Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam millett bugun benım ıcın cok yorucuyduu araba almak ıcın kredı cektıkk bakalım allah utandırmaz ınsallahh :18:
benden bugun 2 tlcikkk
selam millett bugun benım ıcın cok yorucuyduu araba almak ıcın kredı cektıkk bakalım allah utandırmaz ınsallahh :18:
benden bugun 2 tlcikkk
Tünaydın kızlar. Bugün uzun zamandır yapmayı düşündüğüm bir harcamadan vazgeçerek 150 tl attım kumbaraya. Ohh rahatladım valla, hem parayı harcamamış oldum hem de sonrasındaki işlerden kurtulmuş oldum param cebimde kafam sakin kaldı
Bende bugün 1,5 lira atıyorum yine...
Evde iki kumbaram var,biri kapını karşısında,hemen protmantonun üzerinde,ona küçük bozuk paraları atıyorum,
biri de mutfak dolabımın içinde,ona 20-50 gibi büyük paraları gözümü kapatıp atıyorum.
Bozuk olan kilitli küçük bir kumbrayadı,kilidini çöpe atıp dolunca kırıyorum,yoksa sıkışınca açıyorum..
Şimdi mutfak dolabımın içindeki seramikten,boyama yapmıştık,onu dolduruyorum,dolunca kırıcam onu da,
onda vurgun yapıp telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ondaki parayla..
Bende 20 tl attım bugün
10 tl atıyorum bende
5 tl de benden yahu ben para harcamadığım için param bozulmuyo doğal olarakda atamıorum:))) ay sonunda bütün bütün atcam galiba
uzun zamandır kumbaraya yatırım yapamamıştım. bugün 3 buçuk atıyorum
inşa allah cnmRabbimin izniyle inşaAllah kolay bir doğum olur canım
selam kısslar bugun bende kumbişime 20 kagıt daha .valla kapıyorum ben bu işi yavaş yavaş
aynen kuzum ya sayende oldu bi iş hakkaten .rabbim kavuştursun sizide AMİİİNsayemde zengin olcammm rtık doğum anında benim için de dua edersin julia sevdiğyle mutlu olsun artık evlensinler die
aynen kuzum ya sayende oldu bi iş hakkaten .rabbim kavuştursun sizide AMİİİN
saolun kızlar evet kredi çektik kafamızda bi kaç araba var bakalım bi kaç gün içinde netleşecek focus istiyoruz ama kısmet artkk