• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

iyiyimde yorgunum biraz yaa stajdan çıktım dershaneye gittim direk stajda bedenen yorulmuyorum da başım çok ağrıdı artık dedim en iyisi biraz dershaneye gidimde kafa dağıtıyım sen nasılsın canım :6:

ne stajı yapıosun cnm sen :16::16:

bnm de ne yapayım bnm geyikte topiğim var bi yandan oraya laf yetiştiriorum :60: bi yandan sana yazıyorum :60: bir yandn da erkek arkadasıma mesaj atıorum :60:

ne stajı yapıosun cnm sen :16::16:

bnm de ne yapayım bnm geyikte topiğim var bi yandan oraya laf yetiştiriorum :60: bi yandan sana yazıyorum :60: bir yandn da erkek arkadasıma mesaj atıorum :60:

bilgisayar canım gözler beyin felç anlayacağın :D
3 ünü yürütmek zor sevgilin kızıyordur arasıra benden çok onlara yazıyorsun diye :D

kızlar bu ay marketten aslında 400 liradan 150 liradan fazlası artmıştııı amaaaaa bu ay doktora gittik bebiş için test yaptılar 90 lira ona verip çıktık:)))
sonna benzini bu ay ben aldım offffff:(((( 100 lirada ona gitti:))) en çok buna acıorum benzine bebişim için 500 lira gitsin bi test için hiç gözümde diil ama bpenzim oturuo içime yahu:)))
o yüzden bu ay kumbaram can çedkişio:))) bu arada eğitim param yatmış:)) 48 tl bankada oda cuk kumbaraya gidio
diğer atm dede 9 tl kaldı salı günü o bankaya 11 tl eft yapıp 20 lirada ordan alcam:))) 78 lira daha salı günü kumbirişime gircek inş:)))

kızlar bu ay marketten aslında 400 liradan 150 liradan fazlası artmıştııı amaaaaa bu ay doktora gittik bebiş için test yaptılar 90 lira ona verip çıktık:)))
sonna benzini bu ay ben aldım offffff:(((( 100 lirada ona gitti:))) en çok buna acıorum benzine bebişim için 500 lira gitsin bi test için hiç gözümde diil ama bpenzim oturuo içime yahu:)))
o yüzden bu ay kumbaram can çedkişio:))) bu arada eğitim param yatmış:)) 48 tl bankada oda cuk kumbaraya gidio
diğer atm dede 9 tl kaldı salı günü o bankaya 11 tl eft yapıp 20 lirada ordan alcam:))) 78 lira daha salı günü kumbirişime gircek inş:)))

marketi toptan mı alıosun

ohhhhhhhh daha da bereketlensin inşallah selincimmm :16::16:

Selam hanımlarrrr:10:nasılsınız tam gaz bırıkımler devam edıyor ne guzel ıyı bır ekıp olduk:ssz:

Back