- 12 Haziran 2024
- 248
- 148
- 18
- Konu Sahibi bir umut anne
-
Sen bir de artimed olmayan testlerden al hem kaset al hem gebelik yarın da bak eğer 5 10 dk içinde çizgi çıkarsa onlarda da silik de olsa adet gecikmenle kan vermeye git. Güzel sonuçlarla gelirsin inşallahBende adete 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 0 dı değerim bugün adetime 3 gün var artımed erken gebelik testimde silik çizgi hemde ilk 1 dk içinde ama işte kan negatif sizin gibi pozitife döner mi
Hastaneye gitmedim iki gün daha gecikme olsun dedim birazdan test alacağım yine sonucu yazarım sizekuzum ne yaptın yeniledin mi testi benimkide öyle şuanda
bekliyoruz canımHastaneye gitmedim iki gün daha gecikme olsun dedim birazdan test alacağım yine sonucu yazarım size
Silik mı çıktı atabilir misiniz testinizikuzum ne yaptın yeniledin mi testi benimkide öyle şuanda
sizinkinkin aynısı adete 5 gün var ama emin değilim yarın sabah yeniden yapacağım bendeSilik mı çıktı atabilir misiniz testinizi
Hakkımızda hayırlısı olsun birazdan atarım yine eğer olursa olmazsa da haber veririmsizinkinkin aynısı adete 5 gün var ama emin değilim yarın sabah yeniden yapacağım bende
Dünkü erken gebelik testimde silik olmuş herhalde üçü birden kuruma çizgisi vermez
Kan testi ver bence inşallah hamilesinizdirDünkü erken gebelik testimde silik olmuş herhalde üçü birden kuruma çizgisi vermezfikrine acil ihtiyacım var
İnşallah yani böyle olması normal mi sizceKan testi ver bence inşallah hamilesinizdir
Ay sizinki de çok barizzBenimde böyle sizceeee
Bende yeniyim kız bu işler de bu testlerden değil de başka testen bir tsne daha al yap sonucunu göster banaİnşallah yani böyle olması normal mi sizce
Gidiyorum eczaneye hemennnBende yeniyim kız bu işler de bu testlerden değil de başka testen bir tsne daha al yap sonucunu göster bana
İlk böyleydi sizinki gibi alttaki kaset test bozuk çıktıAy sizinki de çok barizzfotoğrafı büyütmedim bile inşallah vardır ve sağlıkla alırsın kucağına
Yeni bir tane denesenizİlk böyleydi sizinki gibi alttaki kaset test bozuk çıktı
Bende daha demin yaptım kız testi koooş merak ettimGidiyorum eczaneye hemennn
Yeniyi attım kızz işte pembe olan daha 30 dakika önce aldım eczanedenYeni bir tane deneseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?