- 2 Ağustos 2023
- 153
- 49
- 18
- 25
- Konu Sahibi bir umut anne
KoşuyorumBende daha demin yaptım kız testi koooş merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KoşuyorumBende daha demin yaptım kız testi koooş merak ettim
cabım kan ver bence de sen adetine kaö gün vardıYeni bir tane deneseniz
Üç gün geciktim var mıdır sizcecabım kan ver bence de sen adetine kaö gün vardı
şuan attığın testte göremedim ama sabah ilk idrarla yapın deniyor yarın sabah yenideb deneyelim ilk idrar önemliymişÜç gün geciktim var mıdır sizce
İlk attıklarıma bakabilme şansın var mışuan attığın testte göremedim ama sabah ilk idrarla yapın deniyor yarın sabah yenideb deneyelim ilk idrar önemliymiş
cabım kan ver bence de sen adetine kaö gün vardı
Kızzz test almaya gitmedin mi bende yarım saat önce aldımİlk attıklarıma bakabilme şansın var mı
YoldayımKızzz test almaya gitmedin mi bende yarım saat önce aldım
Aynı anda yapalım ahhahaKızzz test almaya gitmedin mi bende yarım saat önce aldım
baktım aşkım benimkinin aynısı var gibi duruyor ama kan test versen daha kesin sonuç alırsın yumurtlama ve çatlama tarihlerin nedir peki düzenli midir adetin herhangi bir hastalık varmıYoldayım
Adetim düzenlidir gecikme olur ama bir gün iki gün en fazla herhangi bir rahatsızlığımda yok sebepsiz infertilite hiç tarih tutmadım desembaktım aşkım benimkinin aynısı var gibi duruyor ama kan test versen daha kesin sonuç alırsın yumurtlama ve çatlama tarihlerin nedir peki düzenli midir adetin herhangi bir hastalık varmı
Testi yaptın mıKızzz test almaya gitmedin mi bende yarım saat önce aldım
Canım bence kesin var. Sen sakin kal vücuduna hicc stres yükleme. İmkanın varsa git kan ver adet gecikmen var mı şuanDünkü erken gebelik testimde silik olmuş herhalde üçü birden kuruma çizgisi vermez fikrine acil ihtiyacım var
Çok belirgin başka testin var mı yaptığınBenimde böyle sizceeee
Bana da bakar mısınız acabaCanım bence kesin var. Sen sakin kal vücuduna hicc stres yükleme. İmkanın varsa git kan ver adet gecikmen var mı şuan
Dün ikindiÇok belirgin başka testin var mı yaptığın
Şimdi bir kaset test daha yaptım gölge gibi görüyorum yani dört beş dakikada çıktı biraz daha beklesin atacağım kalbim duracakCanım bence kesin var. Sen sakin kal vücuduna hicc stres yükleme. İmkanın varsa git kan ver adet gecikmen var mı şuan
Aynı bana olan gibi. Hayırlı olsun inşallah. Kan vermeye ne zaman gidiyorsunDün ikindi
Çok da geç atma kuruma çizgisi gibi görünmesin en uygun ışıkta çek bize at bakalımŞimdi bir kaset test daha yaptım gölge gibi görüyorum yani dört beş dakikada çıktı biraz daha beklesin atacağım kalbim duracak
TamamdırÇok da geç atma kuruma çizgisi gibi görünmesin en uygun ışıkta çek bize at bakalım
Kızzz ilk ay da tutabilir mi bebiş ondan önce 1 sene korundukAynı bana olan gibi. Hayırlı olsun inşallah. Kan vermeye ne zaman gidiyorsun