- 10 Mayıs 2020
- 320
- 225
- 53
- 28
Belli de olmaz ama sen yine de umutlanmane zamandır bebek istiyodun neden olmuyordu senin
10 aya yaklaştık artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli de olmaz ama sen yine de umutlanmane zamandır bebek istiyodun neden olmuyordu senin
Aynen öyle yap iyi bi doktor bul yumurta takibine başla. Bana da hormonlara bakıp hamile kalmana engel bi durum yok diyip geçiştirdiler hep. Şuan ki doktorum hamile kalamıyorum diye gidip de adetin 3. Günü hormona çağıran doktordan kaçarak uzaklaş diyor10 aya yaklaştık artıkSebebini bilmiyorum hormonlarımda bir sıkıntı çıkmadı sadece amh bakılmadı. Eşimde cuma günü doktora gidicek sperm testi için
onun durumuna göre ben de hem amh baktırıcam hem de özelde bir doktora muayene için gitmeyi düşünüyorum artık
![]()
Ne biliyim biraz tadı acımsı ama yiyorumAy onu bende yaptım bi kaç gün yedim de çok kötü tadı yanasıl olsa klomen kullandım inofolic te kullanıyorum diye devam etmedim nasıl yiyebiliyosuun
![]()
Hadi bakalım inşallah faydasını görürsünNe biliyim biraz tadı acımsı ama yiyorum![]()
İnşallahhHadi bakalım inşallah faydasını görürsün![]()
Evett ya ben daha önce de yazmışım oraya ama takmamışİnşallahh
Bizi etiketlediğin topik listeyi güncellemiyo kac gündür gün içinde halledicem diyo gecen aralık ayının topiğide aynını yaptı kasımda ne güzel liste yapmışlardı o ay saydım tam 41 tane hamile vardı en son saydıgımdamaşallah hepsine nazar değmesin
Açıp liste yapıyolar bi hevesle gerisi yok ne hamilesi belli ne olmayanı ben ordan takip ediyordum milleti ne güzelEvett ya ben daha önce de yazmışım oraya ama takmamış![]()
Ah be gulum ne guzel hayali bile.Kız yine yakın bizim batlar onunlao 26 ben 27
aman hamile kalalım da batdaş olmayalım bu ay
hamile gurubu olalım bizde inşallah
![]()
Valla yaİlk defa dahil olasım gelmişti ya onda da doğru düzgün topik yok![]()
Ama olacak allahın izniyle güzel düşünelim güzel olsunAh be gulum ne guzel hayali bile.insaallah.
Ay onu bende yaptım bi kaç gün yedim de çok kötü tadı yanasıl olsa klomen kullandım inofolic te kullanıyorum diye devam etmedim nasıl yiyebiliyosuun
![]()
Valla haklısın ya sonradan bende böyle düşündüm zaten yiyemedim de tövbeler olsun berbat bişeyKuzular ,hormon ilaclari kullanirken kùr yapmayin.hormon ilaclari neyimizi yukseltip ,alcaltiyo bilmiyoruz.e,Kurde oyle. Bironceki ay Ben de yaptim ayni hatayi. Incir kuru yaptim. Dr kan sonucuna bakti .nolmus buay hepsi birbirine girmis. Ekstra ilac ictinmi, dedi.Artik olan olmus ,soyleyemedimde incir kuru diyehepsi birden cok kuvvetli geldi sanirim. Omrumde ilk defa bu kadar yogun adet geciriyorum.Yetisemiyorum valla wc.ye .
Evet doğru bi tespitKuzular ,hormon ilaclari kullanirken kùr yapmayin.hormon ilaclari neyimizi yukseltip ,alcaltiyo bilmiyoruz.e,Kurde oyle. Bironceki ay Ben de yaptim ayni hatayi. Incir kuru yaptim. Dr kan sonucuna bakti .nolmus buay hepsi birbirine girmis. Ekstra ilac ictinmi, dedi.Artik olan olmus ,soyleyemedimde incir kuru diyehepsi birden cok kuvvetli geldi sanirim. Omrumde ilk defa bu kadar yogun adet geciriyorum.Yetisemiyorum valla wc.ye .
Kız öyle deme ben içiyorum benide soğutucan heValla haklısın ya sonradan bende böyle düşündüm zaten yiyemedim de tövbeler olsun berbat bişey![]()
Mrb bnm testin son kullanma tarihi geçmiş. Bilginiz var mı bu konuda. İki test yaptım hemen ikinci çizgi oluştuCanım 10 dk dan sonrası kuruma çizgisi
Ama inşallah kuruma değildir elinde test varsa tekrarla dayanabilirsen adet gününü bekle
İnşallahh hayırlısı ise vardır sağlıklı bir bebek![]()
Canım 2 sinin demi tarihi geçmişMrb bnm testin son kullanma tarihi geçmiş. Bilginiz var mı bu konuda. İki test yaptım hemen ikinci çizgi oluştu
Kan testi yaptırdınız mıBenim de adetim 3 gün gecikti arkadaşlar alttan başlayarak sırayla test yapıyorum her sabah ancak hiç koyulaşmıyor. Tek belirtim de böyle geceleri uyuyamıyorum sıcak basıyor. Sizce gebelik mi bu?