Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Şimdilik 3.5 tl attım aksama kadr biraz daha atabilmeliyim bilmiyorum kızlar bereket versin

Hoooop ben geldımbugun 3 lıra attım Allah bereket versın

Hoşgeldin okyanuscum nasılsın Allah bereket versin bu arada

Iyıyım canım annemlerdeyım tv ızleyıp nette takılıyorum kocışin yolunu gozluyorum haftasonu gelecek ıns. Özledım çoksen nasılsın canım

Iyıyım canım annemlerdeyım tv ızleyıp nette takılıyorum kocışin yolunu gozluyorum haftasonu gelecek ıns. Özledım çoksen nasılsın canım

Bende İyiyim benim antonyo ile mesajlastik biraz şimdi de kk ya da bakiniyorum ıste

Havalar nasıl orada

Bende İyiyim benim antonyo ile mesajlastik biraz şimdi de kk ya da bakiniyorum ıste

Havalar nasıl orada

Cok soguk ya donuyoruz2gun öncede deprem oldu çok korktuk ıyıkı annemlerdeydım evde tek olsam napardım bilmiyorum 6.2 sıddetınde oldu:18:sız nişan fln dusunuyormusunuz nasıl gıdıyor

Cok soguk ya donuyoruz2gun öncede deprem oldu çok korktuk ıyıkı annemlerdeydım evde tek olsam napardım bilmiyorum 6.2 sıddetınde oldu:18:sız nişan fln dusunuyormusunuz nasıl gıdıyor

Cnm o depremi bizde duyduk çok kötüydü bende bursadayim

Nisan mı Bilmiorum Cnm suan biraz sorunlarımız önce onları çözmemiz gerek

Cnm o depremi bizde duyduk çok kötüydü bende bursadayim

Nisan mı Bilmiorum Cnm suan biraz sorunlarımız önce onları çözmemiz gerek

Hayırlsı olsun canım vakıt saat gelınce oluyor hepsı bız tanıstık nısan dugun 15 ay içinde oldu esım acele ettı çok

Hayırlsı olsun canım vakıt saat gelınce oluyor hepsı bız tanıstık nısan dugun 15 ay içinde oldu esım acele ettı çok

1senedir çıkıyoruz bizde antomnyomla Cnm ama önce kafam da ki soru işaretlerinin kaybolması gerek evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum

1senedir çıkıyoruz bizde antomnyomla Cnm ama önce kafam da ki soru işaretlerinin kaybolması gerek evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum

Dogru canım evlendımı bır ömur beraber olmk ıcın evlenıyorsun evlılık cok farklı bır kurum kafa dengı olmadan gecmez

Bende 3lira attım eşimde 20lira bağış kumbarama yaptı 20lira da zati âlime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…