Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün 65tl kızlar suan tam 250 tl olmuş kumbaramda ay sonuna kadar tirtiklamazsam
cnm sen ev geçindiriosun ben bekarım elime geçtikçe kumbaraya atıorummmben hergün 20-40-50 aysam cüzdanımda hiç para kalmaz siz nasıl o kadar yüklü atıosunuz((
Bende bugün 65tl kızlar suan tam 250 tl olmuş kumbaramda ay sonuna kadar tirtiklamazsam
iyi akşamlar kızlar...
dün haber veremedim dün 2 bugünde 2 tl attım...
julia valla kuruş kuruş para biriktirme topiğin adı ama senin maşallahın var...
berreciiim para biriktirmem şart amaaaa
berreciiim para biriktirmem şart amaaaa
canım ne hediye alacağına karar verebildin mi?
biz bugün ayrıldık cnm kimseye bişi almıcam rtık
moralin nasıl canım :S
iyi değilim ma geçicekk cnm
biz bugün ayrıldık cnm kimseye bişi almıcam rtık
zamanla herşey geçip bitiyor Allah sağlık versin yeterki sıkma canını...bende sizlerle kavonuzumun fotosunu paylaşayım..çok seviyorum onu hatta bi isim bile koymayı düşünuyorum
bende bugün 2 tl attım kızlarr
Eki Görüntüle 607285 Eki Görüntüle 607286 Eki Görüntüle 607287 Eki Görüntüle 607288
zamanla herşey geçip bitiyor Allah sağlık versin yeterki sıkma canını...bende sizlerle kavonuzumun fotosunu paylaşayım..çok seviyorum onu hatta bi isim bile koymayı düşünuyorum
bende bugün 2 tl attım kızlarr
Eki Görüntüle 607285 Eki Görüntüle 607286 Eki Görüntüle 607287 Eki Görüntüle 607288
tamam ortak kararla güllü koyuyoruzzz (= çok acele yaptım kavonuzu anca bu kadar ama seviyorum onu ay sonunda daha çok sevicemmmm
evet güllü olsun çok güzel