- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
bende geldim napıyonuz bende varım
hoşgeldin cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geldim napıyonuz bende varım
maaşımın bi kısmını aldım (biraz karışık bi durum :) ) ama yarısı öğrenim kredisi borcuna gidecek ne kadar artırabilirim kestiremiyorum en iyisi bozuklukları atmak kumbaraya :)
Kızlar 20 kurus attım bugun kumbaraya 2gundur evdeyım para harcayamadım halıyle bozukluk falan gecmedı elıme cumadan ıtıbaren dısarılardayım bır haftalıgınada anneme gıtcm kumbarayıda goturcem bırazda orda toplarım para
ben aslında kirli çıkıların sıkı bi takipçisiyim ama burayada hergün kumbişime ne kadar attığımı yazabilirim hem ben motive olurum gördükçe hemdeeeeee konuna destek olurum böle birikim yapan akıllı kadınlara hastayım valla
yuvayı dişi kuş yapıo ordan burdan derken birikio bi şekilde tebrik ederim arkadşaım seni ben sadece kumbişimde ne kadar biriktirdiğimi yazcam kumbirişm için katıldım buraya amaaaa ben taaaa ağustuazarımstan beri yapıorum bu kumbara işini ben üstüne devam edim olurmu ayın sonundada bildirimini yaparım sana bide hergün ne kadar attıysam onu yazarım:)))
Kızlar 20 kurus attım bugun kumbaraya 2gundur evdeyım para harcayamadım halıyle bozukluk falan gecmedı elıme cumadan ıtıbaren dısarılardayım bır haftalıgınada anneme gıtcm kumbarayıda goturcem bırazda orda toplarım para
dün de 2 tl attım. türkiyenin ekonomisi gibi kumbaram. bi şahlanıyo bi durağanlaşıyo.....
Kızlar bugün daha kumbişe bişey atmadım, akşama sayıp atacağım şu an işteyim yine yazarım akşama. Bugün ve yarın elime bir miktar para geçecek inşallah, ne kadar birikmiş kredi kartı vs. kaç gelmiş diye yarın oturup hesap yapacağım. Para geldi diye seviniyorum, hemen 1-2 gün içinde mesajlar gelmeye başlıyor sağdan soldan son ödeme gününüz şu kadar diye Bir bakıyorum bu ay daha da açılmışım, elde avuçta kalmıyor geldi diye sevindiğim paralarla hemen borç kapatıyorum elde birşey kalmıyor bazen böyle olunca. Ama şu da var, kredi kartıyla aldığım pek çok şeyi çok hesaplayarak alıyorum artık, eskiden daha düşünmeden alırdım sonra suçluluk duyardım. Şimdiki tek sıkıntım, düşünerek içime sindirerek alıyorum ama mesela düzenli kullanmam gereken bir alet aldım diyelim haftada 2-3 yapılması gerekiyor ben 15 güne bir yapabiliyorum. Buna bir çözüm bulmam gerek. Taksidini hemen ödemeye başlıyorum çünkü. Bari faydasını da görmeye başlayalım diil mi
Bugun 1.5 tl attım kumbaraya hayırlı ugurlu olsun bol bereketlı olsun ıns. Bu kumbaranın doldugunu gorebılecekmıyım acaba ay sonunda
Merhaba kızlar... Dün hesap kitap yaptım, borçları ödedikten sonra bir miktar para kalıyor ama onu bir kenara ayıracağım ayrı tutacağım bu başladığım düzenli birikimden. Dün 1,5 tl bugünse 10 tl attım kumbarama. Bu arada dolar yükseliyor kızlar acil olmadıkça elinizdeki dolarları bozdurmayın az daha bekleyin...