• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Şimdilik 3.5 tl attım aksama kadr biraz daha atabilmeliyim bilmiyorum kızlar bereket versin :16:

Hoooop ben geldım:10:bugun 3 lıra attım Allah bereket versın:16:

Iyıyım canım annemlerdeyım tv ızleyıp nette takılıyorum kocışin yolunu gozluyorum haftasonu gelecek ıns. Özledım çok:16:sen nasılsın canım:29:

Bende İyiyim benim antonyo ile mesajlastik biraz şimdi de kk ya da bakiniyorum ıste :16:

Havalar nasıl orada :16:

Bende İyiyim benim antonyo ile mesajlastik biraz şimdi de kk ya da bakiniyorum ıste :16:

Havalar nasıl orada :16:

Cok soguk ya donuyoruz:31:2gun öncede deprem oldu çok korktuk ıyıkı annemlerdeydım evde tek olsam napardım bilmiyorum 6.2 sıddetınde oldu:18:sız nişan fln dusunuyormusunuz nasıl gıdıyor

Cok soguk ya donuyoruz:31:2gun öncede deprem oldu çok korktuk ıyıkı annemlerdeydım evde tek olsam napardım bilmiyorum 6.2 sıddetınde oldu:18:sız nişan fln dusunuyormusunuz nasıl gıdıyor

Cnm o depremi bizde duyduk çok kötüydü bende bursadayim :16:

Nisan mı Bilmiorum Cnm suan biraz sorunlarımız önce onları çözmemiz gerek :31:

Cnm o depremi bizde duyduk çok kötüydü bende bursadayim :16:

Nisan mı Bilmiorum Cnm suan biraz sorunlarımız önce onları çözmemiz gerek :31:

Hayırlsı olsun canım vakıt saat gelınce oluyor hepsı :31:bız tanıstık nısan dugun 15 ay içinde oldu esım acele ettı çok :27:

Hayırlsı olsun canım vakıt saat gelınce oluyor hepsı :31:bız tanıstık nısan dugun 15 ay içinde oldu esım acele ettı çok :27:

1senedir çıkıyoruz bizde antomnyomla Cnm :16: ama önce kafam da ki soru işaretlerinin kaybolması gerek evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum :31:

1senedir çıkıyoruz bizde antomnyomla Cnm :16: ama önce kafam da ki soru işaretlerinin kaybolması gerek evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum :31:

Dogru canım evlendımı bır ömur beraber olmk ıcın evlenıyorsun evlılık cok farklı bır kurum kafa dengı olmadan gecmez:31:

Bende 3lira attım eşimde 20lira bağış kumbarama yaptı 20lira da zati âlime :-P

Back