• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi canımm benim cuma günü yumurta 19 mm idi ama hala ovu testleri negatif daha büyüyor mu napıyo anlamadım gitti öyle bi kafa karışıklıgı içindeyim😁
Allah allaahh 19 mm yumurtan var testler silik ha demekki daha büyüyecek canım sen testlere devam et ama boşda durma çalış 😃 nolur nolmaz
İnşallahhhhhh güzel haberlerle gelirsin 🤲🤲🤲

Sahsima ben iyiyim .🐔🥚bende 15ini bekliyorum 😁😁😁😁🥚icin. Adet olduktan sonra gunler cabuk geciyoda,yumurtlama dan sonra 14gun 14ay gibi oluyo niyeyse demi ?
Ayyy evet bende 2 3 güne yumurtlarım😆😆😆🙈🙈
14 gün geçmez zaten sürekli kendimizi dinleriz belirti varmı diye 😁 psikolojik olarak hamileyizdir ama sonuc negatif 😁😁 rabbim bu ay nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler size bana isteyen herkese 🤲🤲🤲

İyi canımm benim cuma günü yumurta 19 mm idi ama hala ovu testleri negatif daha büyüyor mu napıyo anlamadım gitti öyle bi kafa karışıklıgı içindeyim😁
Bizim 🤱🤱🤱kiler dunyaya gelmeden yaramazliklari boylarini asti.Simdiden anneleri cooookkkk ùzùyorlar.🧐hazir bez almicam ona ceza , capit bez naylon la baglicam tıçını 🤨

Allah allaahh 19 mm yumurtan var testler silik ha demekki daha büyüyecek canım sen testlere devam et ama boşda durma çalış 😃 nolur nolmaz
İnşallahhhhhh güzel haberlerle gelirsin 🤲🤲🤲
Valla hiç bişey anlamadım hala büyüdüğünü düşünsem de kafam karışıyo ya neyse salı günü yine gidicem doktora anlarız, çalışmalara devam😁
Ahh inşallah hepimiz için güzel bir ay olsun🤗

Bizim 🤱🤱🤱kiler dunyaya gelmeden yaramazliklari boylarini asti.Simdiden anneleri cooookkkk ùzùyorlar.🧐hazir bez almicam ona ceza , capit bez naylon la baglicam tıçını 🤨
Valla ya köşe kapmaca oynuyo benle bacaksız ultrasonda var testte yok 😂
Bakalım nereye kadar kaçıcak elbet bi gün doğacak elimee😂

Valla hiç bişey anlamadım hala büyüdüğünü düşünsem de kafam karışıyo ya neyse salı günü yine gidicem doktora anlarız, çalışmalara devam😁
Ahh inşallah hepimiz için güzel bir ay olsun🤗
İnşallahhhhhh 🤲🤲 çatlatma iğnesi vercem felan demedimi canım genelde yumurta ilaçla büyürse iğne ile çatlatılıyo yoksa kiste dönüşüyor ya

İnşallahhhhhh 🤲🤲 çatlatma iğnesi vercem felan demedimi canım genelde yumurta ilaçla büyürse iğne ile çatlatılıyo yoksa kiste dönüşüyor ya
Yok ya sordum da kendi çatlasın dedi benim de aklımdan o geçiyo hala ovuda cıkmadıgı için. Bakalım salı günü görücez

Canim ben tesadüf olarak bunu test etmiştim bir kontrolde soyle ki. Kontrole gittim doktor yumurtanin gunde 1.5 2 mm arasi büyüdüğünü soyledi 19mm yumurtam vardi ovulasyon testinde çıkmadı ertesi gün yani tahmini 21.5-22 mm arasi oldu ve sonraki gün catladi. Bilgin olsun endişelenme

Canim ben tesadüf olarak bunu test etmiştim bir kontrolde soyle ki. Kontrole gittim doktor yumurtanin gunde 1.5 2 mm arasi büyüdüğünü soyledi 19mm yumurtam vardi ovulasyon testinde çıkmadı ertesi gün yani tahmini 21.5-22 mm arasi oldu ve sonraki gün catladi. Bilgin olsun endişelenme

Eksik yazdim pardon, ovulasyon testinde 19mm iken çıkmadı.. ertesi gün tahmini yumurtam 21.5-22 mm olduğunda ovulasyonda cikti ve sonraki gün catlama oldu oda aynı şekilde ovulasyonda göründü

Eksik yazdim pardon, ovulasyon testinde 19mm iken çıkmadı.. ertesi gün tahmini yumurtam 21.5-22 mm olduğunda ovulasyonda cikti ve sonraki gün catlama oldu oda aynı şekilde ovulasyonda göründü
Benim cuma 19 iken yaptık cıkmadı ertesi gün yaptım yine cıkmadı dün de cıkmadı hala büyüyor o zaman öyle mi bu durumda

Kendiliginden catlamayacak gibi olsa verir gulum zaten. Bende 1kere kendi catladi, geri yalanlar igne ile catlattik
Bakalım yarın görücez canım aslında iğne vermesini istiyodum ben verse keşke de 36 saat sonrasını değerlendirip garantiye alsam 🙂

tnurta tnurta selam tatlım naber. Seninle bat tarihlerimiz aynıydı tabi ben dört gün gecikmeli oldum baya da umitlenmistim neyse olsun hayırlısı. Bu ay ovulasyon testleri ile yapacam bakalım nasıl olacak

Tabi hala çatlamadıysa😁
Neye göre veriliyor bu iğne onu da anlamadım. Bazılarının 16 mm yumurtaya vermiş, bazıları demiş 22 23 altına vermezler bazıları da demiş tek yumurtaya iğne verilmez😁 hangisi doğru yahuu
Benimki 20 ve 22 mm di verdiklerinde canım valla benimde kafam karıştı şimdi 😁

Back
X