• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Ben sunu ıstıyorum bunu ıstıyorum bıle dıyemıyorum cok utanıyorum kendımı ıse yaramaz hıssedıyorum çok zor Allah hepımıze guzel hayırlı iş kapıarı acar ıns.

Aslında boyle düşünme sonuçta kocan psikolojinede yansır oda üzülür...

bende 28 yaşındayım ay inanmıyorum aynı psikolijide birçok kişi tanıdım ne güzel kayınvalidem de sen çok büyütüyorsun yok tek sensin böyle yapan diyor bende tabi haşlıyom onu bir güzel ona göre çok normal ya akşama kadar yok mutfağım yok oktay usta yok şahane evim yok esra erol ayyyyyyyyyyyyyyyy patladım çatladım delirdim evden evde oturmaktan nefret ediyorum resmen soğudum yaaaa

bende son zamanlarda hiç iyi hissetmiyorum kendimi eşimede yansıyor kayınvalidemde bende olduğu için istediğim hiç bişeyi yapamıyorum zor kızlar ya

Senınle nekadar benzer hayatımız var ya benımkıde aynı haftasonları evde aksam 5 te gelıyor ozelde calışsak en erken 7 de gelıcez oda bıze uymuyor memur olsak ancak bıze uyar bıde bızım bu yıl tayın var %99 esım tek gıdecek doguya:5:

hadi ya :( asker felanmı eşin o yüzden calısamıyorum bende özelde..

Allahım ne olur duy sesimizi gönülden isteyen ve emek veren hepimizi atasın memur olalım ne olur ya evli insana özel olmuyor memurluk yakışıyor Allah emeklerimizi harcamasın inş.

Aslında boyle düşünme sonuçta kocan psikolojinede yansır oda üzülür...

bende son zamanlarda hiç iyi hissetmiyorum kendimi eşimede yansıyor kayınvalidemde bende olduğu için istediğim hiç bişeyi yapamıyorum zor kızlar ya

hadi ya :( asker felanmı eşin o yüzden calısamıyorum bende özelde..

Evet canım subay senınkıdemı asker:53:

Allahım ne olur duy sesimizi gönülden isteyen ve emek veren hepimizi atasın memur olalım ne olur ya evli insana özel olmuyor memurluk yakışıyor Allah emeklerimizi harcamasın inş.

sadece iş değil cnm rabbim gönülden ne istioskkkkk hepsini versin inşallah tabi hayırlı ise :16::16:

para isteyene paraa , iş isteyene iş , koca isteyene koca :60:

sadece iş değil cnm rabbim gönülden ne istioskkkkk hepsini versin inşallah tabi hayırlı ise :16::16:

tabiki öyle tatlım ama şuan sadece sorunumuz iş olduğu için herkes te bir kpss peşinde olduğu için öyle dedim yoksaa Allah herkesin gönlündekini ona nasip etsin inş.olur

tabiki öyle tatlım ama şuan sadece sorunumuz iş olduğu için herkes te bir kpss peşinde olduğu için öyle dedim yoksaa Allah herkesin gönlündekini ona nasip etsin inş.olur

ay bu topiği iyi ki açmısımmm :16::16:

inanıorum çok güzel zamanlar geçircez burdaaaaaa :16::16:

evet ya şahsen derdime ortakçı bir çok kişi tanıdım fikir alışverişinde bulunuruz çok ii ya eline sağıl canım ya

Evet canım subay senınkıdemı asker:53:

Askerdi :) Uzman cavustu istifa etti memurluğa geçti 2 yıldır zabıta

julia evlilik güzel şey tecrübeyle sabittir :) tavsiye edilir

valla şöyle diyim benim gibi feminen biri bunu soylüyorsa güzeldir

...

1 yılda tanıstım sözlendim,nişanlandım ,evlendim :):)
ımmm tartışmalarımız oluo bnm antonyo ileee antonyo bnmkinin kk da ki kod adı :60: evlenince daha daaa tartışmalar artr dio herkes amaa :1::1:

“İncir çekirdeğini doldurmayacak kadar!.. diye niye küçümserler ki;
Kalp pek mi büyük incirden? Bakın bakalım insan neler çekiyor, incir çekirdeği kadar kalbe düşenden!”

bayılıorum bu söze :29:

konuya geriden geliyorum benimde para kaynağım babam ama az harçlık alırım çok harcamam yani birde staj yapıyorumda doğru düzgün para vermiyorlar :S

Back