• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KURUMA ÇİZGİSİ OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIM EDİN (RESİMLİ)

İnşallah bakalım günüm geçerse denicem sizce neden olabilir bu kasık bel göğüs ağrıları ve iki gündür de sızlıyor sanki sağ tarafta Bi nokta
Yavrum inşallah gebeliktir erken döllenme olmuştur insan kendini de çok dinliyor çünkü adetine biraz var ya o yüzden bu arada testin adını hatırlıyor musun

Var gibi duruyor öyle kopkoyu çift çizgi çıkan var mıdır bilmiyorum ona aldanmayın ben ilk anda çıkmayan saatler sonra fark ettiğim sipsilik çizgiyle öğrendim. İnşallah vardır kan testi veremiyorsanız da idrar testini tekrarlayın gün gün koyulaşma varsa kan testine gidersiniz

Benimde o test yani ikimize birden bozuk test gelmiş olamaz bence 🤦 ya da ikisi de kuruma çizgisi de olamaz ay bilemedim hic
Sizinkimde kaç dk sonra çıktı ikinci çizgi bende baya geç çıktı çünkü öğlen yaptım akşam gibi bakmıştım tekrardan çünkü yoktu o kadar zaman sonra çıkan da pozitif değildir diyorlar

Var gibi duruyor öyle kopkoyu çift çizgi çıkan var mıdır bilmiyorum ona aldanmayın ben ilk anda çıkmayan saatler sonra fark ettiğim sipsilik çizgiyle öğrendim. İnşallah vardır kan testi veremiyorsanız da idrar testini tekrarlayın gün gün koyulaşma varsa kan testine gidersiniz
Benim test için ne diyorsunuz acaba öğlen yapmıştım akşam gibi böyleydi olsa erken çıkmaz mıydı bu kuruma dediler ama

Eklentiler

• 1000047034.jpg
    1000047034.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 49
Ayyy yarın mi yapayım yoksa ertesi gün mü çünkü sabah yapmıştım kaset testi ne dersiniz

Sizinkimde kaç dk sonra çıktı ikinci çizgi bende baya geç çıktı çünkü öğlen yaptım akşam gibi bakmıştım tekrardan çünkü yoktu o kadar zaman sonra çıkan da pozitif değildir diyorlar
Ben hiç bilmiyorum iki üç dakika bekledim göremeyince bıraktım bugün daha önce yaptığım testlere baktım hiç öyle kuruma çizgisi olmamış bakın sizede atayım yani on dakika da mı çıktı saatler sonra mı Allah bilir kaset test yanıltır mi hiç bilmiyorum anlayacağınız..

Eklentiler

• IMG_20241230_203417.jpg
    IMG_20241230_203417.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 46
Benim test için ne diyorsunuz acaba öğlen yapmıştım akşam gibi böyleydi olsa erken çıkmaz mıydı bu kuruma dediler ama
Sizinki kuruma gibi duruyor sanki yani daha doğrusu pozitif çizgisine benzetemedim kuruma çizgisini bilmiyorum ama. Yine de tekrarlayın sonra isterseniz doğru sonuç için

Ben hiç bilmiyorum iki üç dakika bekledim göremeyince bıraktım bugün daha önce yaptığım testlere baktım hiç öyle kuruma çizgisi olmamış bakın sizede atayım yani on dakika da mı çıktı saatler sonra mı Allah bilir kaset test yanıltır mi hiç bilmiyorum anlayacağınız..
Benim önceki testlerde de hiç olmamıştı ucu pembe kapaklı olanlardandı onlar da bilemedim bu sefer niye böyle olduğunu eski olanlar şuan bile olduğu gibi temiz tek çizgi duruyorlar

Sizinki kuruma gibi duruyor sanki yani daha doğrusu pozitif çizgisine benzetemedim kuruma çizgisini bilmiyorum ama. Yine de tekrarlayın sonra isterseniz doğru sonuç için
Kurumayı bile bu testimle öğrendim öncesinde bilmiyodum öyle bişey olduğunu da ilerleyen günlerde tekrarlarım muhtemelen

Ayyy yarın mi yapayım yoksa ertesi gün mü çünkü sabah yapmıştım kaset testi ne dersiniz
Yani şöyle bir gün sonra iki katına çıkmasa da yine bir mikar artmış olması gerekir varsa eğer atıyorum kandaki değer 40sa yarın daha artış olmalı 40 değerde silik çıkan yarın yine silik çıkmalı ertesi gün hafif daha koyu birden de koyulaşmıyor yani koyulaşması 1-2 haftayı buluyor ben de yapmıştım artışı kontrol için kan gerdiğim halde. Yani özetle elinizde test varsa yarın da öbür gün de tekrarlayın silik çizginin koyulaşmasına bakın imkanınız varsa da direkt kan vermeye gidin daha kesin

Yani şöyle bir gün sonra iki katına çıkmasa da yine bir mikar artmış olması gerekir varsa eğer atıyorum kandaki değer 40sa yarın daha artış olmalı 40 değerde silik çıkan yarın yine silik çıkmalı ertesi gün hafif daha koyu birden de koyulaşmıyor yani koyulaşması 1-2 haftayı buluyor ben de yapmıştım artışı kontrol için kan gerdiğim halde. Yani özetle elinizde test varsa yarın da öbür gün de tekrarlayın silik çizginin koyulaşmasına bakın imkanınız varsa da direkt kan vermeye gidin daha kesin
Yarın sabah doğru hastaneye o zaman ben sonucu size yazarım 🫶 Allah razı olsun sizden çok sağolun

Bence değil canım ama vücudun sana ne söylüyor o da çok önemli. Benim testim pozitif çıktı hatta 3 tane yaptım pozitifken 0 li değer ile kan sonucum çıktı ama vücudumu dinledim 3 gün sonra kan testim pozitife döndü.
Bende adete 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 0 dı değerim bugün adetime 3 gün var artımed erken gebelik testimde silik çizgi hemde ilk 1 dk içinde ama işte kan negatif sizin gibi pozitife döner mi 😞

Eklentiler

• IMG_9857.jpeg
    IMG_9857.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_9872.jpeg
    IMG_9872.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 37
Testlerin fotografini kurumadan cekerseniz 5. Dakikada falan o zaman anlasilir kurumuş testte hersey olabilir kuruma cizgisi vs

Back
X