- 2 Ağustos 2023
- 153
- 49
- 18
- 25
- Konu Sahibi bir umut anne
-
Yavrum inşallah gebeliktir erken döllenme olmuştur insan kendini de çok dinliyor çünkü adetine biraz var ya o yüzden bu arada testin adını hatırlıyor musunİnşallah bakalım günüm geçerse denicem sizce neden olabilir bu kasık bel göğüs ağrıları ve iki gündür de sızlıyor sanki sağ tarafta Bi nokta
Evet çok dinliyorum freely galiba testin adı yanlış hatırlamıyorsamYavrum inşallah gebeliktir erken döllenme olmuştur insan kendini de çok dinliyor çünkü adetine biraz var ya o yüzden bu arada testin adını hatırlıyor musun
Benimde o test yani ikimize birden bozuk test gelmiş olamaz benceEvet çok dinliyorum freely galiba testin adı yanlış hatırlamıyorsam
Sizinkimde kaç dk sonra çıktı ikinci çizgi bende baya geç çıktı çünkü öğlen yaptım akşam gibi bakmıştım tekrardan çünkü yoktu o kadar zaman sonra çıkan da pozitif değildir diyorlarBenimde o test yani ikimize birden bozuk test gelmiş olamaz benceya da ikisi de kuruma çizgisi de olamaz ay bilemedim hic
Benim test için ne diyorsunuz acaba öğlen yapmıştım akşam gibi böyleydi olsa erken çıkmaz mıydı bu kuruma dediler amaVar gibi duruyor öyle kopkoyu çift çizgi çıkan var mıdır bilmiyorum ona aldanmayın ben ilk anda çıkmayan saatler sonra fark ettiğim sipsilik çizgiyle öğrendim. İnşallah vardır kan testi veremiyorsanız da idrar testini tekrarlayın gün gün koyulaşma varsa kan testine gidersiniz
Ayyy yarın mi yapayım yoksa ertesi gün mü çünkü sabah yapmıştım kaset testi ne dersinizVar gibi duruyor öyle kopkoyu çift çizgi çıkan var mıdır bilmiyorum ona aldanmayın ben ilk anda çıkmayan saatler sonra fark ettiğim sipsilik çizgiyle öğrendim. İnşallah vardır kan testi veremiyorsanız da idrar testini tekrarlayın gün gün koyulaşma varsa kan testine gidersiniz
Ben hiç bilmiyorum iki üç dakika bekledim göremeyince bıraktım bugün daha önce yaptığım testlere baktım hiç öyle kuruma çizgisi olmamış bakın sizede atayım yani on dakika da mı çıktı saatler sonra mı Allah bilir kaset test yanıltır mi hiç bilmiyorum anlayacağınız..Sizinkimde kaç dk sonra çıktı ikinci çizgi bende baya geç çıktı çünkü öğlen yaptım akşam gibi bakmıştım tekrardan çünkü yoktu o kadar zaman sonra çıkan da pozitif değildir diyorlar
Sizinki kuruma gibi duruyor sanki yani daha doğrusu pozitif çizgisine benzetemedim kuruma çizgisini bilmiyorum ama. Yine de tekrarlayın sonra isterseniz doğru sonuç içinBenim test için ne diyorsunuz acaba öğlen yapmıştım akşam gibi böyleydi olsa erken çıkmaz mıydı bu kuruma dediler ama
Benim önceki testlerde de hiç olmamıştı ucu pembe kapaklı olanlardandı onlar da bilemedim bu sefer niye böyle olduğunu eski olanlar şuan bile olduğu gibi temiz tek çizgi duruyorlarBen hiç bilmiyorum iki üç dakika bekledim göremeyince bıraktım bugün daha önce yaptığım testlere baktım hiç öyle kuruma çizgisi olmamış bakın sizede atayım yani on dakika da mı çıktı saatler sonra mı Allah bilir kaset test yanıltır mi hiç bilmiyorum anlayacağınız..
Kurumayı bile bu testimle öğrendim öncesinde bilmiyodum öyle bişey olduğunu da ilerleyen günlerde tekrarlarım muhtemelenSizinki kuruma gibi duruyor sanki yani daha doğrusu pozitif çizgisine benzetemedim kuruma çizgisini bilmiyorum ama. Yine de tekrarlayın sonra isterseniz doğru sonuç için
Yani şöyle bir gün sonra iki katına çıkmasa da yine bir mikar artmış olması gerekir varsa eğer atıyorum kandaki değer 40sa yarın daha artış olmalı 40 değerde silik çıkan yarın yine silik çıkmalı ertesi gün hafif daha koyu birden de koyulaşmıyor yani koyulaşması 1-2 haftayı buluyor ben de yapmıştım artışı kontrol için kan gerdiğim halde. Yani özetle elinizde test varsa yarın da öbür gün de tekrarlayın silik çizginin koyulaşmasına bakın imkanınız varsa da direkt kan vermeye gidin daha kesinAyyy yarın mi yapayım yoksa ertesi gün mü çünkü sabah yapmıştım kaset testi ne dersiniz
Haber ver bizede inşallah vardır bende haber vereceğimKurumayı bile bu testimle öğrendim öncesinde bilmiyodum öyle bişey olduğunu da ilerleyen günlerde tekrarlarım muhtemelen
Yarın sabah doğru hastaneye o zaman ben sonucu size yazarımYani şöyle bir gün sonra iki katına çıkmasa da yine bir mikar artmış olması gerekir varsa eğer atıyorum kandaki değer 40sa yarın daha artış olmalı 40 değerde silik çıkan yarın yine silik çıkmalı ertesi gün hafif daha koyu birden de koyulaşmıyor yani koyulaşması 1-2 haftayı buluyor ben de yapmıştım artışı kontrol için kan gerdiğim halde. Yani özetle elinizde test varsa yarın da öbür gün de tekrarlayın silik çizginin koyulaşmasına bakın imkanınız varsa da direkt kan vermeye gidin daha kesin
Tsbiki veririm bakalım inşallah vardır senin bebişinHaber ver bizede inşallah vardır bende haber vereceğim
Daha mantıklı varsa değer düşüktür henüz ama korkmayın düşük çıkması erken yakaladığınız anlamına gelir önemli olan artış miktarıYarın sabah doğru hastaneye o zaman ben sonucu size yazarımAllah razı olsun sizden çok sağolun
Amin inşallah inşallah seninde vardır rabbim görmüyor mu o herşeye kadirdirTsbiki veririm bakalım inşallah vardır senin bebişin
Size muhakkak haber vereceğimDaha mantıklı varsa değer düşüktür henüz ama korkmayın düşük çıkması erken yakaladığınız anlamına gelir önemli olan artış miktarı
Bende adete 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 0 dı değerim bugün adetime 3 gün var artımed erken gebelik testimde silik çizgi hemde ilk 1 dk içinde ama işte kan negatif sizin gibi pozitife döner miBence değil canım ama vücudun sana ne söylüyor o da çok önemli. Benim testim pozitif çıktı hatta 3 tane yaptım pozitifken 0 li değer ile kan sonucum çıktı ama vücudumu dinledim 3 gün sonra kan testim pozitife döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?