ya kumbaraya kuruştaa atıyormusunuz ben kagıt atıyorumbendende bugün 2 lira 85 kuruş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kumbaraya kuruştaa atıyormusunuz ben kagıt atıyorumbendende bugün 2 lira 85 kuruş :)
ya kumbaraya kuruştaa atıyormusunuz ben kagıt atıyorum
gerci bende dün başladım biriktirmeye de .banka hesabı acmak istiyorum bir ay boyunca biriktirip banka hesabına yatırmak istiyorum .kuruş kuruş bana ters be kuruşları markete manava harcarım ancaben hep bozuk atıyorum cnm kağıt paralarımı bütün olarak bankaya atıyorum..maaşımı aldığımda bir kısmını kendime ayırıyorum kendi harçlığımdan kalan bozuklarıda 3-5 biriktirmeye çalışıorum
gerci bende dün başladım biriktirmeye de .banka hesabı acmak istiyorum bir ay boyunca biriktirip banka hesabına yatırmak istiyorum .kuruş kuruş bana ters be kuruşları markete manava harcarım anca
ya kumbaraya kuruştaa atıyormusunuz ben kagıt atıyorum
anlıyorum cnm ben hiç hayatımda para biriktirmedigim icin biraz cahilim bu konularda .biliyorsun bu ilk bende:78:atılıo cnmmm kim ne kadar atabilirse
inşa allah cnmherkesin biriktirme tarzı farklı olabilir tabi (= bende u ay böyle denicem bi dahaki ay başka şekilde (= bakalım nasıl daha iyi olucaksa yeterki biriksin
anlıyorum cnm ben hiç hayatımda para biriktirmedigim icin biraz cahilim bu konularda .biliyorsun bu ilk bende:78:
sülümana bakıyorum kocişi bekliyorum senest. cnm nasılsın bakalım neler yapıosun
sülümana bakıyorum kocişi bekliyorum sen
öyle bide bebegimi bekliyorumbebek bekliosun bide sanırım
öyle bide bebegimi bekliyorum
juliaeni katılan arkadaşlar tabloya eklenecekmi onlarında kodlarını yollayayım mı sana?
eklenecek cnmmmm aynen kople yolla amaa
amin cnm .valla özellikle takıldıgım topik yok ama 2013 şubat anneleri bazen takılıyorumçok az kalmış allahhhhh tz zamanda kucağına sağlıkla almayı nasip etsin sen hangi bebek topiğine takılıosun kız
öyle bide bebegimi bekliyorum