- 2 Ağustos 2023
- 154
- 51
- 18
- 25
- Konu Sahibi bir umut anne
-
Asjhsahh ya Beyza haberleselim olur mu aşırı merak ediyorum neşeli kadınların bebeği çok güzel olurmuşİnşallah kızzzz sabah tuvaletimi tutamam ben hastaneye kadar ahahahdjskdj 2. idrar da veririm
Teşekkür ederim cicimmmmm yarın gidelim beraber eheheh haberleşirizAsjhsahh ya Beyza haberleselim olur mu aşırı merak ediyorum neşeli kadınların bebeği çok güzel olurmuş
Ya ahahah Beyza hastanede kan vercen annemmmm idrarını değil haberin olsunnnnTeşekkür ederim cicimmmmm yarın gidelim beraber eheheh haberleşiriz
Doğru yaa kafa gitti kanki benimmm belki idrar da alırlar diye düşündüm heheehehehüYa ahahah Beyza hastanede kan vercen annemmmm idrarını değil haberin olsunnnn
Ya ahahahha inşallah inşallah pozitif çıkarrrr aminnDoğru yaa kafa gitti kanki benimmm belki idrar da alırlar diye düşündüm heheehehehü
İnternetten aldığım laboquick kaset test yaptım negatif çıktı artık adetimi bekleyeceğim
Ah yavrum hiç bilemeyiz belki küçüktür inşallah vardır inşallahİnternetten aldığım laboquick kaset test yaptım negatif çıktı artık adetimi bekleyeceğimiki erken gebelik testide boşa heveslendirdi beni maalesef
Küçükte olsa testte çıkan kanda çıkmaz mıydıAh yavrum hiç bilemeyiz belki küçüktür inşallah vardır inşallah
Kan negatif mi olduKüçükte olsa testte çıkan kanda çıkmaz mıydı
Bugün yaptığım testÇok da geç atma kuruma çizgisi gibi görünmesin en uygun ışıkta çek bize at bakalım
Adete 4 gün kala kan testi negatiftiKan negatif mi oldu
O önemli değil adetten önce negatif görüp sonra gebe olduğunu öğrenen bir sürü insan var forumda . Adetin gecikince birdaha yap kan testi inşallah vardır bebişinnAdete 4 gün kala kan testi negatifti
İnşallah adetim gecikirse vardırO önemli değil adetten önce negatif görüp sonra gebe olduğunu öğrenen bir sürü insan var forumda . Adetin gecikince birdaha yap kan testi inşallah vardır bebişinn
Amin kızlarİnşallah adetim gecikirse vardırrabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım hayırlı olsun diyelim bence varBugün yaptığım test
Kan vermeye gittim veremedim acilde doktor olmaz dediCanım hayırlı olsun diyelim bence varhem de sabah yapmamana rağmen
Sabah sağlık ocağına git gitmeden de bir test daha yap olmadı iyi haberlerle gel inşallahKan vermeye gittim veremedim acilde doktor olmaz dedi
Hakkını helal etSabah sağlık ocağına git gitmeden de bir test daha yap olmadı iyi haberlerle gel inşallah
Helal hoş olsun canimm sen de helal et hakkını güzel haberlerle gelHakkını helal et
Kusura bakma mesajların içinde kaybolmuş senin attığın resimler şimdi okurken gördüm. Çizgilerin bayağı belirgin ilk dakikalarda çıkması zaten çok iyi bir şey adetin gecikti mi ? Geciktiyse mutlaka kan ver ( yarın resmi tatil poliklinikler , sağlık ocakları kapalı acilde beta HCGye bakmıyorlar) en geç perşembe verebilirsin adetin gecmediyse bekle adet gecikmenden sonra yine ilk idrarla yap testini ha bu bukadar şey biliyorsa niye konu açıyor diyorsan içinden benim testlerim biraz geç siliklestiler farklı günlerde yaptım sürekli silik çıktılar dakikasını bilemediğim için sordum ben kızlara inşallah bebişin seninledir rabbim kucağını boş bırakmasınAmin kızlarİlk attığım test 5 dakikada silik bir çizgi çıktı durdukça koyulaştı 2. İse ilk dakikalarda çıktı böyle bişey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?