Evet Melikecim, onun için de yapan çok. Güzel sonuçlar da alıyorlar hem yüz gibi saklama zorunluluğu da yok
10 tl atıyorummmm attım
nasılsın melikecimm
iyiyimde yorgunum biraz yaa stajdan çıktım dershaneye gittim direk stajda bedenen yorulmuyorum da başım çok ağrıdı artık dedim en iyisi biraz dershaneye gidimde kafa dağıtıyım sen nasılsın canım
allah bereket versin bu ayın 1. si sen olcaksın gibi limoncum
ne stajı yapıosun cnm sen
bnm de ne yapayım bnm geyikte topiğim var bi yandan oraya laf yetiştiriorumbi yandan sana yazıyorum bir yandn da erkek arkadasıma mesaj atıorum
inş canımborçlarımı ödeyebilmek için
bilgisayar canım gözler beyin felç anlayacağın
3 ünü yürütmek zor sevgilin kızıyordur arasıra benden çok onlara yazıyorsun diye
yok kızmıo size yazdığımı bilmio çünkü
bende kumbarama 1 lira attım ve ablamlardan saklıyorum kumbaramı direk alırlar hiç affetmezler
sen nerden aldın tca yı canım istanbuldanmısın biraz okudumda zahte olabiliyormuş problem olabiliyormuşta
kızlar bu ay marketten aslında 400 liradan 150 liradan fazlası artmıştııı amaaaaa bu ay doktora gittik bebiş için test yaptılar 90 lira ona verip çıktık:)))
sonna benzini bu ay ben aldım offffff((( 100 lirada ona gitti:))) en çok buna acıorum benzine bebişim için 500 lira gitsin bi test için hiç gözümde diil ama bpenzim oturuo içime yahu:)))
o yüzden bu ay kumbaram can çedkişio:))) bu arada eğitim param yatmış:)) 48 tl bankada oda cuk kumbaraya gidio
diğer atm dede 9 tl kaldı salı günü o bankaya 11 tl eft yapıp 20 lirada ordan alcam:))) 78 lira daha salı günü kumbirişime gircek inş:)))
kızlar bu ay marketten aslında 400 liradan 150 liradan fazlası artmıştııı amaaaaa bu ay doktora gittik bebiş için test yaptılar 90 lira ona verip çıktık:)))
sonna benzini bu ay ben aldım offffff((( 100 lirada ona gitti:))) en çok buna acıorum benzine bebişim için 500 lira gitsin bi test için hiç gözümde diil ama bpenzim oturuo içime yahu:)))
o yüzden bu ay kumbaram can çedkişio:))) bu arada eğitim param yatmış:)) 48 tl bankada oda cuk kumbaraya gidio
diğer atm dede 9 tl kaldı salı günü o bankaya 11 tl eft yapıp 20 lirada ordan alcam:))) 78 lira daha salı günü kumbirişime gircek inş:)))
Hıhı İstanbul'dayım, "d" ile başlayan yerli firmadan satın aldım sanırım buradan alanlarda daha az sorun olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?