• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2 sinin demi tarihi geçmiş
Yenisini al dene bence yine çıkarsa kanda netleştir
İnşallahhhhhh doğrudur sonucu ya
Üzüldüm yaa evet elimde çok kalmıştı ama çok geçmemiş
2020 10 yazıyor

kızlar merhaba bata 4 gün var. Adet olucak gibi ağrım olunca umudu kesip negatifi görmek istedim 😐 test yaptım ve evet negatif diyip bi köşeye attım. Şimdi baktığımda sanki gölge gibi değilde pembe gibi bişey görüyorum ama fotoğrafda tam belli olmuyor. Rengiyle oynanmış ve orjinal halini koyuyorum buraya yorumlarınızı bekliyorum

kızlar merhaba bata 4 gün var. Adet olucak gibi ağrım olunca umudu kesip negatifi görmek istedim 😐 test yaptım ve evet negatif diyip bi köşeye attım. Şimdi baktığımda sanki gölge gibi değilde pembe gibi bişey görüyorum ama fotoğrafda tam belli olmuyor. Rengiyle oynanmış ve orjinal halini koyuyorum buraya yorumlarınızı bekliyorum ❤️
Bende sizin gibi akşamdan yapıp kenara attim sabah kalktıgımda cift cizgiydi. Mutluluktan havalara uçtum meğer kuruma çizgisiymiş sonra testi tekrarlayınca farkettim 😐 sizde bu hataya düşmeyin

Benim de adetim 3 gün gecikti arkadaşlar alttan başlayarak sırayla test yapıyorum her sabah ancak hiç koyulaşmıyor. Tek belirtim de böyle geceleri uyuyamıyorum sıcak basıyor. Sizce gebelik mi bu?
Canım koyulaşma yok dediğin gibi benim kimyasaldaki testlere benziyo bi kan testi yaptır net sonuç al istersen

Eklentiler

• 88F7FBD3-4D70-4889-B7F8-20798F715DE8.webp
    88F7FBD3-4D70-4889-B7F8-20798F715DE8.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 30
Hayır henüz yaptırmadım o silik çizgi beni kan testi yaptırmaya ikna edemiyor bir türlü oturdum kırmızı kart bekliyorum 😂
Hayırlısı olsun inşallah:) kan testine kadar çok umutlanmamalıyız :)

Daha 24 yaşındasın kız. Ben de 24 olsaydım da 10.000 borcum olsaydı 😂
Valla adamla 2 yıldır evliyim üstüne 8 yıl anlaştık, biz evlenir evlenmez başladık bu çocuk meselesine ama ilk 8 ay zaten boşa uğraşmışız dermoid kist varmış bende ameliyat oldum doktor 6 ay verdi bu da son kurşundu 6 ay doldu büyük ihtimal aşılamaya başlıcam, yarabbim kadın olmak çok zor 😂

Valla adamla 2 yıldır evliyim üstüne 8 yıl anlaştık, biz evlenir evlenmez başladık bu çocuk meselesine ama ilk 8 ay zaten boşa uğraşmışız dermoid kist varmış bende ameliyat oldum doktor 6 ay verdi bu da son kurşundu 6 ay doldu büyük ihtimal aşılamaya başlıcam, yarabbim kadın olmak çok zor 😂
Yaa cidden boşa uğraşıyorsun. Ama ne desem anlamayacaksın :) yaşın daha genç ben 34 üm. 1-2 sene akışına bırak stressiz şekilde olur zaten. Gerekirse aşılama olur

Yaa cidden boşa uğraşıyorsun. Ama ne desem anlamayacaksın :) yaşın daha genç ben 34 üm. 1-2 sene akışına bırak stressiz şekilde olur zaten. Gerekirse aşılama olur
Ay ablacım inşallah ama millet benden geç evlenip doğurdukça insan ister istemez çaresizliğe düşüyor insanoğlu değil miyiz hemen olsun istiyoruz, tabii işin sonunda benden çıkacak bir can yoksa o ne yapsam olmaz ama işte, hayırlısı hakkımızda 🍀

Ay ablacım inşallah ama millet benden geç evlenip doğurdukça insan ister istemez çaresizliğe düşüyor insanoğlu değil miyiz hemen olsun istiyoruz, tabii işin sonunda benden çıkacak bir can yoksa o ne yapsam olmaz ama işte, hayırlısı hakkımızda 🍀
Olsun sen evlilk tarihine değil yaşına bak :) 40 yaş üzeri de evlat sahibi olmak isteyenler var. Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻

Back
X