konuya geriden geliyorum benimde para kaynağım babam ama az harçlık alırım çok harcamam yani birde staj yapıyorumda doğru düzgün para vermiyorlar :S
olsun tatlım ...
ben kuruş kuruş biriktirmeye çalışıyorum onlarda kuruş kuruş veriyor işte
Geldim geldim, biraz geç oldu bugünlük ama idare ediverin işteBugün 5 tl daha attım bu arada. Ay kızlar şu an sağ yanağım tatlı tatlı kaşınıyor ama dokunmuyorum hiç tabi, bu TCA işe yarayacak inş
Ben de kendimden bahsedeyim biraz... İngilizce İktisat bölümü mezunuyum ama kendi işimin başındayım, yabancı dillere olan sevgimi tercüme büromda pekiştirmeye çalışıyorum. Çalışmak, çalışmamak, bir süre ara vermek hep bizim seçebildiğimiz şeyler. Birinden ötekine adaptasyon zordur, sonra o birine alışınca eskiye dönmek de zordur ama imkansız da değildirBence insan şu hayatta her daim kendini adayabileceği bir şeyler bulmalı; artık onun ne olacağı insanın kendine kalmış, öteki türlü bu dünyadan gelmişiz geçmişiz neye yarar ki... İnsanın bir amacı olursa hayat çok daha anlamlı hale geliyor; ister küçük ister büyük amaçlar hayata sımsıkı sarılmamızı sağlıyor zaten en önemlisi de buuu
Herkese iyi geceler, öpüldünüz...
günaydın kızlar :) sabah babam işe giderken bozuk paran varsa bırak dedim 1 lira var münübüse vercem dedi işte bugünde 1 lira atacağım sanırım akşam belki biraz daha alırım
günaydın arkadaşlar
keyifler nasıl bakalım 10 tl attım kumbaraya bugün
günaydın arkadaşlar
keyifler nasıl bakalım 10 tl attım kumbaraya bugün
bereket versin :)
Glazecim Allah bereket versin cnmmm
tesekkürler kızlar Rabbim sizede versin...
bugün 1 tl daha girdi kumbirişime bu ay çok az olcak birikimim ama olsun:))))
2 liracık daha attımoh oh çoğalsın maniler
Gülaycım ne kadar güzel ve ne kadar da doru konusmussun öyleeetca ne onu anlayamadım ama :26:
Çok sağol canıım... TCA leke, kırışıklık ve iz soymak için uyguladığımız asitli bir peeling, forumda cilt estetiği bölümünde paylaşımlarımız var ama okurken korkmayın emiBen hafif olanından yani %15'ten başladım o yüzden öyle çok kızarıklık, yanma, yara filan olmadı çok şükür. Bir süre bu oranda devam ediciim hatta iyi sonuç alırsam %20'ye bile çıkmayabilirim
Çok sağol canıım... TCA leke, kırışıklık ve iz soymak için uyguladığımız asitli bir peeling, forumda cilt estetiği bölümünde paylaşımlarımız var ama okurken korkmayın emiBen hafif olanından yani %15'ten başladım o yüzden öyle çok kızarıklık, yanma, yara filan olmadı çok şükür. Bir süre bu oranda devam ediciim hatta iyi sonuç alırsam %20'ye bile çıkmayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?