer küstüğüö için iş çirkin boyut a geliyor hatta polis bile cağırdım eve şiddet boyuduna geliyor ben napacağımı bilmiyorum.

Sizin adınıza üzüldüm. Hadi küslüğü bir şekilde anlarımda , mesajınızın sonunda şiddet boyutundan ve polis çağırdığınızdan bahsetmişsiniz. Konu bu derece ise ciddi bir durum gerçekten.

Bir Aile Terapistine gidin eşinizle . Kendisini bir şekilde ikna edin ve götürün.
3 çocuğunuz var. Allah bağışiasın.
Onları da üzmeye bu ortam içinde yaşamaya her ikinizinden hakkı olmağı kanısındayım.
Sonucu ileri ki zamanda tekrar bizlerle paylaşırsan sevinirim.
Allah yardımcın olsun.

Ailecek erken menopoza giriyoruz hastalıktan dolayı eşimde gaz verince oldu işte

İkna edemiyorum aramız iyiyken bile ikna ed medim bana beni sevdiğini herşeyin yolunda olduğunu söylüyor beni alttan al diyor gercekten delirmekten korkuyorum

Boşuna 3 çocuğum var demeyin, 4. çocuğunuz eşiniz. Ruh hastası resmen tedavi olması gerekiyor l.

Ailecek erken menopoza giriyoruz hastalıktan dolayı eşimde gaz verince oldu işte
Bu çok tuhaf bir yaklaşım değil mi yahu?
Menopoza girene kadar kaç tane doğurursam kârdır mantığı çok saçma.
Yani ortalama bir zekayla bile insan düşünse, bu kadar problemin arasına bu kadar çocuk getirirsem kaos olur diye kanaat getirir.
Bu yatırım yapmak değil ki, para değer kaybetmeden ne kadar mülk edinirsem o kadar iyi diye bakılsın.
Siz de çok sağlıklı düşüncelere sahip değilsiniz. Ve şiddet görüp polislik olduğunuz bir evlilikten söz ediyorsunuz.
Sizinle empati yapamıyorum. Boşanmak istemiyorsanız, üç değil dört çocuk varmış gibi ve dördüncü çocuğun da sorunlarının hiçbir zaman bitmeyeceğini düşünerek yaşantınıza devam edeceksiniz bu durumda
Aile terapisi falan da demeyeceğim, eşinizin böyle bir şeyde problemin kendinden de kaynaklanabileceğine ihtimal vermeyeceği çok açık.
Bir de bu yüzden şiddet görebilirsiniz hatta.

3 küçük çocuklu kadından da sabah önüne tam saatinde kahvaltı beklemezsin ya. Kalksın kendi hazırlasın veya çocuklara baksın.
Şiddet falan da varmış küslük bunun yanında nedir ki konu sahibi.

Hayır öyle değil zaten çok küçük değilim bir daha cocuk da olmaz yüksek ihtimal doktor önerisiyle getirdim yani bilmediğiniz şeyler var konu buda değil bakıyorum çocuklara eşimin küsmeleriyle sonra pişman olması ağır geliyor artık çok ağır geliyor

3 küçük çocuklu kadından da sabah önüne tam saatinde kahvaltı beklemezsin ya. Kalksın kendi hazırlasın veya çocuklara baksın.
Şiddet falan da varmış küslük bunun yanında nedir ki konu sahibi.
Çay bile demleyemez mutfak da onu düşünemiyorum bile küsmezse burnumdan getirmezse ben kahvaltı hazırlarım yettiğim kadar ama yetmiyorum tükendim sanırım

boşanamam çocuklarım var diyorsunuz ne istiyorsunuz bizden??
dicektim ki yok sayın küssün kendi kendine barışır ama ne göreyim şiddet var yazmışsınız.
ne diyebiliriz bu durumda? doktora görünün

Size şiddet uygulayan adamdan altı senedir nefes almadan habire çocuk yapıyorsunuz doğru. Dövebilir ama işte ah şu küsmesi olmasa…
Şiddet olduğu gibi polis cağırdım yani bu konuda alttan almadım sadece bu durumu nasıl alabilirim benim durumumda olan kişiler varsa akıl verir diye paylaştım kulüpte doğru yapıp yapmamak değil de bu durumu bir şekilde aşan biri cıkar da tatkil verir nasıl bir yol izlemem konusında akıl verir

boşanamam çocuklarım var diyorsunuz ne istiyorsunuz bizden??
dicektim ki yok sayın küssün kendi kendine barışır ama ne göreyim şiddet var yazmışsınız.
ne diyebiliriz bu durumda? doktora görünün
Şiddet daha uygulamaz korkar diye düşünüyorum ama bu durumu yaşayan kişiler belki vardır da bana akıl verir

Küs olmadığınız zamanlarda sadece çocuk yaptınız sanırım?

Erken menapoza giriyorsanız ilkini yapmak için acele eder insan. 5 tane yapmaya çalışmaz ki. Size yazık yahu.
Evlendiğim gibi yaptım zaten tövbe tövbe takınılan şey cocuk oldu benim konuyu acma sebebim değişti bir anda ...olan oldu cevap yazmak zorunda değilsiniz aynı durumu yaşayanlar sadece yorum yapsın istiyorum lütfen

Kızlar rica etsem sadece benim yaşadığıma benzer şeyler yaşayan eşi sürekli küsenler yorum yapabilir mi ..çünkü çocuk seviyorum bakıyorum benim sorunum cocuk değil ama herkes cocuk yapmama takılmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…