Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Evet Melikecim, onun için de yapan çok. Güzel sonuçlar da alıyorlar hem yüz gibi saklama zorunluluğu da yok

sen nerden aldın tca yı canım istanbuldanmısın biraz okudumda zahte olabiliyormuş problem olabiliyormuşta

nasılsın melikecimm

iyiyimde yorgunum biraz yaa stajdan çıktım dershaneye gittim direk stajda bedenen yorulmuyorum da başım çok ağrıdı artık dedim en iyisi biraz dershaneye gidimde kafa dağıtıyım sen nasılsın canım

iyiyimde yorgunum biraz yaa stajdan çıktım dershaneye gittim direk stajda bedenen yorulmuyorum da başım çok ağrıdı artık dedim en iyisi biraz dershaneye gidimde kafa dağıtıyım sen nasılsın canım

ne stajı yapıosun cnm sen

bnm de ne yapayım bnm geyikte topiğim var bi yandan oraya laf yetiştiriorum bi yandan sana yazıyorum bir yandn da erkek arkadasıma mesaj atıorum

ne stajı yapıosun cnm sen

bnm de ne yapayım bnm geyikte topiğim var bi yandan oraya laf yetiştiriorum bi yandan sana yazıyorum bir yandn da erkek arkadasıma mesaj atıorum

bilgisayar canım gözler beyin felç anlayacağın
3 ünü yürütmek zor sevgilin kızıyordur arasıra benden çok onlara yazıyorsun diye

kızlar bu ay marketten aslında 400 liradan 150 liradan fazlası artmıştııı amaaaaa bu ay doktora gittik bebiş için test yaptılar 90 lira ona verip çıktık:)))
sonna benzini bu ay ben aldım offffff((( 100 lirada ona gitti:))) en çok buna acıorum benzine bebişim için 500 lira gitsin bi test için hiç gözümde diil ama bpenzim oturuo içime yahu:)))
o yüzden bu ay kumbaram can çedkişio:))) bu arada eğitim param yatmış:)) 48 tl bankada oda cuk kumbaraya gidio
diğer atm dede 9 tl kaldı salı günü o bankaya 11 tl eft yapıp 20 lirada ordan alcam:))) 78 lira daha salı günü kumbirişime gircek inş:)))

marketi toptan mı alıosun

ohhhhhhhh daha da bereketlensin inşallah selincimmm

Selam hanımlarrrrnasılsınız tam gaz bırıkımler devam edıyor ne guzel ıyı bır ekıp olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…