Küsen eşten sonra küsen kayınvalide ve kayınpeder

Kayınlarla bu kadar içli dışlı yaşanmaz, benim bildiğim budur.
Sürekli sizin içinizdeler, tartışmanıza bile gelip dahil oluyorlar. Hiçbiriniz de burdaki hatayı görmüyorsunuz. İlginç hayatlar...

İİ de konu sahibi zorunlu tutmamış ki zaten illa bakın diye, kadın zaten istemiyor sorun işe başlamasına 3-4 gün kala bakamıycam demesi.

Kayınlarla bu kadar içli dışlı yaşanmaz, benim bildiğim budur.
Sürekli sizin içinizdeler, tartışmanıza bile gelip dahil oluyorlar. Hiçbiriniz de burdaki hatayı görmüyorsunuz. İlginç hayatlar...
Eşime anlatamadım ki illa annem bakacak da bakacak dedi başka bsey demedi. Geleceklerdi aslnda kışı köyde geçirmek zor oluyor bir kişi diğer oğlunun yanında geçirdiler ama sonradan neden yan çizildi anlamadim. Tabiki bu durum benim işime geldi 1 sene ben aynı evde duramam kaynanam sürekli sağ sol karıştırır öyle yan yana çok uzun süre anlaşamayız yani sadece son anda yaptıklarına sinir oldum birde ailemi olaya katistirmalarina

İnip kahvaltı bile etmedim derken?

Öpretmensiniz. Eş ailesi ile altlı üstlü oturuyorsunuz. Yeme içme beraber mi? Bu kadar içli dışlı olursanız sonucu bu olur. Mesafeli olun.

Çocugun bakımı anneye aittir. Eşinizbabaanne bakacak dediğinde eşinizin de bulunduğu bir anda, anne sen kızımuza bakabilecek misin demeliydiniz?

Yaz tatilinde geldiğimizde altli üstlü oturuyoruz yeme içme birlikte oluyo onların evinde yiyip içiyoruz yatmak için flan yukarı çıkıyoruz okul zamanı ilde yaşıyoruz. Hepsi küstü hiç biri konuşmayınca inip bisey yemeye bile elim varmadı yani. Söylediğimizde bakarım geliriz diyorlardı hep ama son anda değişti hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…