• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi midir kızlar yorumlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşime bile soramadımki 7 ay neden böyle dye 😬😬
O zaman eşin yanında değilken sor doktora bi fırsat yarat. Ama gerçekten bence için rahat olsun hiç ilgisi yoktur o yapısal bi durum. Umarım sperm sonucları iyi çıkar🌸

Ben de her ay on tane gebelik belirtisi bulur kendimde peşine adet olurum. Bu ay hamilelik şansım yoktu adet olmayı bekledim kafam rahattı, inan bırak gebelik belirtisini adet belirtisi bile yaşamadan adet oluverdim. Bir daha dinlemicem kendimi bunu anladım🤗

geçen ay coronaya yakalandık canım eşimle ama beni bir görsen o kadar kaliteli bir yumurtlama oldu ki bildiğin aşırı hissettim akıntım her zamankinden o kadar çoktu ki. İçimden seviniyorum bu ay allahın izniyle olacak inşallah diyorum ama testim pozitif çıktı yıkıldımmm 😂 hiçbir şekilde değerlendiremedim ilaç kullandık ve de çok kötüydüm zaten. Adetimde 5 gün önce geldi. Hiç erken olmazdım hep geç olurdum ve hissederdim olacağımı ama onu bile hissetmeden erken oldum bende 😂 bu ay nasıl olacak bakalım gebelik belirtim de yok adet belirtim de pek yok 😀 normaldr adet olacağımı kasık ağrısından anlarım henüz o derece bi ağrım olmadı 😀 vücudu dinlememek daha güzel aslında olmayacaksa boşa umut bağlamıyorsun😊

geçen ay coronaya yakalandık canım eşimle ama beni bir görsen o kadar kaliteli bir yumurtlama oldu ki bildiğin aşırı hissettim akıntım her zamankinden o kadar çoktu ki. İçimden seviniyorum bu ay allahın izniyle olacak inşallah diyorum ama testim pozitif çıktı yıkıldımmm 😂 hiçbir şekilde değerlendiremedim ilaç kullandık ve de çok kötüydüm zaten. Adetimde 5 gün önce geldi. Hiç erken olmazdım hep geç olurdum ve hissederdim olacağımı ama onu bile hissetmeden erken oldum bende 😂 bu ay nasıl olacak bakalım gebelik belirtim de yok adet belirtim de pek yok 😀 normaldr adet olacağımı kasık ağrısından anlarım henüz o derece bi ağrım olmadı 😀 vücudu dinlememek daha güzel aslında olmayacaksa boşa umut bağlamıyorsun😊
Canın sağolsun da gerisi hallolur çok geçmiş olsun canım🤗 inşallah hamilesindir 🌸

Ben de her ay on tane gebelik belirtisi bulur kendimde peşine adet olurum. Bu ay hamilelik şansım yoktu adet olmayı bekledim kafam rahattı, inan bırak gebelik belirtisini adet belirtisi bile yaşamadan adet oluverdim. Bir daha dinlemicem kendimi bunu anladım🤗
Merabaaaaa😘🙋🏻‍♀️5 ocakta size yetisirim demisstim.😁Gaza fazla basmisim 1gun erken adet oldum 🤭yorumlar altlarda kalmis. Baslicam artik testinede, hormonunada Arkadaslar yaa, adete 5-6gun kala silik cizgi cikti ciktiiiii, butun belirti lirde tamammm, 4ocakta gum gitti.

Günaydın 😇 sonunda geldin ya 😆 nerdeydin sen gec kaçırdın curcunayı 😇 sen dayanıyosun peki yaa bizzz 😆😆 ben olsam sabah 4 te test attıydım buraya 😆😆 inşallah çift çizgilerle gelirsin buraya 🤲
Ne guzel bi geceydi, tam sohbet. 🙂😘en cok guldugum yorum da , batdasimi buldum 😁gel sarilalimdi😁😁😁

Yeni bat 27 ocak bakalım inşallah budefa bulmam batdaşımı kırmızılar gelmezde 😄😄😄😄nasılsın iyimisiniz bakam kızlarrrr
Gunaydiiiin 😍iyiyim cok sukur sen nasilsin😘🤗biliyodum zaten size yetisecegimi.ogece ikiniz batdas oldunuz, beni almadiniz Araniza ama neyse😁😁😁😁😁😁insaallah bu ay sizde olmayin batdas, hepimiz guzel haberler alalim❣🤲

E EbrarAsell N Neslhannn kızlar ben 29 unda regl oldum ya yeni bat 26 ocak☺️ Klomen kullandım bu ay cuma günü kontrolüm var bakalım büyümüş mü yumurtacıklar.. Sizler napıyonuzz

Gunaydiiiin 😍iyiyim cok sukur sen nasilsin😘🤗biliyodum zaten size yetisecegimi.ogece ikiniz batdas oldunuz, beni almadiniz Araniza ama neyse😁😁😁😁😁😁insaallah bu ay sizde olmayin batdas, hepimiz guzel haberler alalim❣🤲
Kız yine yakın bizim batlar onunla 😄 o 26 ben 27 😄 aman hamile kalalım da batdaş olmayalım bu ay 😄 hamile gurubu olalım bizde inşallah 🥰🥰🤲🤲

Aaa yine yakın ya 😄 27 ocakta benim 😄😄 bende bal tarçın çörek otu kürü kullanıyorum bakalım gelsin inşallah bebişler 🥰🥰🥰
Ay onu bende yaptım bi kaç gün yedim de çok kötü tadı ya 🤢 nasıl olsa klomen kullandım inofolic te kullanıyorum diye devam etmedim nasıl yiyebiliyosuun😁

Kızlar ben tam günümde adet oldum ama çok farklı ilerliyor. 2 gün boyunca normal geldi sonra kesildi afedersiniz sildikçe sadece geliyor pedim dolmuyor. 😀 24 yıllık ömrümde ilk kez böyle oluyor. Şaştım kaldım valla 🤷🏼‍♀️

Kızlar ben tam günümde adet oldum ama çok farklı ilerliyor. 2 gün boyunca normal geldi sonra kesildi afedersiniz sildikçe sadece geliyor pedim dolmuyor. 😀 24 yıllık ömrümde ilk kez böyle oluyor. Şaştım kaldım valla 🤷🏼‍♀️
Aynısını geçtiğimiz ay yaşamıştım hatta 2 günde normal gelmemişti yerleşme kanamasımıydı acaba diye 1 hafta sonra dank edip kan testi de yaptırmıştım hamile değildim sanırım yumurtlama olmayan aylar böyle oluyor 🤷🏻‍♀️

Aynısını geçtiğimiz ay yaşamıştım hatta 2 günde normal gelmemişti yerleşme kanamasımıydı acaba diye 1 hafta sonra dank edip kan testi de yaptırmıştım hamile değildim sanırım yumurtlama olmayan aylar böyle oluyor 🤷🏻‍♀️

yaa tüh bende umutlanmıştım yine biraz 🤭😊 ovü testi vardı evde onu bile yaptım sanki biraz koyu gibi geldi adet dönemine göre ama hiç kafamı buraya odaklamıyım en iyisi 😅

yaa tüh bende umutlanmıştım yine biraz 🤭😊 ovü testi vardı evde onu bile yaptım sanki biraz koyu gibi geldi adet dönemine göre ama hiç kafamı buraya odaklamıyım en iyisi 😅
Belli de olmaz ama sen yine de umutlanma🤗 ne zamandır bebek istiyodun neden olmuyordu senin

Back
X