• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..eşimle ben alışverişi ortak yaparız..eksik kalanları işten gelirken o alır..eve ne lazımsa eşim alır..küçük bir şişe var,ekmek almak için bozuklukları oraya atıyoruz..ayda toplasan 30 u geçmez..bana ne lazımsa hep eşimle birlikte alırız..vel hasıl ben nasıl para biriktireceğim..para ver desem verir ama ne alacaksın diyede sorar merakından..bişey almadığımı görünce ne olacak?yani ben nasıl para biriktireceğim?:50::50::50:akıl verinnnn

Eşine bu topicten bahset canım.kumbaraya atman için eşinden 5 tl iste hergün :) Damlaya damlaya göl olur de:34:

Benim de hedefim BES'e vermek yerine kendim düzenli biriktirmek, şimdi devlet %25 oranında katkıda bulunuyor daha avantajlı ama yine de kesinti vs. çok oluyormuş. Kendi paramı kendim yönetmek istiyorum bu yüzden. Daha her ay minimum ne kadar koyacağıma karar vermedim ama düzenli şekilde bunu ayırmak istiyorum...

Merhaba bol birikimler olsun inşallah.benide aranıza alın kızlar.ben şu an ücretsiz içindeyim maaşım yok.ama elimden geldiği kadar biriktireceğim.benim koçiş günlük 20 tl veriyor onuda biriktiriyorum.ay sonunda altın hesabına aktarmayı düşünüyorum
Bide cüzdanımda kalan bozuk paraları kumbaraya atıyorum onuda kumbara(kumbara olarak şişe kullanıyorum) dolunca sayarım ne kadar olmuş.
Yani benim 1 Ocak itibari ile birikimim şu an 280 tl benide listeye eklermisiniz.

Merhaba bol birikimler olsun inşallah.benide aranıza alın kızlar.ben şu an ücretsiz içindeyim maaşım yok.ama elimden geldiği kadar biriktireceğim.benim koçiş günlük 20 tl veriyor onuda biriktiriyorum.ay sonunda altın hesabına aktarmayı düşünüyorum
Bide cüzdanımda kalan bozuk paraları kumbaraya atıyorum onuda kumbara(kumbara olarak şişe kullanıyorum) dolunca sayarım ne kadar olmuş.
Yani benim 1 Ocak itibari ile birikimim şu an 280 tl benide listeye eklermisiniz.

tabiki de ekleriz ama bildirimini ayın son günü yap olur mu :16:

Hoşgeldin alsen... Maşallah güzel biriktirmişsin canım daha ne olsun:38:

selam cnmmm :16::16: uwww çekilmez bir kaynana görümce peder 3 ü bir arada nescafe gibi abowww :18::18:

allah bereket versin cnmmm :16::16:

allah bereket versin cnmm :10::10:

tablo içindeee melikem yardımcı oldu lokumum sağolsunn :16::16:

o zaman doru adrestesin bizimle para biriktirmek istermisin cnm :54::54:

melikem lokumum allah bereket versin cnmm :54::54:
elbetde isterim:16:

ohh ohh paylaşımlar çoğalmışşş maşşallahh :nazar::nazar::nazar:

benden şuan itibariyleee 2 tlcikkk akşamaka kadar allah kerim bakalım :nazar:

dün kumbarama 140tl atdım bugunde 20 tl atdım bakalım noluck allah devamını getirsin inşa allah:32:

2 lira attım :52:
Daha maaş alamadığımdan böyle sefilim :50:

Kızlar uğrayamadım kaç gündür finaller bitti ailemin yanına geldim ben de :21:

Burada biriktirmeye devam edeceğim gerçi hiç param da kalmadı annemin harçlık vereceği zamanı 4 gözle bekliyorum.

Keşke çeyrek altın alabilecek miktarı toparlasam ay sonunda :16:

Back