• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belli de olmaz ama sen yine de umutlanma🤗 ne zamandır bebek istiyodun neden olmuyordu senin

10 aya yaklaştık artık🤲🏻 Sebebini bilmiyorum hormonlarımda bir sıkıntı çıkmadı sadece amh bakılmadı. Eşimde cuma günü doktora gidicek sperm testi için 😊 onun durumuna göre ben de hem amh baktırıcam hem de özelde bir doktora muayene için gitmeyi düşünüyorum artık 🤲🏻

10 aya yaklaştık artık🤲🏻 Sebebini bilmiyorum hormonlarımda bir sıkıntı çıkmadı sadece amh bakılmadı. Eşimde cuma günü doktora gidicek sperm testi için 😊 onun durumuna göre ben de hem amh baktırıcam hem de özelde bir doktora muayene için gitmeyi düşünüyorum artık 🤲🏻
Aynen öyle yap iyi bi doktor bul yumurta takibine başla. Bana da hormonlara bakıp hamile kalmana engel bi durum yok diyip geçiştirdiler hep. Şuan ki doktorum hamile kalamıyorum diye gidip de adetin 3. Günü hormona çağıran doktordan kaçarak uzaklaş diyor😁 Aslolan ultrasonmuş onun için bir de gerekli görürse amh bakıyomuş.

Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün🥰
İnşallahh
Bizi etiketlediğin topik listeyi güncellemiyo kac gündür gün içinde halledicem diyo gecen aralık ayının topiğide aynını yaptı kasımda ne güzel liste yapmışlardı o ay saydım tam 41 tane hamile vardı en son saydıgımda 😄🧿 maşallah hepsine nazar değmesin

İnşallahh
Bizi etiketlediğin topik listeyi güncellemiyo kac gündür gün içinde halledicem diyo gecen aralık ayının topiğide aynını yaptı kasımda ne güzel liste yapmışlardı o ay saydım tam 41 tane hamile vardı en son saydıgımda 😄🧿 maşallah hepsine nazar değmesin
Evett ya ben daha önce de yazmışım oraya ama takmamış😁

İlk defa dahil olasım gelmişti ya onda da doğru düzgün topik yok😂

Benim de adetim 3 gün gecikti arkadaşlar alttan başlayarak sırayla test yapıyorum her sabah ancak hiç koyulaşmıyor. Tek belirtim de böyle geceleri uyuyamıyorum sıcak basıyor. Sizce gebelik mi bu?

Eklentiler

• 6C95D1D4-466F-4E1E-A06B-EE1B5EC2BB85.webp
    6C95D1D4-466F-4E1E-A06B-EE1B5EC2BB85.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 50
Kuzular ,hormon ilaclari kullanirken kùr yapmayin.hormon ilaclari neyimizi yukseltip ,alcaltiyo bilmiyoruz.e,Kurde oyle. Bironceki ay Ben de yaptim ayni hatayi. Incir kuru yaptim. Dr kan sonucuna bakti .nolmus buay hepsi birbirine girmis. Ekstra ilac ictinmi, dedi.Artik olan olmus ,soyleyemedimde incir kuru diye 😬hepsi birden cok kuvvetli geldi sanirim. Omrumde ilk defa bu kadar yogun adet geciriyorum.Yetisemiyorum valla wc.ye .
Ay onu bende yaptım bi kaç gün yedim de çok kötü tadı ya 🤢 nasıl olsa klomen kullandım inofolic te kullanıyorum diye devam etmedim nasıl yiyebiliyosuun😁

Kuzular ,hormon ilaclari kullanirken kùr yapmayin.hormon ilaclari neyimizi yukseltip ,alcaltiyo bilmiyoruz.e,Kurde oyle. Bironceki ay Ben de yaptim ayni hatayi. Incir kuru yaptim. Dr kan sonucuna bakti .nolmus buay hepsi birbirine girmis. Ekstra ilac ictinmi, dedi.Artik olan olmus ,soyleyemedimde incir kuru diye 😬hepsi birden cok kuvvetli geldi sanirim. Omrumde ilk defa bu kadar yogun adet geciriyorum.Yetisemiyorum valla wc.ye .
Valla haklısın ya sonradan bende böyle düşündüm zaten yiyemedim de tövbeler olsun berbat bişey🤢😂

Evet doğru bi tespit👏 hiç aklıma gelmedi uyarmak bencede dikkat edilmeli aslında kafamıza göre kür uygulamakta iyi değil ama bi umut kullanıyoruz hep

Canım 10 dk dan sonrası kuruma çizgisi
Ama inşallah kuruma değildir elinde test varsa tekrarla dayanabilirsen adet gününü bekle
İnşallahh hayırlısı ise vardır sağlıklı bir bebek 😇🥰🤲
Mrb bnm testin son kullanma tarihi geçmiş. Bilginiz var mı bu konuda. İki test yaptım hemen ikinci çizgi oluştu

Benim de adetim 3 gün gecikti arkadaşlar alttan başlayarak sırayla test yapıyorum her sabah ancak hiç koyulaşmıyor. Tek belirtim de böyle geceleri uyuyamıyorum sıcak basıyor. Sizce gebelik mi bu?
Kan testi yaptırdınız mı

Back
X