• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

iyi geceler kızlar...
bende kumbişe 1,85 kuruş attım :)
neslii benimde bir güllüm olsun istiyorumm..:(:14::14:

Ben bi yazdim bidaha yazamadim..
Oglum hastaydi onunla ilgilenmek zorunda kaldim, iylestikten sonrada yanimdan ayrilmak istemedi.. Yeni yeni kendine geliyor.
Ben toplam 30 lira biriktirmisim:)

Ben bi yazdim bidaha yazamadim..
Oglum hastaydi onunla ilgilenmek zorunda kaldim, iylestikten sonrada yanimdan ayrilmak istemedi.. Yeni yeni kendine geliyor.
Ben toplam 30 lira biriktirmisim:)

olsun cnm hastelık önemli :16: fakat ayın don günü mutlaka bildirimini yap olur mu 5 dk cık giriver kk yaaa :34: allah bereket versin cnm :16:

iyi geceler kızlar...
bende kumbişe 1,85 kuruş attım :)
neslii benimde bir güllüm olsun istiyorumm..:(:14::14:
yaparız cnm yeterki sen iste bi kavonoza bakar (=
olsun cnm hastelık önemli :16: fakat ayın don günü mutlaka bildirimini yap olur mu 5 dk cık giriver kk yaaa :34: allah bereket versin cnm :16:

ayın DON günü (=:1::1::1: koptum ya julia süpersin bir hata anca bukdar anlamsız olabilir :52:

Ben bugün sadece 500 kuruş atabiliyorum hiç bozuğum kalmamış
Yarın için artık eşimin bozukluklarına bakarım :52:

2 lira daha:)))))) kumbaraya atınca şıngır şıngır seslerini duyunca çok mutlu oluorum...

arkadaşlar bi arkadaşımızın yılladır bebeği olmuyor. bunun için 500 yasine niyetlenemiş ve 110 tane kaldı. herkes sadece 1 tane okuyabiliyor. acaba sizlerde yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar bi arkadaşımızın yılladır bebeği olmuyor. bunun için 500 yasine niyetlenemiş ve 110 tane kaldı. herkes sadece 1 tane okuyabiliyor. acaba sizlerde yardımcı olur musunuz?

Ben okurum canım okudugumda hbr ederım sana

birikim iyidir
ancak kızlar size bir tavsiyem var boğazınızdan kısmayın
kendinizi de çok sıkmayın
ben yemedim içmedim kuruş kuruş biriktirdim, canımın çektiği bir kreker bile almadım çok eskiden
hepsi birden bire çalındı
nefsime zulmettim galiba
size de dolaylı tecrübe olsun

ayy içim yandı okurken bilee :14::26:

ne değişik topikmiş burası, yeni gördüm :39:

Back