Evet Melikecim, onun için de yapan çok. Güzel sonuçlar da alıyorlar hem yüz gibi saklama zorunluluğu da yok![]()
sen nerden aldın tca yı canım istanbuldanmısın biraz okudumda zahte olabiliyormuş problem olabiliyormuşta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Melikecim, onun için de yapan çok. Güzel sonuçlar da alıyorlar hem yüz gibi saklama zorunluluğu da yok![]()
10 tl atıyorummmm attım![]()
nasılsın melikecimm![]()
iyiyimde yorgunum biraz yaa stajdan çıktım dershaneye gittim direk stajda bedenen yorulmuyorum da başım çok ağrıdı artık dedim en iyisi biraz dershaneye gidimde kafa dağıtıyım sen nasılsın canım![]()
allah bereket versin bu ayın 1. si sen olcaksın gibi limoncum![]()
ne stajı yapıosun cnm sen
bnm de ne yapayım bnm geyikte topiğim var bi yandan oraya laf yetiştiriorumbi yandan sana yazıyorum
bir yandn da erkek arkadasıma mesaj atıorum
![]()
inş canımborçlarımı ödeyebilmek için
![]()
bilgisayar canım gözler beyin felç anlayacağın
3 ünü yürütmek zor sevgilin kızıyordur arasıra benden çok onlara yazıyorsun diye![]()
yok kızmıo size yazdığımı bilmio çünkü![]()
bende kumbarama 1 lira attım ve ablamlardan saklıyorum kumbaramı direk alırlar hiç affetmezler
![]()
sen nerden aldın tca yı canım istanbuldanmısın biraz okudumda zahte olabiliyormuş problem olabiliyormuşta![]()
kızlar bu ay marketten aslında 400 liradan 150 liradan fazlası artmıştııı amaaaaa bu ay doktora gittik bebiş için test yaptılar 90 lira ona verip çıktık:)))
sonna benzini bu ay ben aldım offffff((( 100 lirada ona gitti:))) en çok buna acıorum benzine bebişim için 500 lira gitsin bi test için hiç gözümde diil ama bpenzim oturuo içime yahu:)))
o yüzden bu ay kumbaram can çedkişio:))) bu arada eğitim param yatmış:)) 48 tl bankada oda cuk kumbaraya gidio
diğer atm dede 9 tl kaldı salı günü o bankaya 11 tl eft yapıp 20 lirada ordan alcam:))) 78 lira daha salı günü kumbirişime gircek inş:)))
kızlar bu ay marketten aslında 400 liradan 150 liradan fazlası artmıştııı amaaaaa bu ay doktora gittik bebiş için test yaptılar 90 lira ona verip çıktık:)))
sonna benzini bu ay ben aldım offffff((( 100 lirada ona gitti:))) en çok buna acıorum benzine bebişim için 500 lira gitsin bi test için hiç gözümde diil ama bpenzim oturuo içime yahu:)))
o yüzden bu ay kumbaram can çedkişio:))) bu arada eğitim param yatmış:)) 48 tl bankada oda cuk kumbaraya gidio
diğer atm dede 9 tl kaldı salı günü o bankaya 11 tl eft yapıp 20 lirada ordan alcam:))) 78 lira daha salı günü kumbirişime gircek inş:)))
Hıhı İstanbul'dayım, "d" ile başlayan yerli firmadan satın aldım sanırım buradan alanlarda daha az sorun olmuş![]()