- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
Selam hanımlarrrrnasılsınız tam gaz bırıkımler devam edıyor ne guzel ıyı bır ekıp olduk
aynen okyanuscum sohbetlerde bsladı süper biii ekip olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam hanımlarrrrnasılsınız tam gaz bırıkımler devam edıyor ne guzel ıyı bır ekıp olduk
selam kızlarrr benden bugünnn 4 tl cikkk
kızlar bu ay marketten aslında 400 liradan 150 liradan fazlası artmıştııı amaaaaa bu ay doktora gittik bebiş için test yaptılar 90 lira ona verip çıktık:)))
sonna benzini bu ay ben aldım offffff((( 100 lirada ona gitti:))) en çok buna acıorum benzine bebişim için 500 lira gitsin bi test için hiç gözümde diil ama bpenzim oturuo içime yahu:)))
o yüzden bu ay kumbaram can çedkişio:))) bu arada eğitim param yatmış:)) 48 tl bankada oda cuk kumbaraya gidio
diğer atm dede 9 tl kaldı salı günü o bankaya 11 tl eft yapıp 20 lirada ordan alcam:))) 78 lira daha salı günü kumbirişime gircek inş:)))
canım mesaj olarak atarmısın adını ve fiyatını belkiş bende çatlaklara yaparım
kızlar bugün nişanlımdan 10 tl tırtıkladım. kendim de 2 bçk tl attm. yani bugünlük 12 bçk tl iyi gidiyor baklm.. umarım ayın sonuna parasız kalıp bu paralara saldırmam
Hoşgeldin arkadaşım...Kızlar beni de aranıza alın, ben de birikim yapmaya karar verdim. Sizden desteğimi de alıp bu ay zengin olmayı umuyorum
slm kızlar nasılsınız ...
Neler yapıyosunuz bakalım bende bugün 3 lşra attım kmbarama
iyice sıkıldım evde de canım kocacımda bugün nöbetçi bitsede bir an önce gelse
Merhaba canım bende annemlerdeyıbjr haftadır evımı özledım yarın sabah eşim yola cıkacak egıtımı bıtmıs sag saglım gelsın cok ozledım kocacıgımıda evımıde
kıyamam insanın kendi evisi gibi yok dimi hayırlısıyla kavusmanız dileğiyle canım
Evet ya evımın kokusunu bıle özledım herkesn kendı duzenı annende olsa rahat edemıyor ınsan gun sayıyordum cok şükür yarın kavusacagız ıns.sen neşer yapıyorsun canım kayınvaldenın gıtmeye nıyetı yokmu daha
marketi toptan mı alıosun
ahh canım dün bu yüzden eşime tavır takındım.. kıyamam oda cok zor bi durumda kaldığını ifade etti
Ama inan artık dayanacak gücüm kalmadı sabır versin rabbim...
evet canım her ay toplu olarak 100-120 liralık alışveriş yapıosuz 100 lira pazara 30-40 lirada arada çıkan şeyler işte yogurt vs...
iyi akşamlar kızlar bugün para atamıyorum
inş hiç param kalmamış eve gelince fark ettim :)
neler yapıyorsunuz kızlar
Yemek yedım haberlerı beklıyırum ben evdede vakıt gecmıyor hıcsenın branşı ne canım?
psikolojik danışmanlık ve rehberlik canım
tatil olduğu için mutlu ve huzurluyum
Ay evet 2gun tatıl şimdi ne guzel Allah bızede nasıp etın ıns. Memurluk