Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kızlar...
bende kumbişe 1,85 kuruş attım :)
neslii benimde bir güllüm olsun istiyorumm..
Ben bi yazdim bidaha yazamadim..
Oglum hastaydi onunla ilgilenmek zorunda kaldim, iylestikten sonrada yanimdan ayrilmak istemedi.. Yeni yeni kendine geliyor.
Ben toplam 30 lira biriktirmisim:)
olsun cnm hastelık önemli fakat ayın don günü mutlaka bildirimini yap olur mu 5 dk cık giriver kk yaaa allah bereket versin cnm
Yok ay sonu mutlaka girerim, bundan sonra gece bildirim icin girmeye calisirim... Tesekkurederim:)
anlaştık cnm bildirimleri özel mesajlaaa yap ama ay sonu burdan kaçırabilirim cnm
Anlastik .....
yaparız cnm yeterki sen iste bi kavonoza bakar (=iyi geceler kızlar...
bende kumbişe 1,85 kuruş attım :)
neslii benimde bir güllüm olsun istiyorumm..
olsun cnm hastelık önemli fakat ayın don günü mutlaka bildirimini yap olur mu 5 dk cık giriver kk yaaa allah bereket versin cnm
senin güllün yok mu onun isim anasıyım ben
2 lira daha:)))))) kumbaraya atınca şıngır şıngır seslerini duyunca çok mutlu oluorum...
arkadaşlar bi arkadaşımızın yılladır bebeği olmuyor. bunun için 500 yasine niyetlenemiş ve 110 tane kaldı. herkes sadece 1 tane okuyabiliyor. acaba sizlerde yardımcı olur musunuz?
birikim iyidir
ancak kızlar size bir tavsiyem var boğazınızdan kısmayın
kendinizi de çok sıkmayın
ben yemedim içmedim kuruş kuruş biriktirdim, canımın çektiği bir kreker bile almadım çok eskiden
hepsi birden bire çalındı
nefsime zulmettim galiba
size de dolaylı tecrübe olsun